40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Vers
    milyen 2 ora okostojás, 4-5 orárol van szo
    és az se mindegy milyen játékkal
    ha olyan szarságokkal mint ami ds-en fut a psp is kibirja 8 oráig
  • guardian hero
    Ki nem szarja le mit nyújt, ha csak max 2 óráig nyújtja töltés nélkül???
  • Vers
    mit tervez meg te agyament???
    a nintendo belerak egy 80 mhz-es procit a gépbe ami kb 5-ször gyorsabb a gba-nál ami nulla
    a felbontás detto gba , egy fostömeg

a psp-ben 300 mhz-es proci 3d chippel
    brutális kijelzö, persze hogy szivja az aksit , de nézd majd meg hogy mit nyujt !!!!
  • Kaplan
    SZOPÁS!! Hát igen én nem hittem el , hogy ennyire jó grafikát nyomjon a gép semmi kárára. a nintendo legalább mindnemt pontosan megtervez és nem hazudik .
  • CHEAPBOY
    Ez volt ma a HC gameren mint hir (az IGnen is hasonlokat irtak)

"Beigazolódtak a félelmeink: a PSP már-már csodába illő specifikációinak ára van, jelen esetben kőkemény energiaéhség. A Sony sokáig elzárkózott az élettartamra fókuszáló kérdések megválaszolásától (ezzel is a Nintendo malmára hajtva a vizet), a megjelenés közeledtével azonban kénytelenek voltak előállni a farbával. A japán óriás első handheldje 4-6 órás használati idővel került bejelentésre, mely a tapasztalatok szerint csak és kizárólag a képernyő fényerejének meghatározott beállításával, valamint limitált funkciók használatával érhető el. A tényleges működés - játék, filmnézés - alatt kevesebb (!) mint két órán át képes üzemelni a PSP, ezzel pedig pont lényegét, a hordozhatóságát veszti el. A helyzet javítható, amennyiben a fejlesztők a nagyobb energiafröccsöt ígénylő featúrákat nem veszik igénybe - ez azonban a játékok minőségének romlását eredményezi majd.
    "

Persze kesobb jon a nagyobb kapacitasu aksi.
  • guardian hero
    bocs a dupláért...
  • guardian hero
    Hogyha apuci visz kocsival a suliba, ne a farkaddal kelljen játszanod útközben.
  • guardian hero
    Hogyha apuci visz kocsival a suliba, ne a farkaddal kelljen játszanod útközben.
  • petyka2
    Mi értelme van 1 hordozható játékkonzolnak?
  • Cat #164
    A Sony ragaszkodik korábbi tervéhez, miszerint a Portable Playstation még az idei év vége előtt a japán boltok polcaira kerül, míg Európában és az Egyesült Államokban 2005 első negyedévében megjelenik a vállalat új üdvöskéje.
  • Norby sonic
    hír az 576-ról...

PSP csak 2005 novemberében?
    Playstation Portable - 2004-10-05 12:06:00

Sötét, gomolygó felhõk jelentek meg a Playstation Portable (PSP) feje felett. Elsõ rossz jel: a Sony váratlanul elhalasztotta a TGS-re (azaz: múlt hétre) idõzített hivatalos premier & ár bejelentést (a sajtótájékoztatót pár perccel az eredetileg meghirdetett idõpont elõtt fújták le). Második rossz jel: az Államok két vezetõ technológiai / ipari elemzõje, az American Technology Research és a Piper Jaffray & Co is azzal számol, hogy a PSP nem tudja tartani a korábban megcélzott megjelenési idõpontot (azaz: 2004 december Japánban; 2005 március az USA-ban és Európában). Az elemzõk szerint a PSP jelenleg több komoly problémával is küszködik: a készülék túlmelegszik, az energiafogyasztása igen nagy, és a rá fejlesztett szoftverek készültségi foka sem üti meg az elvárt szintet (állítólag egy esetleges karácsonyi japán premierrel számolva max. öt játék készülne el a gépre). Mindkét cég a PSP megjelenésének csúszására számít: véleményük szerint a Sony handheldje jobb esetben 2005 elején (Japán) és 2005 júniusában (USA & Európa) kerülhet a boltok polcaira, de könnyen elképzelhetõ egy 2005 novemberi (világ)premier is...
    A Sony nem kommentálta az ügyet, ha minden jól megy, október közepén hivatalosan is bejelentik, hogy mikor és milyen áron várható a PSP.

