40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • DanielT
    Igen, hülyeség.
  • FoToS
    Sziasztok egy kérdésem lenne.Lehet,hogy hülyeség PSP játékok futnak Ps2-őn?
  • Dzson
    http://pspupdates.com/
  • Duddits
    Ok.
  • Kaplan
    Én már csinálta :P
    Majd police testvérem vmikor felrakja.;)
  • Duddits
    Mindjárt csinálok egyet.
  • JiBBeRiSH
    Valaki nem akar megválni a Lumines c. játéktól?
  • Police88
    Szóljon ha vki talál vmi szép bannernek valót a topicnak...
  • Super Mario
    Szerintem a PSP-nek nem kéne harcba szállni a Nintendo DS-sel, mert mind a kettő másért jó. A PSP-nek rengeteg multimédiás szolgáltatása van, a DS pedig érintőképernyős.
  • Rincewind

Szereted a regi kalandjatekokat? ScummVM - PSP
  • Duddits
    Atól hogy hosszab, attól még belemehet.
  • Rincewind
    Csakhogy teljesen biztos legyel benne:

A ket szabvany nem ugyanaz, meg a meret is kulonbozik:

Neked a kismeretu, ujabb kartyat kell venned (PRO DUO), ugyanis a PSP-be az valo, visszafele nem kompatibilis a gep, tehat a nagyobb kartya nem megy bele. A regebbi gepek viszont megeszik az ujabb kartyakat, ugyanis van hozza a felso kepen lato atalakito, de ez neked nem sokat szamit. :)
  • Kaplan
    Így se hangzik rosszúl!!! :)
    PEACE!
  • Kaplan
    Huhhh de kemény volt :)
    Daniel megkaptad!! :)
  • Szasa001
    Kedves DanielT!

Ezek szerint abban a 4-5 üzletben sem gondolkodnak, akiket előtte felhívtam, mert senki sem tudta megmondani. Egy átlag vásárló azt látja, hogy létezik 3 féle memokártya: PRO, DUO és PRO DUO. Honnan a fenéből kellene tudnia bárkinek is alapból, hogy melyik volt előbb, vagy melyik melyiknek a továbbfejlesztése? Szerencsére te már így születtél, így tudtál segíteni.

Félre ne érts! Természetesen nagyon köszönöm a segítséget, hálás vagyok érte! Tudtam, hogy a Fórumra számíthatok. Azért itt kérdeztem, mert jobban bízok az idelátogatókban, mint a bolti "szakemberekben".
    Ja és nekem is jó napom van, de nem szeretem amikor lekezelő valaki...

Üdv: Szasa
  • DanielT
    Nem, sőt egész jó napom van, de nem szeretem amikor nem gondolkozik valaki :))

Most jóváteszem! :D

Kedves Szasa001!

Igen, semmi gond nem lesz, támogatja, sőt a PRO gyorsabb is mint az alap verzió, mindenképpen a fejlett verzió vásárlását javasolnám. Örülök, hogy segíthettem, üdv!
  • Kaplan
    Jajj de gonosz :P
    Bal lábbal keltél? :D
  • DanielT
    Nem, sajnos ha pro-t raksz bele a PSP átalakul egy veszett pakánnyá és kiírtja az emberiséget, szóval inkább hanyagold. Sajnos a Sony már csak ilyen. Olyan termékeket gyárt amelyek nem kompatibilisek a saját termékeikkel amikbe szánták őket.
    Most komolyan: Szerinted van benne bármi logika, hogy ne menjen egy fejlettebb/gyorsabb memory stickkel?
  • Szasa001
    Sziasztok!
    A PSP-ben ugyebár alapból egy Sony MemoryStick Duo kártya van. A kérdésem az, hogy a MemoryStick PRO Duo-val ugyanúgy muködik? Mi a különbség egyáltalán a DUO és a PRO DUO között? Mert minegyiknek van 32, 64, 256 vagy nagyobb változata és a kártyák mérete (hosszúsága) is megegyezik.
  • Rincewind
    576:

Namco-meglepetés, még mindig PSP-n: Katamari Damacy. A tavalyi év legeredetibb játéka zsebkonzolos formában hódít tovább: egyelőre csak amerikai megjelenési időponttal szolgálhatunk (november eleje), de őszintén reméljük, hogy a Namco EZT már tényleg áthozza Európába is - ha már a PS2-es eredetivel nem tett ilyet.
  • Police88
    sry: http://www.576.hu/kepgaleria.phtml?galeria_id=8586
  • Police88
    Elég király lesz a psp-s gta...
    javascript: popup=window.open('kepgaleria.phtml?galeria_id=8586','kepgaleria','width=750,height=400,scrollbars=1,resizable=1'); void(0);
  • fr0sty
    mi a véleményetek a Tenchu PSP változatáról?
    persze itt nem arra vagyok kiváncsi h ninja/action game hanem szubjektív vélemény ha van:) köszi
    #677,678-as kérdésekre még várom a válaszokat
    arra is köszi ha válaszoltok, de ha nem akkor is:)
  • laz
    Elado 6 db psp jatek:
    Mercury (USA)
    Fifa Soccer (USA)
    Tony Hawk U.2 (USA)
    Ridge Racer (japan)
    Luminees (USA)
    World Tour Soccer (USA)

erdeklodni email-en
  • koryne
    A messenger plus!-szal is ;) Csak sajnos kevés az esélye...
  • Duddits
    ViVA TV-n lehet nyerni PSP-t...
  • tomy8614
    bocs, javítanom kell... tényleg vannak európában de jelenleg a PSP nem innen küldik, sorry
  • tomy8614
    a lik-sang van európában is!!!!

