PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Gyûjts össze (felnõttektõl kérni nem ér!) 40.000 Ft-ot, üvegvisszaváltással, papír MÉH-be vitelével, vagy akár munkával.
2. Ha megvan, váltsd be valahol 2 db húszezresre. Kisebb címlet nem jó.
3. Szerezz be egy szatyrot és ülj le az asztalodhoz.
4. Kerítsd elõ a legnagyobb ollót a lakásban és tedd a szatyrot az öledbe.
5. Nagyon aprólékosan, egyenes vágásokkal kezdd el aprítani a két bankót. Ügyelj arra, hogy maximum 2x2 mm-es darabjaid legyenek, annál nagyobbra ne vágd.
6. Ha kész, söpörd bele a kupacot a szatyorba és vidd ki megmutatni, hogy milyen ügyes voltál. Nem kell dicsekedni, egyszerûen mutasd meg apuéknak, õk úgyis tudni fogják, milyen okos gyermekkel áldotta meg õket a Jóisten.
pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re
1. Pakolj el mindent a szoba közepérõl, hogy legyen hely.
2. Hozz be a konyhából egy széket.
3. Tedd a PSP-t a földre középen, a szobában.
4. Tegyél rá a kijelzõre egy papírt, hogy ne karcolódjon össze.
5. Húzd oda a széket és óvatosan illeszd rá a bal hátsó lábát a kijelzõre, vigyázva nehogy összekarcolja a PSP-t.
6. Menj a sarokba és kezdj el futni a szék felé. Nem kell loholni, mint egy idióta, csak kocogj.
7. Ha odaérsz a székhez fordulj meg, de a lehetõ legkevesebbet veszíts a lendületbõl.
8. Vertikális irányban hagyd el a padlót (magyarul ugorj fel). Törekedj minnél nagyobb magasságba és leérkezési pontnak lõdd be a szék közepét.
9. Szorítsd össze a fogad és seggel huppanj a székre.
10. Maradj ülve néhány percig, hátha eszedbe jut még valami új, hogy hogyan tudnád tönkretenni a PSP-t.
pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re
akkor szoljon par perc es segitek, de cserebe segits te is nekem ha tudsz:
Nem tud valaki segiteni? PLS.
Az lenne a gondom hogy eppen downgradereztem a pspmet 2.0 rol 1.5-re, es
mikor elkezdte telepiteni az 1.5-ot lodobtam az agyamra (persze csak lazan ), erre b*zdmeg nem kiesett az aksija. Megallt az egesz, kikapcsolt.
Probaltam bekapcsolni, de semmi, csak eg 5 masodpercet a zold led majd elalszik.
(GONDOLOM most nincs semmi a flash memoriajaban, azert nem megy)
De hogy mi a faszt csinaljak vele azt nem tudom.
Help! PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS
Vagy igen???????
sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory sory
sory TOMI
Az lenne a gondom hogy eppen downgradereztem a pspmet 2.0 rol 1.5-re, es
mikor elkezdte telepiteni az 1.5-ot lodobtam az agyamra (persze csak lazan<#vigyor2>#vigyor2> ), erre b*zdmeg nem kiesett az aksija. Megallt az egesz, kikapcsolt.
Probaltam bekapcsolni, de semmi, csak eg 5 masodpercet a zold led majd elalszik.
(GONDOLOM most nincs semmi a flash memoriajaban, azert nem megy)
De hogy mi a faszt csinaljak vele azt nem tudom.
Help! PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS
amugy azok vagytok, igaza volt. 😉
Amugy is Hi guys!
2) Telepítsd a PSP Type B drivert.
3) Tedd az összes ISOt és/vagy CSOt az ISO mappába. Ne felejtsd ki a mellékelt hamis CSOt sem.
4) Futtasd az USBHOSTFS.EXE-t.
5) Csatlakoztasd a PSP-t a PC-hez és indítsd a direct USB boot-ot normál változatot USB enabled-del. Most látszódniuk kell az ISOknak.
Az INI fájlos rész csak a kártyáról, UMD-rõl vagy USB-rõl való automatikus bootolásra vonatkozik, mert a mod azt is tudja.
A dll-eket nem írja pontosan, de én betenném az exe mellé és esetleg a winxp/system32-be is.
If you want to change the default mount point you must run USBHOSTFS.EXE with the following parameter: "-f filename" where filename is the file where the new mount point is specified.
See EXAMPLEUSB.TXT for an example file." ide írjam be hogy c:\pc\usb\iso ??? és a dll-eket átmásoljam?Then go to the DH folder and copy DEVHOOK.INI to BOOTSMS.INI, BOOTUSB.INI or BOOTUMD.INI. That will be the new predefined options to the respective mod. The filenames should be obvious to which mod they belong."
1) Unpack the files to your MS overwriting where needed in either a DevHook 0.44 or 0.45 installation.
2) Copy the all PC files to your PC if you plan to use USB.
3) If you use a custom firmware you may wish to auto run one of the options, I recommend direct MS boot.
HOW TO USE:
1) If you use a custom firmware auto run and wish to stop the automatic boot, press TRIANGLE as soon as the MS light start to flash.
2) You can reboot the PSP while in the 2.71 XMB by pressing the HOME and START buttons simultaneously. If you wish to return to 1.50 and have auto run enabled don’t forget to press TRIANGLE as explained above.
3) When in the 1.50 XMB just use the appropriate option to launch the regular DH, direct MS boot, direct USB boot or direct UMD boot.
4) If you wish to change the predefined options of any of the direct boot mods, go the regular DH in 1.50, change any option you wish and exit. Then go to the DH folder and copy DEVHOOK.INI to BOOTSMS.INI, BOOTUSB.INI or BOOTUMD.INI. That will be the new predefined options to the respective mod. The filenames should be obvious to which mod they belong.
HOW TO USE USB:
1) Make sure your PSP is disconnected from your PC.
2) Install the PSP Type B Driver.
3) Put all your ISOs and/or CSOs in the ISO folder. Don't forget to include the fake CSO provided.
4) Run USBHOSTFS.EXE
5) Connect the PSP to your PC and run the direct USB boot or the regular menu version with USB enabled. Your ISOs should be available.
The ISO folder must always be under the default mount point of USBHOSTFS.EXE. By default it’s the folder from where it is started.
If you want to change the default mount point you must run USBHOSTFS.EXE with the following parameter: "-f filename" where filename is the file where the new mount point is specified.
See EXAMPLEUSB.TXT for an example file.
NOTES:
This mods have been tested only with FW 2.71, with the original Custom Firmware POC by Dark_Alex and with the VSHExtender module by jas0nuk. It should however also work with other custom firmware and/or modules but you’re on your own.
UPDATE 1: Cosmetic changes to PBPs.
UPDATE 2: More cosmetic changes to PBPs. No more corrupted icons in 2.71. Custom vshex.prx doesn’t interfere with original version anymore.
UPDATE 3: Updated USB files. All PC files needed to use USB (included driver) are now included.
Hope you’ll find this pack useful, please let me know
Úgyhogy én halmozottan hátrányos helyzetû vagyok... 😄
FULLPACK by pspfilez Full 2.71 emulation + Flash and WMA! ez jó ugye?
lazlo ha megtudod dobsz egy pü-t?mert most elmek egyhétre ésnemakarok visszaolvasni
köszi
\"If in doubt, flat out!\"
inditaskor (boot) wifi ki
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;