PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 hetes alig használt PSP Slim (aksival + 3.60 M33 tört FW) + 2 gigás memkari + csuklópánt + alap füles + LG füles + adatkábel USB-s töltõvel eladó. Kereken 50,000 Ft és teljesen hibátlan, mivel gyakorlatilag vadiúj, alig volt használva, 1 azaz EGY hetes (minden tartozékával együtt).

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
el szeretném adni a PSP-met: http://sysonline.hu/aclais/b0by/psp.jpg
-3.52 M33-as FW
-1 gigás memory stick
-egy SpeedLink-es tok (szerintem jobban védi mint a géphez adott tok)
-egy kissebb tok UMD-k illetve törlõkendõk részére
továbbá: NFS: Most Wantedjáték/gari májusig/pixelhibamentes/kitünõ állapot
ha érdekel küldj mailt [email protected] -ra, megbeszéljük az árat (30k+)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Nem igazan vagyok tiszataban az arakkal ezert kerem a segitsegetek.
Egy teljesen uj pixelhibamentes, garis, 2GB-os kartyas regi fajta PSP-t kinalnak nekem 35.000Ft-ert.
Szerintetek ez elfogadhato ar vagy nezzek masfele? 😊 35+afaert tudnek PSP slimet.
Megeri az arkulombseg?
Elore is koszi a helpet!
al a második szekeres résznél tartok, amikor kijön mellém az a f*asz ekkor egy jelenetnek kéne lennie mert betölt meg már gépen végigvittem, na és jelenetnek kell lennie betölt mozog allul az a szar sárga kör a betöltés jel, de nem tölt be mert lefagyott, semmit nem tok csinálni...már 6 eljutottam odáig de sehogy nwm jó! és csak ugy tudoom kikapcsolni a psp-t hogy kiszedem az akksit! És ugyan ezt csinálja akkor is ha lemerült ráteszem a töltõre és bekapcsolom, akkor is ott a betöltés jel, de itt ki tudok lépni a Home-ra menvén! Aki tapasztalt ilyet és tudja mi a baja, vagy nem zapasztalt és tudja legyen szíves segíteni! elõre is hálásan köszönöm szépen!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
1 hetes PSP Slim (ebbõl kb 8 órát használva; természetesen aksistul) + 2 gigás memkari + alap füles + LG füles + ütésálló tok + csuklópánt + adatkábel (USB-s töltõvel egyben) + hálózati töltõ
Minden hibátlan, semminek semmi baja, gyakorlatilag vadonatúj, ezt így cakkumpak 50ezerért.
Üdv: Pripyat
a psp filez oldalán találsz olyan embert aki tud segíteni..mivel ehhez kell +1 aksi és +1 memkari +1 már modolt psp így a legtöbben (kivételek vannak) pénzért csinálják...nem kell nagy összegre gondolni (2500 huf)
ennyit tudtam segíteni..(mivel én nem rendelkezem eme + dolgokkal..)
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
nagyon fontos lenne lécci segítsen valaki <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
PSN: berghold
snes9xTYL nevû progit keresd..ez a legjobb belõle...
http://pspfilez.extra.hu/
segíteni nekem valaki abban hogy a psp-t modingoljam ??
most vettem kb. 3 hete és 3.60 -os fw van rajta és azt szeretném elérni, hogy az iso gamek is fussanak rajta !!
tudna valaki ebben segítenii ?? <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
nagyon megköszönném
ha lehet akkor msn en csináljuk
az msn címemet priviben küldöm annak aki segít
elõre is thx
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Messengert eddig azon keresztül használtam vele.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Who is there?
Me! I kill u! 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Sandisk 4gb memstick pro duo vásárlásán gondolkodom,errõl miket hallottatok?
http://www.gtapro.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=160
A 46. küldetést nem tudom megcsinálni.
Ugyanúgy csinálnám, de sokkal kevesebb idõm van, mint a videón és nem tudom befejezni. Kb. 20 mp még hiányzik a videóval összehasonlítva. mit csináljak? Szeretném már végignyomni. Nincs valakinek mentése ettõl a pályától?
mostanába csak filmeket nézek rajta mert halk:-)
de a mostani az 11hónapos mingyá lejár a gari:-( de ez mág japan 1.52-es volt
az elsön volt 1 subpixelhiba azért adtam el
a Hori képernyõvédõt csak a 3.-at tudtam faszán felragasztani
az elsõ psp-n buborékos lett a 2.-on meg alászorult 1 szösz(ideges is lettem)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
olyat lehet csinálni 2 eredeti akksit összekötni a megfelelõmódon és úgy lesz 3600mah
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______