F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Köszi szépen megpróbálom én is így, remélem sikerül, ha nem akkor meg már kaptam mentést a történet utáni részröl. De köszi mégegyszer is.<#worship><#worship>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

sosem tagadtak hogy nem nyultak le innen onnnan. azt meg is mondtak hogy a ring ihlette a kiscsajt is.

Gaba9
Ok Kössz pont most találtam rá ebben a percben 😄DDDDDDDD thx

Gaba323

ati2002
Menj le balra a korlát alá...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Gaba9
Helo .. elakadtam egyik résznél elakadtad .. egy ilyen pince szerü részben vagyok ahol néha rengegek a falak aztán felrobban elöttem a folyoso kép:fear
nemtudja vki h mit kellene csinálnom ? mert még nemjöttem rá de keresem a megoldást 😄

Gaba323

DnP
Nekem helybol a jatek legelejen volt 1 fps... amikor visznek kocsival az elso helyszinre.. azota csak cachelesnel roccen be...
Storyban eddig amit lattam akkoralenyulasok vannak innnen onnan mint a haz.. gothica, ring.. stb... ejjnye..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

R0sc0
Na végigvittem. Az uccso 2 chapter azért nem volt akármi 😊)
Szerintem már sokszor le lett irva hogy mi jo meg mi nem benne azért nemigazán részletezem. amit fontos hogy megemlitsek az hogy nyitott maradt a történet. Hallotem olyan hireket is hogy már készul a folytatás. 😊

neha van hogy belassul egyes helyeken 1fps re akkro azt kell csinalni hogy lemented ott kilepsz visszatoltod es maris jo. gondolom valami memoria baszas lehet.

te serito, nekem annal a resznel csak siman kurvara belassult, 1 frame/sec, de csak akkor ha a tavoli irodahaz bent volt a kepben, ha a padlot neztem akkor el tudtam navigalni. Ez a bug volt nekem a beta-testben is, de azt hittem hibas a videokartyam (9800 pro). Mindegy szoval levettem a texturet-minimumra es az megoldotta a problemat. (amugy ha minden mas maxon van akkor nem sokat ront az elvezeten hisz ez a jatek a fenyekrol szol) aztan ezutan visszatettem, es tobb ilyen resszel nem talalkoztam.

HOGY JON IDE ALLANDOAN A SERIOUS SAM2???? beteg gyerekek...

DnP
😊 Nekem is megugrik mindig... de ez 4 giga ramnal is csinalni fogja nyugi. Nincs gep ami belokne eccerre az egesz map-ot roccenes nelkul. Kene ra valami precache opcio, ami latatlanban vegigrepulne a palyan, mint pl UT ben lehet.

serito
Csákány!
Nálam olyan gond van, hogy az elsõ pálya elsõ épületében miután megtalálom az elsõ széken ülõ kivégzett faszit, és a táram kéri, hogy nézzem át a terepet, mikor a széken ülõ faszi mögöti ajtón ki akarok menni és a lépcsõn fel, a game megfagy. Mindíg ezen a ponton csinálja, mi lehet a gond? A konfigomat az aláírásban látjátok. Ha volt valakinek ilyen gondja elmondhatná, mit tudott vele kezdeni, vagy küldhetne nekem valaki egy mentést az esemény utánról!
Köszi.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

nyomok nélkül

Én azzal szoktam szórakozni játék alatt,h nyomok felugrok,és lerugok pár dolgot a falról,asztalról.Kednvencem a TFT monitor,jó érzés szétverni,eddig vagy 60-at biztos hazavágtam...

Sziasztok, az tényleg létezhet, hogy a FEAR nek zökkenõmentes játéknál 2 giga memoria kell?Válaszokat elõre is köszi.Az elõtöltéseknél gondolom, amikor mész és kicsit megáll mert pl ellenfelek vannak meg ilyenek, ez ramfüggõ, vagy más?A hardware amin játszom az egy p4 3,2 es 1 giga geil 400mhz dual channel ram, meg his excalibur x800 pro.

nem tudom, pár emberke mivel játszik(FEAR helyett), nálam pl. olyan, hogy "nem tortenik semmi mar 10 perce" pl. nem volt.
igazatok van, S.Sam2-höz nem kell nagy vas, és sok ész sem, akinek ez nem jön be, térjen át arra.
majd amikor lesz hozzá vasatok, vegyétek elõ, aztán élvezzétek ezt is.
NEM kötekedésnek szántam, az eleje nekem is unalmasnak tûnt, aztán kitanultam a dolgokat,most már félek, hogy hamarosan befejezõdik...://

Istencsászár
hl2 garfikája mesés fényes semmi komor nincs benne😊 két kül. világ..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DnP
ok a beszaros reszeknel jo hogy sotet, de mikor nem tortenik semmi mar 10 perce, es a tok sotet folyosokon kolbaszolok kicsit zavar a dolog..
Engine tok utos lenne, csak amit kihoztak belole az legjobb esetben is 3 evvel ezelotti szinvonal.. tavaJJi HL2 fenyevekkel jobb... vagy lassan 2 eves Doom3 is lenyomja sztem... este serious2 lesz mar latom.. 😊 vagy q4 party..

