F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Végignéztem az uccsó 4-5 oldalt, és TE eddig mindenkit csak osztasz, vagy lecseszel, hogy mér kérdi azt amit, hát magától értetõdik....
Szóval tõled csak ezt látni. Úgyhogy ha nem tudod magad hasznossá tenni, akkor kussolj.
vagy...
a hangkártyáddal van valami para!
Próbálj drivert frissíteni!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Innen szerintem már menni fog.
Nahh mindenesetre köszönöm
Kérdésedre a válasz: Anti-Blaxx
Néhány oldallal visszalapozva kapsz is választ, hiszen egy kedves fórumozó még egy képet is illesztett be a konfigról.
Emelett minden ilyen formában kiadott játékhoz van egy nfo kiterjesztésü fájl. Sokak azt hiszik, hogy ez teljesen felesleges, holott cseppett sem az. Szép sorjában leírják, ha kell szájbarágósan, hogy a halandó júzer is megértse, miként indítható el a játék.
Az hogy a játék mennyire szép kérdéses, nekem 800x600-ban médiumon igen ronda volt. Viszont maxon 1024x768 már igen szép, cserébe játszhatatlan. Szóval merem kijelenteni erre még az optimalizálás bõven réflrt volna. Persze tudjuk a grafika másodlagos, de az fps-ek mindig is úttörõk voltak ebben(vagy akartak lenni)
A csúnyaságot talán az ai. miatt lehetne feledni, ez a squad-ként mozgunk és gondolkodunk, hátbatámadunk fedezékbõl lövünk határozottan dicséretes, tényleg jó munka.
No, innentõl sok jót nem tudok mondani. Számomra minden játékban a hangulat az, ami el tudja adni. Ez itt mondjuk van az elsõ órában. Alma jön, bevillan, elmegy elõttünk a folyosón, esetleg a hátunk mögött áll. Wow, volt vagy három jelenet ahol kellemesen borzongtam. De pár óra elteltével bizony rádöbbensz mennyire monoton az egész, jön egy squad, legugol-céloz-belassít. Igen, a láthatatlan ellenfél is addig nehéz amíg be nem lassítasz, amúgy megkarcolni sem tud. talán ha több jönne.
A játék nehézsége hagy kívánni valót maga után, normalon(amire õk írják hogy erre tervezték) a slow-mo übertáp, ráadásul a rengeteg medicit+páncél. Persze miért nem insane-t választottam.
Határozottan zavart ha elmegyek valami mellett leesik a telfon vagy kalapács az asztalról, ez nem hangulatkeltés hanem gagyiság. Meg komolyan, csak megyünk elõre aztán van enemy meg fegyver meg health. Semmi más interakció nincs, ja pár ajtót még ki lehet nyitni. Meg ugye elég lineáris az egész, sehol nem volt valami kis feladat a továbbjutáshoz ahol esetleg több módon lehet gondolkodni, vagy esetleg több úton menni. Ugyan van olyan hogy mehetek pár métert a szellõzõbe vagy máshol, de ugyanoda lyukadok ki mintha a folyosón mennék és nem is kerülök ki semmit. Azért egy half life 2 után ez kevés.
Multizni nem szoktam, gondolom jobb mint az sp. És hogy a vége mekkora gagyi. Én tisztába vagyok vele hogy a horror filmek 70%-a így ér véget, de a sok ötletlopás után ezt is berakni enyhén irritál. Mert azért a ringu-ból kilopni a csajt nem "ihletésnek" nevezzük hanem egyszerû lopásnak.
Szóval aki most kezdené nem ajánlom jó szívvel, nagy hype, gondolom jó bevétel is lesz, de hamar unalmassá válik és izmos erõmû kell neki.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Felraktam, és amikor elindítanám azt írja ki egy hibaüzenetben,
"Emulator Detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software"
Ezután kikapcsoltam a Daemont, és ugyanezt a választ kaptam."
Mellesleg nem tom hogyha kikapcsoloma daemont, akkor hogy fogja megtalálni az mdf-fájlt?
Plees vki segíccsen!!!!
nekem is volt olyan hogy jott a serceges de nem lattam semmi parasat😊...elejen low lights es low shadowsal + 1024*768 ban toltam aztan inkabb atraktam 800x600 ra es medium lights+shadowsra es megneztem igy is egy kimentest. legnagyobb meglepetesemre amikor jott a serceges akkor feltarult egy olyan dolog amit azelott nem lathattam: ajtobol kiszurodo feny es egy remego alak arnyeka, odamentem es meg elotte eltunt.😊 szal a lenyeg hogy egyes paraztatos esetek a feny illetve arnyekhatasokkal manipulalnak amit nem veszunk eszre minden beallitas mellett. pl van olyan is ahol a kiscsaj mogottunk jelenik meg es mi csak a hatulrol jovo feny miatt az arnyekat latjuk meg magunk elott 😉 pl ez sem jon be ha low lights+shadow van.
