52
klosed by MáriX
-
#52 Ez csak PS2-re jelent meg, itt a konzolos topik -
bajbanlévő #51 van itt valaki -
bajbanlévő #50 most meg kinyírt... -
bajbanlévő #49 -j -
bajbanlévő #48 ja fenébe! elfogyott az összes fegyverem! és széjje lőttem már,de még mindig semmi! -
bajbanlévő #47 pillanat -
bajbanlévő #46 na mingyá jövök meg próbálom mégegyszer -
bajbanlévő #45 ja arra a tetőre -
bajbanlévő #44 már szarrá lőttem, de semmi -
bajbanlévő #43 mert én csak egyvnalban tudok lőni rá -
bajbanlévő #42 hogy kell felmenni a tetőre?
-
bajbanlévő #41 nekem nem megy... -
#40 Az elég könnyű küldetés, és a lövöldözős része nagyon klafa, kezd újra, és amikor ott vagy hogy a tetőn lövöldözni kell rá, menj fedezékbe, majd búj ki és manuálisan lőjj rá, aztán vissza pihenés, és újra manuálisan.. -
bajbanlévő #39 hello! tudtok segíteni? a 19. pályán tartok, és nem tudom lelőni nadya-t.az összes fegyverem odalett, és lefogni sem tudom. szerintem a "The Vor" küldetés elrontja a játék ezt a részét. nagyon nagy szemétség, hogy neki minden sérthetetlen nekem meg semmim! ja, és lenne még egy kérdésem. megtalálta valaki az átalakított Peugeot 406-ot? tudjátok a Taxit. kérlek írjatok! már több mint 2 hónapja próbálkozok, de semmi! ha valaki megmondaná, nagyon hálás lennék. élőre is kössz! -
elijahwood #38 getaway 2 résznél elakadtam, ahol a csajnak visszakell szerezni a laptopot. kurva nehéz és mindig észrevennek és meghalok. kérem segitsetek!! -
Norbi7 #37 Oké, akkor adok a pofájának. köszi mégegyszer! -
#36 Rosszul látod, ott is nagyon egyszerű a feladat, csak egy ideig fedezékben kell maradni, majd a ickó megunnya a semmit tevést, és előjön a fedezékéből, ilyenkor kell adni neki mint állat.. Ezt párszol megkell csinálni, és okés is lesz..,-) -
Norbi7 #35 Jaja. de van egy kis bibi megint. a végén hogy kell kicsinálni a főgenyát. mert úgylátom a golyó nem fog rajta, vagy csak rosszul látom. -
#34 Jah, én is csak mentem a vakvilágba, aztán be is jött a videó..:D Amúgy fellélegezhetsz.. Ezzel a küldetéssel, vége Sam irányításának..:P -
Norbi7 #33 Na sikerült. mondom megpróbálom mégegyszer és bejött. nem is tudom mit kinlódtam eddig, tényleg egyszerű volt! -
Norbi7 #32 Oké, azért leírom pontosabban hátha beugrik valami részlet. addig oké, hogy "beérek" a parkolóházba és felkapaszkodok valami olyanra mint korábban a lámpák voltak de az nem vezet sehova ezért leszállok, de utána akár merre megyek meglátnak. Hol kell kimenni a pályáról? köszi előre is! -
#31 Szerintem ő dobja fel..:D Az egy nagyon könnyű pálya, nekem elsőre sikerült, csak a fickókat kell kihallgatni, és eljutni a parkolóházig, most így nem emlékszek, de ha lesz Dual Sock 2-m, megnézem hogy pontosan mit is kell csinálni... -
Norbi7 #30 ÁÁÁ! az agyam eldobom. ez a kiscsaj megkeseríti a játékot! mármegint elakadtam vele a parkolóházban(20. pálya). mit kell csinálni??? köszi előre is -
#29 Gratz.. -
Norbi7 #28 Sikerült, tovább jutottam! -
Norbi7 #27 Szóval 1 emelettel feljebb mentem, a lényeg hogy találtam egy lejáratot a padló alá. erre kell menni? ha igen akkor baj van mert nem tudok lemászni. hogy kell? köszi előre is! -
Norbi7 #26 Na akkor keresgetek, remélem sikerül. majd még kérdezek szerintem. -
#25 És a Black Monday nem is a kettő, hanem csak 1 kiegészítő... -
#24 jaja, vagyok néha ilyen hülye. De már minden fórumhoz írtam most már akartam valami változatosságot, neked megvan ? -
#23 szted? volt rá egy évük^^ -
#22 Sziasztok ! Ma végigvittem a Black Monday-t, élveztem, jó volt.. Valaki végigvitte már ? -
DePreSsZYo #21 mé jóaz első küldi még ien házas lővöldözös , aztén jó lesz :D -
#20 hát elég vicces ez a gém, lenyomtam az 1. küldetést, de kicsit másra számítottam -
DePreSsZYo #19 pont az a chapter nincs meg ott ami nekem kéne :s -
#18 Gamefaqs -
DePreSsZYo #17 eh ezu mé nem konzol forumba van?:D -
DePreSsZYo #16 Nincs vkinek ehez végig játszása?
Elakadtam annál a résznél ahol a kiscsajjal visszakell szerezni a Laptopot.. :s -
#15 Előzetes -
#14 az 1ben többekközött ami nagyon teccet az hogy igazi márkák voltak benne -
kár, pedig fasza verdák vannak benne...