40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#786 Jajj, ne értetlenkedj már!!!!!!!!!!!!! -
MacrosTheBlack #785 Nade minden játékhoz újraírni? :) -
#784 De a lényeg, hogy újraírható -
MacrosTheBlack #783 Ja, játékonként egyszeri. :) 1 gigára gondolom 2 ha felfér rippelve. -
#782 de az csak egyszeri vétel te:) -
MacrosTheBlack #781 Az tisztára megéri, 10 rongy helyett 20ért venni. :D -
#780 hogyne lehet kapni és jön még grand turismo4, gta liberty city stories.
a játékok elég drágák: 8-10 e körül, de vehetsz használtan kb feléért, ill. van hack ami ugye ingyenes csak mem.kártya kell hozzá, ami 1gb-os 20 rongy kb -
MacrosTheBlack #779 És a game hozzá mennyi? Meg milyen a választék, a lentebb írtakat lehet kapni? -
#778 amikor bejön ide drágább lesz -
#777 65K -
MacrosTheBlack #776 Pízbe mennyi volt? -
#775 de egyébként van a konzolvilágnál is -
#774 ugyan ez tuti és nagyon olcsó!!!
Cheapboytól vettem Magyarországon, 1 éves garival. Ő hozatta amcsiból. Megnézed nála ha tetszik veszel ennyi. -
MacrosTheBlack #773 Rendelted külföldről, vagy arrajártál és vettél egyet? Most ezért nem fogok repülőjegyet venni, mert abból kijön 3 PSP. -
#772 ja ti megvárjátok? minek? nekem már rég megvan: olcsóbb, 1.50-es a sofware-versionja mindenben jobb -
MacrosTheBlack #771 USA, Japán igen, de nálunk még a gép se. Direkt az induló listából válogattam, hogy mire lehet számítani megjelenéskor. -
#770 ezek mind megjelentek már!
+gta sept.ben -
MacrosTheBlack #769 A többi nem fehér embernek való. :D -
MacrosTheBlack #768 Nem sok, de azért lesz rá pár jó.
Burnout Legends
Coded Arms
FIFA Soccer
NFSU Rivals
Ridge Racer
Untold Legends: Brotherhood of the Blade (ez olyan Diablo klónnak tűnik, remélem jó) -
#767 Egyébként jó lenne már ha a Sony szakítana a hagyományokkal és nem csak a konzoljaik utolsó évében adnak rá ki 2 jó játékot... -
MacrosTheBlack #766 Ja, digit kamerába ez kell. -
#765 Van 8cm átmérőjú mini dvd is, simán mehetett volna erre is a cucc.
-
#764 ez a DVD is baromsag... nezd mar meg mekkora egy DVD lemez :) -
#763 huhh... micsoda "mocsok huzás" :)))
mekkora szemet ez a SONY, hogy csak azon jar az esze, a termekeit ne lopjak el tolle :) -
#762 És mit gondoltál, hogy játszaná le a DVD-t?? -
#761 / copy -
#760 mindig ugyanott akadnak ki az emberek ha errol van szó.
Nem akarok vitát, ezért eggyetértek veled. -
#759 Nem minden ember csalo aki, eredeti jatekot vesz. Lehet, hogycsak nem egyszeru tolvaj, aki lopja a jatekokat... :P -
#758 érdemes elolvasni ezt:
http://www.sg.hu/cikkek/36919
és ezt a szabványról:
http://www.sg.hu/cikkek/37787
Ha ez igaz akkor remélhetőleg a Sony kidob egy hard drive-t.
Ha nem akkor szopacs. Szerintem nem fog ha már feltörték, de nem értek hozzá. Nekem csak az lett volna hasznos ha DVDt is zud lejátszani. -
MacrosTheBlack #757 Az miért jó? 16k lesz erre is a játék (az acomp szerint), 0 fityingért mégiscsak költséghatékonyabb. :D -
#756 mindegy magyar ember megvárja míg fel nem törik.
/feltéve ha nem miliomos, adócsaló/ -
#755 Pont erre jó az UMD, hogy nem lehet írni:D -
#754 gondolom a Sony csak egy mocsok huzást csinál avval hogy az UMDt nem lehet irni se másolni igy mindent eredetibe kell megvenni :( -
#753 ami egy rakat pénz :'(
assszem hogy le kell hogy mondjak hogy vegyek egy pspt. nagyon szeretnék, de egy rakat pénz másrészt meg azt hittem lehet DVDt lejátszani rajta, de nem csak valami UMD van amit nem lehet irni. Akkor meg mire jo az UMD ha nem lehet irni?
ha meg memory Sticket veszek az pluszba 35 rongy. (1gb)
-
MacrosTheBlack #752 Ha kifejlesztesz egy UMD írót akkor igen. :) -
#751 Elviekben biztos lehet, de UMD-t nem fogsz tudni írni. Ajánlom a Memory Stick-et ;) -
#750 és lehet valahogyan DVDt másolni UMDre vagy hogy mukodik az egész?
létezik valami leírás?
köszz -
#749 Kérdezd meg Cheapboy-t. Nála elképzelhető, h van amcsi PSP. CB -
#748 Van olyan, aki rendelt ilyesmit usa-ból? Keresgéltem már rá, de nem nagyon akarnak kishazánkba szállitani az a helyzet. Az itthoni áron meg majd nem nagyon szeretnék venni az a helyzet...
Szóval tud valaki online boltot ahol legálisan lehet venni? :) -
MacrosTheBlack #747 Mivel UMD-t használ, ezért nem.