52
klosed by MáriX
-
#12 nemis fog -
#11 hiszen még az 1. rész sem jelent meg PC-re nem? vagy nagyon elvagyok maradva? -
#10 Én is így jártam.. én már vettem újra rég ps2-őt... és már else fogom adni.. -
#9 Figy a VC és a TG nem ugyan az... én is hasonlítgattam a kettőt de teljesen más stílus.. TG-be nincs is térkép, hanem az index-re kell koncentrálnod.. kurva jó... -
#8 ha már megvettétek miért adtátok el???
Én Tesco gazdaságos megoldást szoktam alkalmazni: ingyen és bérmentve annyi időre kapom kölcsön a PS2-t amennyire akarom a haveromtól.
Most pont Getaway-ezek.
De a Vice City jobban bejön. -
#7 velem is ez a helyzet, csak én a vice city miatt vettem :) októberben san andreas, kell megint egy ps2, főleg, hoyg most lement 150 dolcsira az ára :) -
Caponee #6 Ez volt az egyik indok anno hogy vettem egy PS2-t.Azota eladtam és most ugynéz ki hogy megint kell vennem egy PS-t :)Az első rész nagyon király volt.. -
#5 Most olvasom az 576.hu-n hogy PS2-re sorry.
Tegyétek át a konzolosokhoz! -
#4 Nekem az eslő rész is már nagyon megtetszett és amikor olvastam, hogy nem lesz PC-s verzió kicsit csalódott lettem. :)
Szeretnél Londonba utazni, de elött virtuálisan körbejárnám a környéket, hogy ott élőben ne tévedjek el. :) -
#3 Sajna fogalmam sincs!
De reménykedek.Nem olvastam ról asehol olyat hogy mire jönne ez!
De ha konzolos lesz morcos leszek. -
#2 Ez már megjelenik PC-re is? -
#1 e3: The Getaway 2: Black Monday
Dixie Flatline, 21:18 - Játék: Akció
(IGN) Két évvel Charlie Jolson, a Londoni maffiavezér halála után játszódik a Black Monday. Több, számszerint három jóember, Eddie, Mitch és Sam szemszögéből, kissé ponyvaregényes stílusban élhetjük át a történéseket.
Klasszikus és kortárs filmes megoldásokat alkalmaznak a készítők, hogy elmeséljék egy piti bűnöző történetét, aki hirtelenjében egy elbaltázott bankrablás kellős közepén, egy felbőszült rendőrrel szemben találja magát.
London 25 négyzetmérföldnyi területét képezték le a játékban, melyet a 22 küldetés végignyálazásával kedvünkre be is járhatunk. Számos új helyszín (aluljárók, Temze, stb.), zökkenőmentes átmenet a kül- és beltéri részek között és folyamatos narrálás követi minden lépésünket. Mindemellé kegyetlen rongybaba fizika kíséri halálba a megboldogultakat, illetve a már szinte sztenderdnek számító mimika rendszer gondoskodik az érzelmek felhőtlen áramlásáról.
A Team Soho jobb kezelést, illetve motorbicajok, buszok, furgonok és taxik garmadájával, s természetesen fegyverekkel szolgál minden mennyiségben.
Info: Hardwired