PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
kaphatnék egy linket?

öregharcsa
ahol én néztem meg, most per pill ez az állás seed 235/33 leech...és jön maxon lefelé!!!

http://pspfilez.extra.hu/

ass
Seed: 218 / Leech: 91
Akartam mondani, hogy annak többel kell mennie. Én is a legmagasabb sávszélességet osztottam ki rá kifelé, hogy gyorsan menjen... <#kacsint>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Super DANTE
Valaki megtudná mondani, hogy a PSP böngészõjének mi a neve?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

öregharcsa
<#vigyor2><#wow3><#eplus2><#vigyor1><#hehe>

ass
Miért, a kínai PSP-s háttér az minek?
És a homályos kisgyerek minek?
Meg az életlen PSP fotó, amin a fényképész arca tükrözõdik, az minek?
És az az undorító piros-zöld PSP felirat a Times betûtípussal, az minek?
<#vigyor>
Az egész egy kalap xxar, csak én is kedvet kaptam egy "jópofa" PSP montázs készítéséhez... <#vigyor1>

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

t0mmy
már 190... 😄 hehe

öregharcsa
nekem az eur verzió 1 nap alatt jött le átlag 20kb/s...

t0mmy
azért gondoltam cak mert 79 napot ir ki... <#wilting>

t0mmy
valaki nem tudná feltölteni a tekkent valahova? :S

Nem maradhatna az enyém?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

öregharcsa
az a virág az meg minek???nekem inkább olyan walt disney-es hangulat ugrik be róla<#zavart1>

t0mmy
elvették tõlem a "kenyeret" mehetek torrentelni! :S😞(

ass
Még nem hallottam ilyen problémát. Esetleg Windows alatt formázd meg FAT(16)-ra mert állítólag már volt, akinek nem arra formázta a PSP-je (mondjuk azt én nem hiszem el).

t0mmy
van fiad?? 😄

ass
Egy boldog PSP tulaj. <#hehe>

Valaki 12112-re?
t0mmy
kijazakölök? 😄

ass
Talán így sikerül. Ha nem, akkor jobb klikk és kép megjelenítésével válik láthatóvá.

ass
"Valamiért" kedvet kaptam, és csináltam én is egy ilyen szép kis montázsképet. Arra gondoltam, esetleg kicserélhetnénk a fenti képet az enyémre. Szerintem szép.

t0mmy
bah :S😞

ass
<#eljen> Jaja, tegnap este pattintották fel. Ma reggelre már birtokoltam... <#vigyor>

DnP
😊 nem gyenge logo kemeny orakat vehett valemeJJik PS suliban.. omg..noob section.. erre kivancsi vagyok..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

DnP
En a Totalcommanderre szavazok embereke.. tudod.. nyomikazzal szepen F5ot, aztan megy felfele serenyen a sok sok kepike.. regizni sem kell, eleg ha nyomizol neki 1, 2 esetleg 3as gombot.. ojajj.. esetleg egy kreki hozza? es akkor regizheted sajat nevedre... bazzzzz... ertelem.. miert???<#bohoc><#confused>

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

ColdFire
views, encording, western...
minden oldalnyitásnál ezt kell tenni :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kisgabo
elõször menjen a cucc.

t0mmy
erre valaki valamit? :S

Tekken Dark Resurrection USA PSP-ARTiSAN
Dejó, fõleg az a gusztustalan banner fent... kell a fasznak!
ColdFire
majd mi itt megbeszéljük magunk között a dolgokat, nem hiszem hogy sokan át fognak menni oda, de ez az én véleményem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Van egy uj forum.Most indult még egy regisztrált tag sincs, de ettõl függetlenül találhatsz pár érdekességet.Vagy ha nem tudsz valamit kérdezz bátran a válasz garantált.

PSPINFO
ColdFire
untold legends 2?
bár nekem azt elõröl kell kezdenem majd

ColdFire
mondj egy gammát majd mit toljunk...

t0mmy
ja tényleg jó hogy eszembe jutott: 😊

az érdekelne hogy nektek is a magyar karakterek helyett "bigyulákat" ír a mikor böngésztek?? ha nem akkor mire van állitva a character set? ha Multilingual Latin akkor lehetséges hogy más fw-vel megoldható? ugye ott is régiószerint mennek?!

kisgabo
bõõõõõõõõven van. de én konkrétan a web turkálásra gondoltam.

ColdFire
van vmi gammát amivel lehet neten tolni?
nézd meg ass oldalán a wifis gémeket

kisgabo
thx, este belövöm acces point, és próba.

t0mmy
jah mindegy 😄

Amugy nagyon megragadó hogy milyen hülye emberek vannak... :S

Jaaa, nem úgy értettem 😊... mcdrusza elõzõ kommentjeibõl kiindulva kérdeztem 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

t0mmy
értelmes a kérdés csak stilisztikailag hibás... de hát na most mondjam hogy köcsög nem mûködik a dóngréd mert lejárt a szavatossága?? 😄 😛

Ezek után te értelmes választ vársz? <#nevetes1>

t0mmy
nem lenne egyszerûbb ha már amúgy is ilyen USER vagy hogy ha már nem is TC de explorerrel böngészd a kártyádat??

mcdrusza
na jó megyek szevasztok<#integet2>
mcdrusza
a progit regisztrálni, mert ha nemkell regisztrálni akkor akár mennyi képet rárakhatok de ha nincs regisztrálva akkor megvan szabva h pl.10 képet.<#vigyor0>
ColdFire
beállítások
az a vmi 222mhz
wifi be, nekem igy jó
home+selectel tod kiváléasztani a 222mhzt vagy mit

t0mmy
ez a "regi" nagyon trendi... :S <#ijedt>
vagy a zemére gondolsz?? 😛
<#lama>
<#kocsog>

ass
Egyszerûen nem értem, hogy mit is akarsz kérdezni...
Mihez kell "regizni"? Ahhoz, hogy képeket másolj a memóriakártyára?

mcdrusza
<#zavart2>
mcdrusza
van egy rakat progim csak azokhoz mindhez kell regizni!!!<#ravasz1>
mcdrusza
mér?