http://www.lik-sang.com/europe.php
  • fr0sty
    ja, és mégegy kérdés vannak rossz tapasztalatok Lik-sang-al kapcsolatban?
  • fr0sty
    Sziasztok!
    Lenne egy pár kérdésem attól aki rendelt már külföldről ill., mégjobb ha Lik-sang-tól(!!!).Meg szeretném kérdezni hogy számít-e az hogy Euróbából,USA-ból vagy Ázsiából rendelem-e meg, mármint hogy más lesz-e a verzió vagy vminek a nyelvezete(útmutató...),bár tudom hogy ez USA-UK-nál nem számítana de mivan ha Japánból jön(Lik-Sang)?Kb mennyi idő a szállítás ha Lik-Sang-tól rendelem?vagy ezt meglehet szabni(gyorsabb-drágább...)és mennyibe(szállítás) kerül?
    válaszokat köszönöm:)
  • radeer
    Ezeken olyan csomagolás van általában, hogy a megrendelt cumóhoz képest dupla réteg hungtarocelt tesznek. Ha hazafelé mész a buson nagyobb esélyed van mint megsérül szerintem :)
  • tomy8614
    Lenne egy kérdésem: ha most rendelek egy PSP-t a Lik-Sang-tól akkor milyen verziójú firmware-el fogom megkapni??? Az érdekel hogy 100%-ig biztos legyen hogy futnak rajt a homebrew software-ek... (úgy tudom, hogy az 1.51, 1.52 nincs még megtörve)
  • Rincewind
    Ha USA-bol rendeled, akkor az 250 dollar (kb. 50 ezer forint) plusz postakoltseg, ami ugye igen valtozo lehet a feladas modjatol. De ilyen draga es erzekeny cuccot, erdemes inkabb dragabban feladni, mint szivni utana a torott kepernyovel. Jol szet kell nezni neten. Sajnos en nem tudok segiteni, mert en boltbol vettem, de tuti, hogy akad egy csomo ember (nem pont ezen a forumon), aki tud hasznos tanacsokat adni ezugyben.
  • koryne
    Egyetértek, eddig nekem is csak jó tapasztalataim vannak a külfölrdől való rendeléssel kapcsolatban! Winsunx-tól rendeltem egyszer, szerdán küldtem el a megrendelést, hétfőn itt volt a cucc (UPS)! Igaz, h drága volt a viteldíj, de Macau-ról gyoran ideért és vám sem volt rajta :)
  • radeer
    A netes külföldi rendeles igenis nem szar, sőt.

Pl.vegyük a másik oldalt belföldre pl ha feladok egy csomit ( távolság 100km) és értéket is írsz rá, mert utánvételes és nem akarod elkallódjonk akkor nem egész 1 kg-s 30.000e Ft értékű motyó a Posta jóvoltából majd 3000e Ft-ért cserél gazdát, és ehhez kell 3-4 nap is talán.

Vegyünk egy másik példát, netes rendelés.

-Pl. Lik-sang:
    Megrendeled motyót neten vasárnap és ugyanúgy szerdán-csütörtökön kopgnak kb 4000-5000Ft-ért.

-Linker4U
    Megrendeled (DHL) motyót ( amerika) és megkapod 3-4 nap alatt : kb 12.500 ( sok money)
    Megrendeled a motyót és megkapod 5-8 nap alatt : 5000Ft kb.
    Mgrendeled a motyót sokat vársz ( effektíve) 2-3 hét és fizetsz kb 3000 Ftot.

Legtöbb helyen euróban 13-50 euro között van a viteldíj.
    Ha Cheapboy felad egy cumót amire értéket is ír hogy biztosítsa az is legalább 2-3000 FT ( Posta suxx)

Ami nem egyszerű magyaországra CoD ( utánvételes ) rendeléssel nem nagyon foglalkoznak. Marad a VISA,Mastercard stb, ez viszont előre von le, még mielött megjönne a cumó. Aki nem bízik ilyenben az ne akarjon rendelni, de külföldön általában nem úgy mennek a dolgok mint itthon :)

• fr0sty
    és vannak különböző verziójú PSP-k?
  • fr0sty
    igazad lehet cheap:)
  • CHEAPBOY
    egyszerubben, maceramentssebben veheted meg, ha otthon besetalsz egy PSPt mar arulo boltba s megveszed.
  • CHEAPBOY
    Coded Arms, Midnight2 amik nalam lesznek soon.
  • fr0sty
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni h h folyik egy ilyen rendelés?és melyik oldalról érdemes rendelni?v tök mind1?és van esély rá hogy nem érkezik meg v elkallódik(bocsi a naív kérdésekért)?
    és ha megveszem mondjuk UK-ból, akkor mennyi kb ill. átlagban a postaköltség(...), tudom ez változó de mégis kb mennyi?
    és ha mondjuk US-ből rendelem?
    honnan érdemes rendelni?
    ti kb mennyiért rendeltétek/vettétek?
    a válaszokat köszönöm