PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Viszont játékok eladók dvd-n! [email protected]
Látam vhol neten 4Gb-os tárolót PsP-hez. 1.5 felismeri? Mit tudtok róla?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
azt a reasont te letöltötted vagy vetted? linket acc pmbe?
on
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
na kiprobalom
koszi!
Számít, hogy mit tenyésztesz bennük persze..de ajánlom, hogy ,minden fajta házadból legyen legalább egy mert bemennve megkeresed bármelyik hapsit újabb küldetéseket kapsz az adott ház profiljában😊
A lejövedelmezõbb majd az lesz amelyikre a legtöbbet költöd..ha átérsz a másik szigetcsoportra ott fogsz majd drogot meg mindenféle okosságot találni😊
Szamit hog ymit csinalok a hazaimbol? Melyik a legjovedelmezobb? Altalaban osi foglalkozasu neniket tenyesztek bennuk.. 😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
közbe én még sehol nem láttam ugy irva!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
2.) Igen. És nem dewhook, hanem DeVHook.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
lehet, hogy csak a rosz kameraállá miatt meg a fényviszonyok. sztem olvass utána kicsit jopbban vhol ha tudsz
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
szerintetek érdemes ilyet venni? 10e és a tvhez köthetem a pspét!
nem tom de ha én vmilyen játékot végig jáccok(csak a missziokat)
akkor eldobom a játékot legyen az gta vagy akármilyen másik játék, én már csak ilyen vok😊
Nyissátok ki az UMD-drive fedelét és lessetek be a jobb felsõ sarokba..
😊 szerinted?
ja és mielött megkérded nincs új demo.
Lalikum
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
100% a vétel az ssid és az ip is jó volt de nem kapcsolodott!
a WEP kulcs volt a hibás...
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.