F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg nem olvastam de vajon mi lehet benne?
Akkor nyersz ha te olod meg a legtobb ellenseget?<#vigyor3>

Egy jo bableves sose rossz!!

azert a strategy-guideot legalabb le lehet tolteni <#eljen>
Ha kell termeszetesen leforditom.

EEEEEEE <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

NEW BETA SESSION BEGINS
Join the Exclusive Pre-Sell Beta

Gamers who pre-ordered F.E.A.R. will have the opportunity to enter a new session of the multiplayer Beta Test when it re-opens August 22 through September 15. The Beta will be available only to those players who have a Beta key code from their pre-order, "friend" keys will not work in this round. There's still time to get in on all the intense action! Pre-order F.E.A.R. today and get your key to obtain access.

PRE-ORDER - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.G.M.GhvDZK
LEARN MORE - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.H.M.GVdnbt

F.E.A.R. COMING TO DVD
Director's Edition Announced

F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) will be available in a Director's Edition DVD. The Director's Edition will feature special bonus content including a behind the scenes "Making of F.E.A.R." Documentary video, Developer's Roundtable Commentary video, Live Action "Declassified" Interviews with Alma, F.E.A.R. Machinima episode, and a F.E.A.R. comic book adaption created by Dark Horse Comics. Plus, the game installation is conveniently located on one DVD.

PRE-ORDER DIRECTOR'S EDITION - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.J.M.GWlkK3

DALLAS HOSTS FIRST-EVER OFFICIAL TOURNAMENT

F.E.A.R. was a huge hi
t at the Cyberathlete Professional League Summer 2005 Event in Dallas, Texas. There was both a free-for-all deathmatch and a 32 Team 4-on-4 competition. Hundreds of players battled across the maps in the multiplayer beta over the course of the four day event. The tournament finals were a huge event with Amanda Mackay from MTV and G4TV on stage doing play-by-play. In the end, team aiUr walked away with the 4-on-4 championship and Christopher Ortiz (handle: Original) won the free-for-all deathmatch and claimed an Alienware PC as his prize.

TRAINING MANUAL
Check out the 10-page mini-strategy guide from Prima Games. It covers weapon stats, 3 level maps, and is full of tips to make the other guys fear you.

DOWNLOAD - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.K.M.GZcCYl

Hat en is kerultem vitaba a jatek miatt.
Azt mondtak szar a grafikaja.
Mondtam a gyereknek nem szar hanem nagyon szep!<#smile>
Csak mondta a magaet.
Erre mondtam nezze meg az oldalam ott van par kep.
Masnap azt mondja nekem milyen F.E.A.R. em van
mert neki nem igy nez ki.<#nevetes2>
Na errol ennyit.

geri15
túl agresszív vaty -,-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Ejj Kandur veled meg mi történt? 😄<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
Kandurex
Mondjuk tény, a grafika über, de az is, hogy: 1024 4xansi full tex mellett látszódik csak. De vegyük le mondjuk 800X600 med -re, mindjárt más lesz a leányzó fekvése. A játék ronda és még egy erõsebb gépen is szaggatt. De vegyük le a FarCry -t, D3, HL2 hasonló felbontásra, nagyon szép képi világot hoznak fele ekkora teljesítményért.

Tetszik a játék, majd 5X nyomtam végig a demót, de ez a grafiai kérdés azért nem túl egyértelmû.

Quki
hát körübelül azzal egyenlõ...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Lacc
Én csak hébe-hóba járok a GS lapjára, de ami ott folyik kommentezés fedõnéven... Egy-egy hír kommentjeinek elolvasása kb. 10 perc gyalogló-chattel egyenértékû.
Mit lehet a FEAR-on fikázni? Bár a Demo-ból nem sok derül ki, de a grafika kegyetlenül büntet. A GS-n (tisztelet a kivételnek) 14évesek vannak, maga az újság is nekik készül a nagy szines, néha egész oldalakat betöltõ képekkel, meg a német GS cikkeinek leforditásával, majd saját néven való leközlésével.
Quki
Hogy szarozzák már a kis lámák a FEAR-t a gamestar fórumon...ejjj...iszonyat milyen emberkék vannak ott

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Egy tort Closed MP Betanal? <#vigyor2>
Lacc
Hát tény, hogy egyelõre nem mutatják semmi jelét, hogy bármilyen moddolást is támogatnának.
Sajnos valszeg még azzal sem, amennyire ismerem ezt a motort.
Lacc
Ja, bizony nick alapján nem nagyon lehet bannolni embereket elõre, csak miután beléptek, egyenként. Esetleg majd egy server-mod-al lehetne megoldani.
Ha jol emlekszem nincs olyan opcio hogy Player=kick<#vigyor3>
Szoval valszeg "kezzel" kell kidobalni oket ami a playerek kifogyhatatlan szamat nezve eleg megterhelo lenne. <#sniffles>

Blenda Stompa
Spawning-helyeket akartam irni a spawning-playerek helyett<#crazya>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Blenda Stompa
Tudom hogy csúnya dolog az önkény, de ki kéne tiltani a Player nevü egyéneket, mert:

1. Vagy túl bénák<#eplus2>
2. Vagy túl genyák (lsd. Player0 nevezetü tahográf, aki detmeccseken rednszeresen begugol a spawning-playekre és azelõtt kinyir mielõtt a fegyvert elõrántanánk)
3. Nem kreativak (ki kéne találni rendes nick-et)

