F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
nemtudja vki h mit kellene csinálnom ? mert még nemjöttem rá de keresem a megoldást 😄
Gaba323
Storyban eddig amit lattam akkoralenyulasok vannak innnen onnan mint a haz.. gothica, ring.. stb... ejjnye..
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Szerintem már sokszor le lett irva hogy mi jo meg mi nem benne azért nemigazán részletezem. amit fontos hogy megemlitsek az hogy nyitott maradt a történet. Hallotem olyan hireket is hogy már készul a folytatás. 😊
HOGY JON IDE ALLANDOAN A SERIOUS SAM2???? beteg gyerekek...
Nálam olyan gond van, hogy az elsõ pálya elsõ épületében miután megtalálom az elsõ széken ülõ kivégzett faszit, és a táram kéri, hogy nézzem át a terepet, mikor a széken ülõ faszi mögöti ajtón ki akarok menni és a lépcsõn fel, a game megfagy. Mindíg ezen a ponton csinálja, mi lehet a gond? A konfigomat az aláírásban látjátok. Ha volt valakinek ilyen gondja elmondhatná, mit tudott vele kezdeni, vagy küldhetne nekem valaki egy mentést az esemény utánról!
Köszi.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
igazatok van, S.Sam2-höz nem kell nagy vas, és sok ész sem, akinek ez nem jön be, térjen át arra.
majd amikor lesz hozzá vasatok, vegyétek elõ, aztán élvezzétek ezt is.
NEM kötekedésnek szántam, az eleje nekem is unalmasnak tûnt, aztán kitanultam a dolgokat,most már félek, hogy hamarosan befejezõdik...://
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engine tok utos lenne, csak amit kihoztak belole az legjobb esetben is 3 evvel ezelotti szinvonal.. tavaJJi HL2 fenyevekkel jobb... vagy lassan 2 eves Doom3 is lenyomja sztem... este serious2 lesz mar latom.. 😊 vagy q4 party..
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az új fiókom: DevLupius
egy horror játékba alap dolog szvsz hogy sötét legyen
de amugy megsugom belehet állitani a menübe hogy teljesen világos legyen..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Egy jo bableves sose rossz!!
De nekem is van negatív kritikám. Néha tényleg unalmas tud lenni egyes része, de ezt rá lehet fogni a feszülségkeltésre. (PL: amikor a láthatatlan katona kidobja az üvegfalon a tagot..... majd összeszartam magam)
Mesélj csak arról a szugerálásról... 😄
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
graf,fizika franko....elvileg lesz kiegeszitoje...remelhetoleg tobb erdekeseggel mint ebben...
Hihetetlen hogy ellehet csufitani a gamet. 😄
Next PC upgrade: 2022
Csak hát a szar fos gépen nem birja nagyon a gyûrõdést 😞
Next PC upgrade: 2022
gyorsan abbahagytam, hogy maradhasson még holnapra. nálam 92%-os.
Nagyszoba..ellenség..kisszoba..cuccok..nagszoba..ellenség..kisszoba..cuccok.
Néha sercegés.kislány.....majd ujra nagyszoba...ellenség...kisszoba..cuccok.
Semmilyen uj pálya elem,semmilyen új környezet,új ellenség fajta talán ha 2x van,egyszerûen tényleg nem történik semmi.És nagyon sajnálom mert az AI meg maga a motor egy nagyon jó játékért kiált!! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
amúgy a garancia hány évre szól? 1-2? vagy nemis évre? 😄
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
olvasgatsz egy kicsit prohardver fórumon és ott is találsz róla pár infót.
nem ajánlom, inkább vegyél MSI-t, vagy ASUS-t, pár ezerrel drágábbak, de megéri.