liquid (12:06)
  • Ch_Slater
    A PSP ára / különböző árcsomagok...
    a legolcsóbb nem túl drága...
  • Ch_Slater
    ha valakinek nem sikerül letölteni a videot a japan oldalrol, akkor nemsoka fenn lesz a kütyün.
  • Ch_Slater
    PSP működés közben infók.
    Kütyü hírmondó
  • Ch_Slater
    üdv.
    képek a tokyo game show-rol és a PSP-ről
    Kütyü hírmondó
  • aabyssx
    Hát, én 120 EUR fölött biztos, hogy nem veszek ilyen hordozható kütyüt.
    Még akkor sem, ha lesz rá exkluzív fájnöl fentezi, metöl gír, meg gren'teft ótó.

BTW legalább az USA->PAL konverzióval nem lesz technikai probléma. ;)
  • UNREG
    Várni kell egy évet, maj' lejjebb megy...
  • Ch_Slater
    én $500-ról is hallottam, nah az lett volna a huzos.
  • CHEAPBOY
    De mint jatekgep uberkenek nez ki,:)
  • CHEAPBOY
    de nem is lesz nepszeru. Azt is megnezem mikor valaki megvesz egy Filmet, kulon speciel PSpre is:P En azt mondom ha mar ki kell egy filmert adni lovet, ne csak olyanra ami csak egy kis kezti kutyun , megy, inkabb a DVD. Max ha ingyen adnak ra a filmeket:)
  • UNREG
    Mindig is 300$-ról szóltak a pletykák...
  • Ch_Slater
    megjegyzem tényleg húzós
  • Ch_Slater
    üdv.
    már van ára. részletek az aláirásban levő honlapon.
  • Sir Quno Jedi
    Sebaj, valamivel ki kell érdemelni az übersznob megtisztelő címet !
  • Ramza
    Az nem kifejezés.
    Kurva drága.
  • Sephi
    Szerintem draga lesz! :P
  • Sir Quno Jedi
    Végre egy olyan handheld, amire tán én is beruházok. Soxor kell az embernek várakozni akár órákat is itt-ott, akkor csak előkapod és !!! Sajna az eddigi handheldek technikai adottságai nem vágtak földhöz, de ez má döfi. Egy-két jó stratégia, miegymás és máris vége a végestelen unalomnak a hivatalokban !
  • Ramza
    Hát nem tudom.
    Tény, hogy az a legcsúnyább, de a lila Gamecube-ot így is agyonveri. (nem kell flémelni, nekem is az van :)
  • Ramza
    ?
    A logót azért szokták rátenni az online "újságok" a képekre, hogy:
    1. ne linkeljenek róluk orrba-szájba (tudom, hogy ez technikailag is megoldható lenne, nem kell szólni).
    2. ha mégis, akkor azzal is nyerjenek, mivel reklámhordozó, ráadásul ingyen.
    3. ha esetleg exkluzív (vagy ritka, nagyfelbontású, stb.) képeket sikerül beszerezniük, akkor azt más ne használhassa fel (olyan könnyen).

Szerinted a Galespot vagy az IGN (vagy bármelyik más online médium) azért teszi rá a logóját a képekre, mert azokat ők fotózták?
  • Vers

• aabyssx
    Hype!

"The PSP is a portable game machine, and people may think it's oriented towards playing simple games, but it really has the same hardware performance as the PS2," comments Yamauchi in the interview. "Since we're already developing the GT4's system on the PS2 hardware, we're planning to port that directly to the PSP."

Innen van:
    http://www.gamespot.com/news/2004/08/06/news_6104345.html
  • Cat #142
    nem semmi hogy van képük a konzol.hu n nem általuk fotózott képre rányomni a logójukat...
  • CSOCSO
    mekkora lol lesz mikor majd a 3 ora elem kapacitasbol fel ora a loading lesz (lemez rulez mi?:)
  • KillYou
    Viszont jól kivehető hogy a memoria kártya Memory Stick Duo.
    Ez szerintem igen rossz hir. Senem pro senem normál méret hogy nagy és viszonylag olcsó kártya is belemenjen.
  • Police88
    még az is jó de ki venne ilyen ronda sárgát? (bár örülnék egy olyannak is)
  • Kaplan
    Nekem a fehér GT változat tetszik a legjobban...
  • Police88
    Szerintem feketében a legjobb.....
  • Dante2

• Dante2
    Még 1
  • Dante2
    Egy kis finciszég