Lehet hogy most csúnyát irtam ide, mert a játék és ahogy játsza az mindenkinek a személyes rigolyája, de tök érdekes, hogy amikor csak mi magyarok játszunk és nincsenek "Playerek", akkor valahogy jobban élvezem (nemtom ti hogy vagytok vele)(leginkább itten a hungsra gondoltam).
Ez csak egy new feature javaslat, nem akarok szart keverni mert én olyat nem tudok<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Lacc
Ez akkor hatékony, ha kifogy az ammo. A legtöbb ember igazán meg szokott ilyenkor lepõdni mikor belelépek az arcába 😄
Shep
Na kipróbáltam, jópofa, csak ha sokan vannak nem igazán hatékony

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HuAn82
régi...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tomival egyetemben. 😊
Azért van multiban egy olyan szerver, hogy kunfu 😄
onnan jöttem éppen, mindenkit fenékbe billentettem.
De van egy lengyel srác, az is keményen nyomja, mindíg az 1. helyezésemre tör 😄
forward+RMB+jump
forward+RMB+crouch
Shep
és hogyan, mert nekem csak a kezével csápolt, persze egyáltalán nem volt olyan hatékony mint a videoban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacc
Lehet rugdosni.
Shep
Annak idején még az elsõ videok egyikében volt olyan, hogy a csóka lerugdosta az ellent, na ilyet hogy lehet csinálni, vagy ez végül kimaradt?

Persze mert azt is ok csinaltak. 😊

"Max marad a 3 multis palya legrosszabb esetben"
Erre írtam, hogy az sem lenne egy eget rengetõ rossz dolod, mivel lesz SDK.
Másnem csinálok egy jópár mappot 😊
A
Egyébként az interviewben ez nagyon tetszik:

"FEARHQ.com: Lehetséges-e nagy méretû külsõ pályák létrehozása a F.E.A.R. motorjával úgy, mint a Far Cry-ban?
Francis Choi: Igen lehet, szigetek nélkül. Inkább, mint a NOLF-ban. Na ez egy jó példa volt.😊"
Nekem tetszett. Szerintem jobb mint a kör meg a one missed call filmek.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Ha a multi resznel maradunk nezd meg hany fajta mod lesz.
Azt meg hogy nem tudja? LOL
Single game nek indul az biztos de nem hiszem el hogy nem vettek eszre milyen sikere lehet a multis resznek.
Tehat az ilyen "nem tudom" valasz inkabb pozitiv mint negativ.
Lehet fabrikalnak meg gyorsan vagy 20 palyat a mar meglevo 15 hoz. <#vigyor2>
Szerintem aggodalomra semmi ok.
Max marad a 3 multis palya legrosszabb esetben.
Azt legalabb mar ismerjuk.<#idiota>

AndrewCB
elég jók a képek, bár emberünk elég buzisan fogja a kormányt! <#mf2>

Kandurex
A képek maradnak, sõt, még csak most fogok még többet beszúrni. Így látványos a fórum, most nincs mirõl beszélni, a képek beszélnek, és nem sok embernek van kedve egyesével linkeket nézni. Hidd el nekem, most, még kezdõ SGsként, ezt így látod, fél év múlva már te szúrod....

Bocs de ennek egy fikarcnyi ertelme nincs!

Egyreszt eleg lenne ha csak a linket adnad meg(!) masreszt ezek kicsit regi kepek, harmadreszt a FearHQ-s link amit lashy (#3837) adott minden kepet tartalmaz.

<#ejnye1>
Kandurex
Továbbra is képözön, (MODEMESEK! Inkább kapcsoljátok ki a képek letöltését!):

Nem suta, hanem nem lövi le a poént.
Nem akarja elárulni, hogy hány multiplayer pálya lesz.
Egyébként ha lesz SDK akkor teljesen lényegtelen, mert biztos csinálnak jópárat a játékosok is.
Blenda Stompa
Én tegnap lelõttem...1x<#vigyor5>

Ezzel a tapasztalattal nem vagy egyedul <#idiota>
andriska
Hát nem toom,de engem a Szikorarobi mindig lelõ slow mo-ba...<#mf2>

Akinel a slow-mo van (es a csapattarsai) csak 20%kal, az ellenfelek 40%kal lassulnak.

Es mar igy is szinte serthetetlenek.
it=is
banyek azért pénzt kérni hogy módosítsam az üzenetem, szánalmas..

mér ez csinálja a fifát it??

amúgy a legfontosabb kérdés, hogy hány multi map lesz, és nem tudja a választ...

pedig szerintem a pályák és a játékmenet a legjobb az egész játékban, tehát a multi rész

a single egy klisés koppintás

nem mindha a multi nem lenne az. legalább 10-20 játékból tettek bele minden szart, azt összegyúrták.
De legalább nagyon jól gyúrták össze és nagyon jó let!!

Azt meg lehetett volna csinálni hogy amikor belassítja valaki az idõt akkor mindenki más rajta kívül belassul, õ viszont nem! Na az lenne az igazi lassítás! Mert ha mindenki belassul akkor a faszi aki lassít nem jár semmi elõnnyel!

Blenda Stompa
Most olvasom az interview-t...hát ez a tag mintha a FIFA 2006 fejlesztésével is el lenne foglalva...beszaras hogy némelyik válasz olyan suta mintha a faszi nem vágná 100ra hogy milyen gamet is csinálnak. Vagy csak nekem szabja a csõrömet?<#confused><#nemtudom>

Akkor en kerek elnezest <#worship>
Már müxik, csak néha megáll a vebszerver.
Nekem nem jön be. Amikor rámegyek a gombra akkor bejön egy ablak:
"Resource not found"

Tegnap még megvolt 😊 Csak ma formatáltam a gépet és kéne újra a CD key.
geri15
Nem tudom mirõl beszélsz de nekem se mûködik a FAQ....

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Remelem ertheto hogy csak peldanak copyztam ide.
Probalgasd meg. Meg lesz az a FAQ.