F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nyersz ha te olod meg a legtobb ellenseget?<#vigyor3>#vigyor3>
Egy jo bableves sose rossz!!
NEW BETA SESSION BEGINS
Join the Exclusive Pre-Sell Beta
Gamers who pre-ordered F.E.A.R. will have the opportunity to enter a new session of the multiplayer Beta Test when it re-opens August 22 through September 15. The Beta will be available only to those players who have a Beta key code from their pre-order, "friend" keys will not work in this round. There's still time to get in on all the intense action! Pre-order F.E.A.R. today and get your key to obtain access.
PRE-ORDER - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.G.M.GhvDZK
LEARN MORE - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.H.M.GVdnbt
F.E.A.R. COMING TO DVD
Director's Edition Announced
F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) will be available in a Director's Edition DVD. The Director's Edition will feature special bonus content including a behind the scenes "Making of F.E.A.R." Documentary video, Developer's Roundtable Commentary video, Live Action "Declassified" Interviews with Alma, F.E.A.R. Machinima episode, and a F.E.A.R. comic book adaption created by Dark Horse Comics. Plus, the game installation is conveniently located on one DVD.
PRE-ORDER DIRECTOR'S EDITION - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.J.M.GWlkK3
DALLAS HOSTS FIRST-EVER OFFICIAL TOURNAMENT
F.E.A.R. was a huge hi
t at the Cyberathlete Professional League Summer 2005 Event in Dallas, Texas. There was both a free-for-all deathmatch and a 32 Team 4-on-4 competition. Hundreds of players battled across the maps in the multiplayer beta over the course of the four day event. The tournament finals were a huge event with Amanda Mackay from MTV and G4TV on stage doing play-by-play. In the end, team aiUr walked away with the 4-on-4 championship and Christopher Ortiz (handle: Original) won the free-for-all deathmatch and claimed an Alienware PC as his prize.
TRAINING MANUAL
Check out the 10-page mini-strategy guide from Prima Games. It covers weapon stats, 3 level maps, and is full of tips to make the other guys fear you.
DOWNLOAD - http://enews.vugames.net/Key=2888.FdM.K.M.GZcCYl
Azt mondtak szar a grafikaja.
Mondtam a gyereknek nem szar hanem nagyon szep!<#smile>#smile>
Csak mondta a magaet.
Erre mondtam nezze meg az oldalam ott van par kep.
Masnap azt mondja nekem milyen F.E.A.R. em van
mert neki nem igy nez ki.<#nevetes2>#nevetes2>
Na errol ennyit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tetszik a játék, majd 5X nyomtam végig a demót, de ez a grafiai kérdés azért nem túl egyértelmû.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Szoval valszeg "kezzel" kell kidobalni oket ami a playerek kifogyhatatlan szamat nezve eleg megterhelo lenne. <#sniffles>#sniffles>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
1. Vagy túl bénák<#eplus2>#eplus2>
2. Vagy túl genyák (lsd. Player0 nevezetü tahográf, aki detmeccseken rednszeresen begugol a spawning-playekre és azelõtt kinyir mielõtt a fegyvert elõrántanánk)
3. Nem kreativak (ki kéne találni rendes nick-et)
Lehet hogy most csúnyát irtam ide, mert a játék és ahogy játsza az mindenkinek a személyes rigolyája, de tök érdekes, hogy amikor csak mi magyarok játszunk és nincsenek "Playerek", akkor valahogy jobban élvezem (nemtom ti hogy vagytok vele)(leginkább itten a hungsra gondoltam).
Ez csak egy new feature javaslat, nem akarok szart keverni mert én olyat nem tudok<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
onnan jöttem éppen, mindenkit fenékbe billentettem.
De van egy lengyel srác, az is keményen nyomja, mindíg az 1. helyezésemre tör 😄
forward+RMB+crouch
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erre írtam, hogy az sem lenne egy eget rengetõ rossz dolod, mivel lesz SDK.
Másnem csinálok egy jópár mappot 😊
A
Egyébként az interviewben ez nagyon tetszik:
"FEARHQ.com: Lehetséges-e nagy méretû külsõ pályák létrehozása a F.E.A.R. motorjával úgy, mint a Far Cry-ban?
Francis Choi: Igen lehet, szigetek nélkül. Inkább, mint a NOLF-ban. Na ez egy jó példa volt.😊"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Azt meg hogy nem tudja? LOL
Single game nek indul az biztos de nem hiszem el hogy nem vettek eszre milyen sikere lehet a multis resznek.
Tehat az ilyen "nem tudom" valasz inkabb pozitiv mint negativ.
Lehet fabrikalnak meg gyorsan vagy 20 palyat a mar meglevo 15 hoz. <#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem aggodalomra semmi ok.
Max marad a 3 multis palya legrosszabb esetben.
Azt legalabb mar ismerjuk.<#idiota>#idiota>
Egyreszt eleg lenne ha csak a linket adnad meg(!) masreszt ezek kicsit regi kepek, harmadreszt a FearHQ-s link amit lashy (#3837) adott minden kepet tartalmaz.
<#ejnye1>#ejnye1>

Nem akarja elárulni, hogy hány multiplayer pálya lesz.
Egyébként ha lesz SDK akkor teljesen lényegtelen, mert biztos csinálnak jópárat a játékosok is.
Es mar igy is szinte serthetetlenek.
banyek azért pénzt kérni hogy módosítsam az üzenetem, szánalmas..
amúgy a legfontosabb kérdés, hogy hány multi map lesz, és nem tudja a választ...
pedig szerintem a pályák és a játékmenet a legjobb az egész játékban, tehát a multi rész
a single egy klisés koppintás
nem mindha a multi nem lenne az. legalább 10-20 játékból tettek bele minden szart, azt összegyúrták.
De legalább nagyon jól gyúrták össze és nagyon jó let!!
Azt meg lehetett volna csinálni hogy amikor belassítja valaki az idõt akkor mindenki más rajta kívül belassul, õ viszont nem! Na az lenne az igazi lassítás! Mert ha mindenki belassul akkor a faszi aki lassít nem jár semmi elõnnyel!
"Resource not found"
Tegnap még megvolt 😊 Csak ma formatáltam a gépet és kéne újra a CD key.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Probalgasd meg. Meg lesz az a FAQ.