497
-
#97 Bakkaer hidd már el konzolban nem ez van !!!! -
#96 1.4 amd ...The Project ....
Madárnak nézel mindenkit ????:-))))))))))))))))))9 -
#95 holálom ennyire lebecsülöd az x800at akkor mérvettél, ez a dx9 fullra kihasználva amit a mostna vgak tudnak bumpmapp homályositás egyéb csicsák és ezt kapod amt tud az x800 mival consolba is ezvan -
#94 Olvassatok !!!!!
Ne ugassátok le azt amiről halvány fogalmatok sincsen !!! -
#93 Ja...
És ha nem tünt volna fel az összes kép szélesvásznú . és a max felbontás SVGA .....Már ha normális tv-d van ... -
#92 aha nálad max nálam megy faszán és ugynézd már az elég régi de még mostis odabasz -
#91 Ez a graf az X800-asom számára csak álom - sajnos ....És ez XBox a PS3 sokkal erősebb !
-
#90 LOL...
Te nem nagyon szeretsz olvasni látom ..:-))))
A pc-ben lévő videokarinak semmi köze a ps3-éhoz ..
Az hogy a procid hány MGHZ-s megbaszhatod nem az a lényeg ...
A hírek szerint 460 dollár lesz az ára ...
Itt SG-n , a főoldalon taláksz egy cikket a PS3-ról , olvasd el ha érdekel .. -
#89 azt várhatod hogy 100e alatt lesz
álom????????????
normális vagy te?
a pckben lévő vid.kártyákat használják fel a PSben!!!
szted csak PSre fejlesztik? átalakítják maximum.
hányéves vagy 12? kb annyinak tűnsz.
Álom mi? A gépem 2.8 Ghzen sűvit, és ha akarom felhuzom 3.5re.
ennyit erről.
hülye konzolosok verjétek a Tvtekre melynek felbontása 800*600 vagy annyi se... -
#88 A grafikus megjelenítésért a Sony és az nVidia által közösen kifejlesztett RSX grafikus chip felelős, amelynek órajele 550 MHz, számítási teljesítménye 1,8 teraflops, és képes egyidejűleg akár két 1080 képpontos felbontású HD-videó feldolgozására is. Az RSX-ben az nVidia tájékoztatása szerint 300 millió tranzisztor található. Csak összehasonlításul: a GeForce 6800 grafikus chipben "csupán" 222 millió tranzisztor van. Az RSX-et összesen 256 MB GDDR3-VRAM egészíti ki, amelynek effektív órajele 700 MHz, és a PS3 256 MB XDR-RAM-jával gazdálkodhat. A gyártó adatai szerint így a rendszermemória esetében 25,6 GB/s-os, a VRAM esetében 22,4 GB/s-os maximális sávszélesség érhető el. AZ RSX adatírási sávszélessége 20 GB/s, míg adatolvasási sávszélessége 15 GB/s. -
#87 A The Project X800 -al megy vagy 10 fps-el .....
A ps 3 grafikája meg lazán veri a The Project-ét ... -
#86 A ps 3 várható ára 100 000 ft alatt van ...
A nyolcmagos 3.2 ghz-s proci csak álom a pc-k számára ...
A ps3 -ban levő videokártya sokkal nagyobb teljesítményű mint a X800 vagy az nvidia 6800 ...
ennyi.... -
#85 MITNEMTUD?? ugyanz tudja mer azvan benne, nézdmármeg a The Project vagy a atis techdemokat....... -
#84 nem lesz egyhamar olyan? menj má a hülyeségeiddel ember!
Pcn mindig minden húszszor szebben fog kinézni mint konzolokon...
vegyél ps3mat Qva drágán dobd ki a francba 3 év után, amikor elavul... -
#83 sajna nem tudnak ennyit a mai kártyák ...Nekem X800XT PE van és a közelébe se ér ..:-(
Meg hát a nyolcmagos brutál proci az nem semmi ...pc-kben nem lesz egyhamar olyan... -
#82 6 órát is csúszhat a dolog...elég gáz.... -
#81 nincs áram az e3mon? :( -
#80 Nah megint lemaradtam :) -
#79 hát úgy látom ti 2-en nem bírjátok végigolvasni a fórumot úgy, hogy nen nézzétek meg, hogy arra a hozzászólásra érkezett válasz, ráadásul egyből utána javította magát... ha nem látnám nem hinném el :) -
#78 expo -
#77 XBOXBA ATI VAN, PS3BA NVIDIA:)) -
#76 fejlesztése, esetleges eladás részletekben stb, én maradok PCnél, bár mint lentebb írtam ha 100e alatti áruk lesz, akkor nem tartom hülyének ha beruház vki. -
#75 khm, az egyikben, talán az Xbox-ban egy speckó nvidia kártya van mint írtam lentebb... -
#74 Vagy veszel egy konzolt fele vagy negyed annyiért.... -
Mentol #73 Ahogy elnézem a képeket, videókat szerintem megint költhetek egy rakás lóvét a PCre, hogy a next-gen kozol minőséget tudja nyújtani... :-( -
#72 áh reklámcsak ps3ba és az xboxba is legjobb vga van psb3 a GF6800 xboxba x800
amik jönnek most consolra azok jönnek majd pcre dx9 et fullra kihasználva
ezt tudja egy ilyen kari, igyvolt a ps2, xboxnál hudejó húdeszép azt ugyan azok a gémek megjelentek erre is arra is most is igylesz.. -
#71 Akkor most menjek a sarokba? -
#70 te sem tudsz figyelmesen olvasni? Már 2x!! megválaszolták. anyám... -
#69 expo -
#68 electronic entertainment e.... utolsót nem tudom. -
#67 hmm, most olvastam, hogy olyan 500$(~100.000Ft) körül lesz a PS3, amit ha hardverileg nézünk, akkor elég barátságos ár sztem. sőt!
vagy nem?
persze én inkább maradok a PC-nél, de versenyképes árnak tartom, mégha egyes újságok nem is. -
#66 nintendo ember!! :)
Revolution -
#65 mire gondolsz? PSP? vagy a PS3ra? -
#64 tényleg most akkor h írják le pontosan?
én mindíg keverem :) -
#63 azt a jó k******************************************************* mindenit neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#62 jó azt nem vettem észre :) -
#61 na jó ezt én is tudom, de marha sok olyan game van ami nincs PC-n és nekem marhára kéne, pl az összes resident, devil may, onimusha és hasonló progik. -
#60 mindössze 2 órával... :I -
#59 ne kapkod el,most ez újdonság,aztán beáll és ugyanaz és ugyanaz évekig,én spec láttam chaos theory-t ps2-n is és harmatgyangén néz ki,alap,hogy pc-re mindig is szebbek lesznek a játékok én tuti kitartok:) -
#58 jah látom megelőztél :)