fps nem kell hogy egyenlõ legyen az agyatlan hentel 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
szted fps milyen legyen? ha agyalni akarsz jácc kalandokkal ( syberia, vagy morrowind ) stb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kRockA
😄

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Én is jobbra számítottam, szép grafika, de is csak egy hentes játék lett, megyek és ölök. A borítójára ezt kellett volna írniuk : <17+> 😊

Az új fiókom: DevLupius

báttyó02
beszarok amugy hogy miért mondják páran hogy nekik tul sötét meg ilyenek
egy horror játékba alap dolog szvsz hogy sötét legyen
de amugy megsugom belehet állitani a menübe hogy teljesen világos legyen..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Istencsászár
kapcsold fel a lámpát, told fel a brightnest agyvérzésig azt nemlesz sötét, de tényleg menny Serious Sam2 azvaló neked😊 hamár az iq játékoknál tartunk.))))))))))))

DnP
Hat ettol tobbet vartam. A demo alapjan valamu uberjo kis jateknak indult, jol kidolgozott terep, csupa action. Erre itt a full, es mi van benne? rohangaszok tok ures folyosokon, tereptargy kimerul a felorankent egy dobozban. Neha lelovok egy ket csunya bacsit, mondjuk ezek bitang jok, de kozte nulla. Van hozza egy jonak mondhato gepem(gef6800GT, p4-3000), aztan nem hasznalja ki csak neha egy egy percre 😞 Monoton rohangaszas a tok sotet folyosokon. Meeenem lehet mar vegre vilagosban hentelni egyet? doom3ban is tok sotet volt vegig. Jojo a bumbmapping, meg normalmapping eleg hulyen tud kinezni napfenynel, de akkor is... fenyt akarok. Atterek inkab Serious Sam2 re.. ott legalabb napfeny orgia van. Igaz IQ nulla jatek, de legalabb szep vidam szinekkel 😊

Kepzeljetekmennyivel jobb lenne a single ha mondjuk egy normal katonat megszugeralnal hogy veled legyen. Iranyithatnad hogy tamadjon vagy vedje a hatadat esetleg bekuldened a tobbi koze akik ugye nem lonenek ra mert csapat tag es a megfelelo pillanatban kiadnad neki a tuzparancsot. Ido lenne ra mert azert nem olyan porgos es elvezetesebb lenne a jatek mert nem lennel egyedul. Ha meghal szugeralhatnal masikat de csak egy lehetne egyszerre. Egy ilyen eleg jol feldobna a game-et. A reszletekert nezd meg a szaz eves Requiemet. 😊 Onnan loptam az otletet. De itt is elmenne siman.

Egy jo bableves sose rossz!!

Az is volt de a megjelenes napjan megvettem az eredetit. (ami szerintem gyorsabb mint a tort)

WizArts
Osztom a véleményed, sztem is 'jó' vas hiányában kevésbé élvezhetõ a gami. Én szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen gépem van amilyen. Jó, hogy kitértél a taktikára, mert sztem is fontos, hogy miként végzel az ellennel.
De nekem is van negatív kritikám. Néha tényleg unalmas tud lenni egyes része, de ezt rá lehet fogni a feszülségkeltésre. (PL: amikor a láthatatlan katona kidobja az üvegfalon a tagot..... majd összeszartam magam)

Mesélj csak arról a szugerálásról... 😄

Hány pályás a gém??
kRockA
tört verziód van?

kRockA
én megunta ma 3.pályánál, szuper a graf meg minden de hát egyhangú...

vegyel ramot,meg egy 9500 kartyat,modold 9700 ra es maris tecceni fog!!
szvsz szar a vege..es eleg hamar el is lehet jutni odaig..es 5-6 odik pajatol unalmas...es az is h amerikaiak kizarolag lopni,meg feldolgozni tudnak...ez a "kor" fles kicsit idegesito..h kizarolag egy 5 eves kislanytol lehet manapsag beszarni az gaz..nem is beszelve arrol h a kor is japan bol lett lopva ugye,szal ez meg mijen mar h van egy alap lodozos kommandos jatek es neha bejon egy film elem reszlet...erthetetlen azis h mert egyedul kell egymillio kommandos ellen tolni...erdekes ez a FEAR egyesulet vagy tarsulas vagy mi,foleg igy h osszesen 4 ember van benn..nem semmi..erre kicsit mashogy kellett volna gyurniuk szvsz..

graf,fizika franko....elvileg lesz kiegeszitoje...remelhetoleg tobb erdekeseggel mint ebben...
grebber
Hehe mivel nálam akad a game elkezdtem mindent kikapcsolni a vége az lett hogy kurva gyors lett a game de a doom 1 szintjét nem üti emg a graf.
Hihetetlen hogy ellehet csufitani a gamet. 😄

