40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Nem tudtok egy részletes leírást a PSPröl?
Akarok venni egyet de fogalam sincs pl arrol hogy DVD lejátszik e meg pl iylenek. thx -
MacrosTheBlack #745 Elvileg még nincsenek, a honlapjuk szerint csak rendelhető a cucc, aztán majd jön eccercsak.
A megjelenő játékoknak (tudom az mint az usa-ban, de azt se ismerem) hol tudok utánanézni? -
JiBBeRiSH #744 Az Acompban import cuccok vannak, azért ilyen drága. Szerintem szeptembertől 70k körül lesz. Szvsz a használt 1.5-ös cuccok is ennyibe fognak kerülni. :D
-
MacrosTheBlack #743 EU-ban is csak szeptember a premier, nem?
Javítás az suxx, haveromnak van németben vett ps2, 2 hónapig javulgatott, utazgatott. :) -
Nem is érdemes itthon venni szinte semmit, mikor pár nap alatt itt van európából vagy akár az usa-ból a cucc és teljesen megbízható az utalás meg minden.
Postaköltség meg 15 - 50 dollárig, még az is belefér.
Egy gáz van...ha rossz vagy elromlik a cumó :)
-
MacrosTheBlack #741 Nálunk itt minden sokkal drágább mint az usa-ban. Hardverek 30-70%-kal. -
Megegy ok miert kell kulfoldrol beszerezni. Pofatlanul magas... :P -
Danny L!=DanielT :) -
MacrosTheBlack #738 Az Acompban már árat is írtak hozzá: 80 bruttó lesz a cucc, a játékok 16 rongy. -
Akkor miért most vagy kirakva? -
Köszi szépen, bár több mint egy hónapja volt :DD -
Boldog Szülinapot! -
Ez a PSP egy állat! :DDD -
Ezért önmagában megéri PSP-t venni!
Ha a Sony betett volna egy 100Ft-os érintőfóliát a képernyő alá, a DS-nek sansza sem lenne. Nem is értem hogy hagyhatták ki ezt a ziccert, mikor netezni is lehet a géppel! -
Ma kiprobaltam a ScummVM PSP-t, ami egy kalandjatek emulator PSP-re. Ime az eredmeny:
Jatekvalaszto kepernyo:
Simon the Sorcerer:
Meg mindig Simon:
Beneath a Steel Sky:
BaSS:
A meg Istenseg Sam & Max: ^.^
Sam & Max:
Minden jatek tokeletesen mukodik, lehet save-elni, gyors, kenyelmes, fasza! -
DJviolin #731 Sziasztok!
Van egy pspe09b emulátorom, meg van egy dead to rights iso képfájlom, loader-ral közösen. Na most valahogy a kettöt össze kellen hozni, hogy tudjak játszani a gammel az emulátoron. Please help!!!
Üdv:
DJviolin -
Kb 75% PS2 szerintem. -
MacrosTheBlack #729 A PSP hol van teljesítményben a PS1 és PS2 között? -
raziel71 #728 Vennék ridge racers-t, ha van valakinek eladó dobjon egy üzit.
Kössz! -
EMULÁTOROK!!! -
Ez jó!
-
aránylag jah. Ugyanazok mint az USA debutnel (meg meg egy par melle ami azota usaban mar megjelent) 91-2 ujabb/mas cim de rohadt jo jatekra ne szamits. De elvileg hamar jon oktober kornyeken az uj GTA is es az uj Medievil is (ezek jok lehetnek). Bar akinek elso kor az meg elvezheti a Lumines, Mercury, Untold Legends, Wipeout, Coded Arms, Ridge Racer, Spiderman2, NFSU jatekokat is:) -
MacrosTheBlack #724 Azt lehet már tudni milyen játékok lesznek hozzá? Nem 2080-ban, hanem szeptemberben. :) -
Nem. Majd szeptember 1-től. -
Eleg szegeny DSnek hogy tarol nem kell neki ilyenolyan firmware:P -
És (szegény) DS hol tart? :D
Bár ott is említettek vmit... -
MacrosTheBlack #720 Magyarországon lehet már ilyet kapni hivatalosan? -
MacrosTheBlack #719 Bár mind1, csak legyenek rá fehér embernek való játékok, ne csak japó tinigamék. -
MacrosTheBlack #718 Nem mondom hogy fehérben nagyon szar, de feketében sztem sokkal jobb. -
Ha egy féltéglát átszineznek attól az még nem fog tetszeni. -
Uh, baze, nem mintha annyira számítana a doboz, mert a varázslatnak a belsejében kellene lennie, de kib*szottul szép darab lett ez! És az a durva, hogy már sok-sok képet láttam róla, egyszer messziről élőben is láttam és még mindíg ütős. -
MacrosTheBlack #715 -
MacrosTheBlack #714 Lehet most az ipod fehéret majmolni a divat, de akkoris. -
MacrosTheBlack #713 Azért a fekete színre jobb.
-
Hatha valaki nem olvassa a Hardwired-ot:
Az új fehér PSP a vadonás új V2.0-ás firmware-el érkezik majd, amit bármely jelenlegi PSP tulajdonos is magáévá tehet július 27-étől. De lássuk csak, melyek is lesznek a legfontosabb előnyei ennek a frissítésnek.
Internet
Internet böngésző (kikapcsolható)
Videó
Ugrási lehetőség UMD videó és zenékben
A-B ismétlési funkció UMD Video, Zene és memory stickről lejátszott videóhoz
4:3 mód memory stickről lejátszott videókhoz
Audió kapcsoló funkció a memory stickről lejátszott videókhoz
MP4 (AVC) videó lejátszási lehetőség memory stickről
Zene
SonicStage V3.2-vel (hivatalosan még nincs bejelentve) ATRAC3 plus zenefájlok elhelyezésének lehetősége a memory sticken
MP4 (AAC) és WAVE (Linear PCM) lejátszási lehetőség
Fényképek
Háttér választási lehetőség
Képek küldése/fogadása
TIFF, GIF, PNG és BMP kiterjesztésű fájlok hivatalos támogatása
Általános beállitások
Koreai nyelv
Karakterkészlet választás
Testreszabási funkció
Internetböngésző kikapcsolása
WPA-PSK (TKIP) támogatás
Billentyűzet input mód a webes böngészéshez
[center]PSP TV hivatalos weboldal
PSP internet bongeszo movie
-
Fehér!!!
Ilyet akarok!! :P
Mennyi lesz magyaro.-n a PSP kb. ? -
vegre nem csak az a szar satanista PSP lesz kaphato. Ez mar igy erdekel is, a fekete szerintem nem szep (leven en gyulolom a fekete szint). -
-
Gyonyoruseg:
-
PSPjatek #707 JiBBeRiSH! Van eladó Lumines. Nálam minden játék egységesen 9500 Ft-ba kerül, bár a készlet jelentos részét már szétkapkodták. Hétfon majd újból lesz 20-30 db játék. Küldj egy üzenetet kérlek, ha érdekel.