Ja igen, hangkártya: C-Media CMI8738
dolgok amiket nemértek - furcsállok:
-mindenki optimalizácios hibákkal traktál minket, sztem ijenrõl szo sincs, szinte az összes fontos szofvterem eredeti, nemkell nekem semmiféle win2000-mod, azsem lassit, és egész jol elfut, egykét dolog maxon, de nagyrészt, min.om /részletesebben: viz.max textura.min. effektek.max testsebzés.max 800*600 6AA árnyék be minõsége medium kb. ennyi ami említendõ, a maradék az min. és nekem igyis nagyon tetszik, igaz hogy jobb gépen szebb, de a játékélmény mint már sokszor meglett irva, NEM CSUPÁN GRAFIKA, az csak a gyerekek mádniája, jajj miért ijen csunya, miközben nemértek hogy mijen jo egy régi játék felling-je, a rossz graf ellenére...
más nemérettt dolog:
- lehet hogy én vagyok lamer, de sokszor megölnek az eltûnös ellenek, ( az easy felett egyel nyomom (asszem medium vagy hogy hivjak itt)) jo igaz, igy fosatos is, de azért, ez kicsit igazságtalan...
- sok ijedõsnek hitt rész, nemis az, pedig annak szánták, persze ez az effajta részek kb. 2%a.
- a fizikus motor sokszor érdekes dolgokat mûvel, egykét pl. elmegyek egy asztal mellet erre a kalapács leesik, a hulla mintha százfelé huznák az erõk, remeg ide oda, fegyverekkel ugyanez ez zavart néha, meg kiscit hangos is. pl. a hulla zaja, mintha egy könyvespolc lenne, de persze ez már csak szörszálhasogatás...
ami nagyon jo:
- sokszor emlitett AI nagyon jol meglett irva. okosak, eddig scak 2szer szivtak meg, a lámák, de akkor nagyon félrenézétk a helyzetet, de ez a zöbbi játékhoz nézve elhanyagolhato
- az ijedéseknél télleg eltoltam a fejem a moncsitol kb. 30cm-rel hátrébb.
-a multis office pálya közepén lévõ résznél, vártam a nagy csatát, és nevettségesnek tünt hogy 2 ijen kis csicska jön csak, erre a két cecil után maradt kb. össz. 20 golyom 😄
- végre egy ojan játék ahol a pisztoly ojan jo szinte az össz, ellen ellen 😊 amijen a valosagban is...
- a helyszine változatosak, és ami nagyon remek, hogy egy helyre vezet több kisebb elvezetõ és mindegyiken más-más pick-up van (vagy vmelyiken semmi)
- a fegyverek miatt, hogy több is van az ellen is pl. 5 emberébõl 4 nál más van ált. igy folyton cserélgetni kell. jo ötlet gratula, egyedül a remote grenade-t nemtudtam eddig sokszor igazán jol hasznosítani, de sebaj...
-kevés scrip-et tartalmaz. ami jo ugye, a sokszor végivitel esetére is...
szoval még irhatnám, tovabb, még fogom is, hogyha tovabb jutok és észreveszek még érdekességeket... egyszoval gratula, remek játék lett. nekem tökéletesen megfelel nem vártam se többet se kevesebbet, és igy kis gépen is jo conf (1,6amd - 512sd - asus-radeon9550 gamer's edition (35% gári huzas, + nagyobb hütés 500/500omegy))
-jah és mivel jo hangcuccom van igy a hangokat is csak dicsérni tudom, minden a helyén van nem zavart egyszer sem...
u dont have to listen anybody else but me
Arra kell egyátalán menni?Én körbvejártam a twerepet vagy 20 x de csak az az egy alternativa lenne továbbhaladásra.
Next PC upgrade: 2022
Ütni pedig: erõbõl, vállból indítva kinyújtod a karod, enyhe terpeszállás kíséretében...ökölbe szorított kézzel
De a játékban : opciók menü ilyet keress: meele
Viszont jól csinálták/dolgozták fel!
http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu
nagyon zsír a játék...nekem nagyon bejön, mert parázós vagyok 😊))...a kommandós részek meg kicsit a HL1-et juttatják eszembe <#eljen>#eljen>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ezt írja mindíg. tört az enyimé
http://thenamelessphoto.com/
[email protected]