Next PC upgrade: 2022

Hat a single csak akkor jo ha szep lassan mesz benezel mindenhova ha meglatod az ellenseget veletlen nem rontasz ra hanem probalod szepen leszedegetni oket.Igy talaltam par jo cuccot. Ha csak ki akarod vegezni akkor tenyleg uncsi. Masik az hogy gep is kell am hozza. Nyilvan egy olyan geppel jatszo emberke aki nem tudja jol feltolni a graf-ot es keves a memoriaja is szidni fogja. Ja meg meg rohan is mert kijott a masik negy game azt is ki kell vegezni hetfoig!<#vigyor3> Szerintem teljesen korrekt vannak benne olyan dolgok amik nagyon tetszenek pl. AI es slowmo de valahogy hianyolom az interaktivitast. Tenyleg csak menni kell es loni. Pl kassa lett volna ha mondjuk amikor a kiscsajos jelenet utan mikor kirepulunk a haz oldalan es elajulunk kapunk valami extra kepesseget. Elvegre slowmo-nk is van. Pl szugaralni egy katonat hogy velunk legyen. Vagy valami hasonlot. A single szep jatszhato szerintem picit forradalmi is (pl verekedes rulz) de nallam kb 85% kap. Viszont a Multi teljesen mas dolg!! Az valami nagyon jora sikeredett! Olyan grafika es mozgas van benne hogy hihetetlen. Es mivel mar en toltottem le Custom map-ot jatszottam a Street palyan ahol van letelepitett gepfegyver azt suggalja hogy nemsokara meg a mostaniaknal is izgalmasabb palyakon jatszhatunk majd! A multi nalam siman 95% es orulok is neki!!<#vigyor3>

bala_
Egyezértek. 8. pályánál tartok de már nagyon unom. Sok van még hátra??

grebber
Nekem is a single marhára tetszik és nem is értem miért nem tetszik másoknak.Faszák nagyon azok a részek amikor a kiscsaj feltünik.
Csak hát a szar fos gépen nem birja nagyon a gyûrõdést 😞

Next PC upgrade: 2022

sztem nagyon jó játék lett.
gyorsan abbahagytam, hogy maradhasson még holnapra. nálam 92%-os.

EndreMan
A 4-ik pályán én is élveztem még...Csak amikor a 9-ik pályán is gyakorlatilag ugyanolyan minden és semmi sem történik csak mész...
Nagyszoba..ellenség..kisszoba..cuccok..nagszoba..ellenség..kisszoba..cuccok.

Néha sercegés.kislány.....majd ujra nagyszoba...ellenség...kisszoba..cuccok.
Semmilyen uj pálya elem,semmilyen új környezet,új ellenség fajta talán ha 2x van,egyszerûen tényleg nem történik semmi.És nagyon sajnálom mert az AI meg maga a motor egy nagyon jó játékért kiált!! <#rinya><#rinya>

mucsácsó
hát, és ha aszondom, hogy Gigabyte GF 6600? csak ez 128-as AGP...amúgy az a +128, vagyis összvissz 256 sokat számít? <#confused><#confused>
Kandurex
Nekem meg bejön, igaz még csak a 4 pályán tartok, de nem is kerget a tatár. MInden kis apró lövöldözést élvezek, hála a MI -nek és az effekt parádénak. No meg a para és a kislány is odaadják magunkat a hangulathoz. Szal szerintem frankó a single.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
A single tényleg nagyon gyenge eresztés lett, nekem se nagyon tetszik... De a multi hmmm 😊 Még jobb mint a demok.
PSAV
hát én inno-t nem vennék. meg sima 6600-t se 😊 asusnál 3 év a gari

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Lacc
Oke.
Zetorg
elvilen az inno 2 év garit ad.

mucsácsó
akkor mégiscsak inno 6600-at vegyek? =/
amúgy a garancia hány évre szól? 1-2? vagy nemis évre? 😄
PSAV
én most váltottam 9600XT-rõl 6600GT-re mindkettõ asus. megéri azt a pár plusz ezrest. szidják a GT hûtését( http://6600gt.uw.hu ) fõleg az innoét. asus 2 óra quake4 után gyári hûtéssel 65fokos. 3dmark05 44.. pont 03-ban meg 7... pont

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Joke
de ezt a szart úgy letörlöm mint a sicc

Joke
hát beszart rajta a venti, de az alapból hangos meg szarul hût. Egyébként jó, és jóval olcsóbb mint a többi, sztem emgéri. Az elsõ széria tényleg memó hibás volt, de most már mind hibátlan. Ugyan úgy van gari rá mint a többire szal ha gubanc van vissazviszed és kész. Láttam már szar msi-t és asus-t is.

mucsácsó
értem, köszi!
Zetorg
nekem volt egy inno 6600gt pci-e, 2 hónap után meghalt.egy boltban dolgozok, ott volt pár agp-s, ami elsõ próbakor már memóriahibás volt...
olvasgatsz egy kicsit prohardver fórumon és ott is találsz róla pár infót.
nem ajánlom, inkább vegyél MSI-t, vagy ASUS-t, pár ezerrel drágábbak, de megéri.