The Getaway 2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Ez csak PS2-re jelent meg, itt a konzolos topik

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

van itt valaki <#kerdes>
most meg kinyírt...
-j
ja fenébe! elfogyott az összes fegyverem! és széjje lõttem már,de még mindig semmi!
pillanat
na mingyá jövök meg próbálom mégegyszer
ja arra a tetõre
már szarrá lõttem, de semmi
mert én csak egyvnalban tudok lõni rá
hogy kell felmenni a tetõre?
nekem nem megy...
Fido4life
Az elég könnyû küldetés, és a lövöldözõs része nagyon klafa, kezd újra, és amikor ott vagy hogy a tetõn lövöldözni kell rá, menj fedezékbe, majd búj ki és manuálisan lõjj rá, aztán vissza pihenés, és újra manuálisan..

hello! tudtok segíteni? a 19. pályán tartok, és nem tudom lelõni nadya-t.az összes fegyverem odalett, és lefogni sem tudom. szerintem a "The Vor" küldetés elrontja a játék ezt a részét. nagyon nagy szemétség, hogy neki minden sérthetetlen nekem meg semmim! ja, és lenne még egy kérdésem. megtalálta valaki az átalakított Peugeot 406-ot? tudjátok a Taxit. kérlek írjatok! már több mint 2 hónapja próbálkozok, de semmi! ha valaki megmondaná, nagyon hálás lennék. élõre is kössz! <#help> <#szomoru1> <#confused>
getaway 2 résznél elakadtam, ahol a csajnak visszakell szerezni a laptopot. kurva nehéz és mindig észrevennek és meghalok. kérem segitsetek!!
Oké, akkor adok a pofájának. köszi mégegyszer!

Fido4life
Rosszul látod, ott is nagyon egyszerû a feladat, csak egy ideig fedezékben kell maradni, majd a ickó megunnya a semmit tevést, és elõjön a fedezékébõl, ilyenkor kell adni neki mint állat.. Ezt párszol megkell csinálni, és okés is lesz..,-)

Jaja. de van egy kis bibi megint. a végén hogy kell kicsinálni a fõgenyát. mert úgylátom a golyó nem fog rajta, vagy csak rosszul látom.

Fido4life
Jah, én is csak mentem a vakvilágba, aztán be is jött a videó..😄 Amúgy fellélegezhetsz.. Ezzel a küldetéssel, vége Sam irányításának..😛

Na sikerült. mondom megpróbálom mégegyszer és bejött. nem is tudom mit kinlódtam eddig, tényleg egyszerû volt!

Oké, azért leírom pontosabban hátha beugrik valami részlet. addig oké, hogy "beérek" a parkolóházba és felkapaszkodok valami olyanra mint korábban a lámpák voltak de az nem vezet sehova ezért leszállok, de utána akár merre megyek meglátnak. Hol kell kimenni a pályáról? köszi elõre is!

Fido4life
Szerintem õ dobja fel..😄 Az egy nagyon könnyû pálya, nekem elsõre sikerült, csak a fickókat kell kihallgatni, és eljutni a parkolóházig, most így nem emlékszek, de ha lesz Dual Sock 2-m, megnézem hogy pontosan mit is kell csinálni...

ÁÁÁ! az agyam eldobom. ez a kiscsaj megkeseríti a játékot! mármegint elakadtam vele a parkolóházban(20. pálya). mit kell csinálni??? köszi elõre is

Fido4life
Gratz..

Sikerült, tovább jutottam!

Szóval 1 emelettel feljebb mentem, a lényeg hogy találtam egy lejáratot a padló alá. erre kell menni? ha igen akkor baj van mert nem tudok lemászni. hogy kell? köszi elõre is!

Na akkor keresgetek, remélem sikerül. majd még kérdezek szerintem.

Fido4life
És a Black Monday nem is a kettõ, hanem csak 1 kiegészítõ...

Fido4life
jaja, vagyok néha ilyen hülye. De már minden fórumhoz írtam most már akartam valami változatosságot, neked megvan ?

12346
szted? volt rá egy évük^^

Fido4life
Sziasztok ! Ma végigvittem a Black Monday-t, élveztem, jó volt.. Valaki végigvitte már ?

mé jóaz elsõ küldi még ien házas lõvöldözös , aztén jó lesz 😄

zaki
hát elég vicces ez a gém, lenyomtam az 1. küldetést, de kicsit másra számítottam <#zavart1>

pont az a chapter nincs meg ott ami nekem kéne :s

CrucifX
eh ezu mé nem konzol forumba van?😄

Nincs vkinek ehez végig játszása?
Elakadtam annál a résznél ahol a kiscsajjal visszakell szerezni a Laptopot.. :s

CrucifX
Adam5
az 1ben többekközött ami nagyon teccet az hogy igazi márkák voltak benne

Sadun Tryst

kár, pedig fasza verdák vannak benne...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

toMpEr
nemis fog

Sadun Tryst
hiszen még az 1. rész sem jelent meg PC-re nem? vagy nagyon elvagyok maradva?

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Adi
Én is így jártam.. én már vettem újra rég ps2-õt... és már else fogom adni..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Figy a VC és a TG nem ugyan az... én is hasonlítgattam a kettõt de teljesen más stílus.. TG-be nincs is térkép, hanem az index-re kell koncentrálnod.. kurva jó...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
ha már megvettétek miért adtátok el???
Én Tesco gazdaságos megoldást szoktam alkalmazni: ingyen és bérmentve annyi idõre kapom kölcsön a PS2-t amennyire akarom a haveromtól.
Most pont Getaway-ezek.
De a Vice City jobban bejön.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
velem is ez a helyzet, csak én a vice city miatt vettem 😊 októberben san andreas, kell megint egy ps2, fõleg, hoyg most lement 150 dolcsira az ára 😊

Ez volt az egyik indok anno hogy vettem egy PS2-t.Azota eladtam és most ugynéz ki hogy megint kell vennem egy PS-t 😊Az elsõ rész nagyon király volt..

grebber
Most olvasom az 576.hu-n hogy PS2-re sorry.
Tegyétek át a konzolosokhoz!

Next PC upgrade: 2022

Random_
Nekem az eslõ rész is már nagyon megtetszett és amikor olvastam, hogy nem lesz PC-s verzió kicsit csalódott lettem. 😊

Szeretnél Londonba utazni, de elött virtuálisan körbejárnám a környéket, hogy ott élõben ne tévedjek el. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

grebber
Sajna fogalmam sincs!
De reménykedek.Nem olvastam ról asehol olyat hogy mire jönne ez!

De ha konzolos lesz morcos leszek.

Next PC upgrade: 2022

Oldal 1 / 2Következő →