PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ütésálló tokot is adok hozzá. Fenébe, hogy lefelejtek mindig mindent.

Ja, lemaradt, de persze tartozék a hálózati töltõ is.

Na még1x, most utoljára, ígérebb nem spamelek tovább ide ezzel.

1 hetes alig használt PSP Slim (aksival + 3.60 M33 tört FW) + 2 gigás memkari + csuklópánt + alap füles + LG füles + adatkábel USB-s töltõvel eladó. Kereken 50,000 Ft és teljesen hibátlan, mivel gyakorlatilag vadiúj, alig volt használva, 1 azaz EGY hetes (minden tartozékával együtt).

ColdFire
WH 40.000

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sziasztok,
el szeretném adni a PSP-met: http://sysonline.hu/aclais/b0by/psp.jpg
-3.52 M33-as FW
-1 gigás memory stick
-egy SpeedLink-es tok (szerintem jobban védi mint a géphez adott tok)
-egy kissebb tok UMD-k illetve törlõkendõk részére
továbbá: NFS: Most Wantedjáték/gari májusig/pixelhibamentes/kitünõ állapot

ha érdekel küldj mailt [email protected] -ra, megbeszéljük az árat (30k+)
scorpeeon
Csak vékonyabb, az meg nekem nem szempont, nem a vastagsága miatt nem fér be egy átlagos zsebbe. Nomeg van egy komolyabb hátránya is, amit még nem oldottak meg: az 1.5 kernellel nem kompatibilis, így az összes régebbi homebrew-rõl le kell mondani vele.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

sztem a slim jobban megéri, legalábbis én azért adtam el a régi psp-émet még a slim kijövetle elõtt, igy én akkor még 50K-ért adtam el..és majd ha lejjebb megy a slim ára, és lesz valami bundle csomag beruházok rá...nekem kicsit nagy volt a pufi psp, slim az gizdább😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Hello a régi PSP-ért szerintem egész jó ár így + 2GB karival máshol 40k meg még többeket is kérnek érte. Hogy SLim vagy a régi azt mindenki maga tudja, mérlegelni kell az elõnyöket és hátrányokat. Én személy szerint Slimet szeretnék venni csak még találnom kell egy helyet ahol olcsóért van. Én a helyedben a Slimet venném. Ezzel az a gond, hogy még annyira nem egyszerû a fw törés.
Sziasztok!
Nem igazan vagyok tiszataban az arakkal ezert kerem a segitsegetek.
Egy teljesen uj pixelhibamentes, garis, 2GB-os kartyas regi fajta PSP-t kinalnak nekem 35.000Ft-ert.
Szerintetek ez elfogadhato ar vagy nezzek masfele? 😊 35+afaert tudnek PSP slimet.

Megeri az arkulombseg?

Elore is koszi a helpet!
macselek
szedj le egy másik verziót.

Gomber
halihó! van egy kis gondom! amikor játszok a Prince Of Persia Rival Swords
al a második szekeres résznél tartok, amikor kijön mellém az a f*asz ekkor egy jelenetnek kéne lennie mert betölt meg már gépen végigvittem, na és jelenetnek kell lennie betölt mozog allul az a szar sárga kör a betöltés jel, de nem tölt be mert lefagyott, semmit nem tok csinálni...már 6 eljutottam odáig de sehogy nwm jó! és csak ugy tudoom kikapcsolni a psp-t hogy kiszedem az akksit! És ugyan ezt csinálja akkor is ha lemerült ráteszem a töltõre és bekapcsolom, akkor is ott a betöltés jel, de itt ki tudok lépni a Home-ra menvén! Aki tapasztalt ilyet és tudja mi a baja, vagy nem zapasztalt és tudja legyen szíves segíteni! elõre is hálásan köszönöm szépen!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

ColdFire
ték😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CoD23
oks kössz a segítséget

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Na senkit nem érdekel? 😞

1 hetes PSP Slim (ebbõl kb 8 órát használva; természetesen aksistul) + 2 gigás memkari + alap füles + LG füles + ütésálló tok + csuklópánt + adatkábel (USB-s töltõvel egyben) + hálózati töltõ

Minden hibátlan, semminek semmi baja, gyakorlatilag vadonatúj, ezt így cakkumpak 50ezerért.

Prypiat
Fasza! 😊 Köszi! Akkor ha majd végre valahára meglesz a slim akkor majd pilotwings 1000-rel. 😊

Üdv: Pripyat

öregharcsa
ha jól tudom ezt csak a "pandorás" módszerrel lehet megcsinálni...
a psp filez oldalán találsz olyan embert aki tud segíteni..mivel ehhez kell +1 aksi és +1 memkari +1 már modolt psp így a legtöbben (kivételek vannak) pénzért csinálják...nem kell nagy összegre gondolni (2500 huf)

ennyit tudtam segíteni..(mivel én nem rendelkezem eme + dolgokkal..)

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

CoD23
| #23991| #23991| #23991| #23991| #23991
nagyon fontos lenne lécci segítsen valaki <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Super Mario Worldöt szoktam játszani slimen, az tökéletes, jobb, mint snes-en mert menthetek akárhol 😄 (kis cheat :p)

PSN: berghold

öregharcsa
tök jól kezelhetõ!...asszem megy rajta..mintha valaki azt írta volna..

snes9xTYL nevû progit keresd..ez a legjobb belõle...

Prypiat
Próbálta már valaki gyakorlatban psp-n a snes emulátort? Mennyire jól kezelhetõ? A hangokat,grafikát mennyire tudja jól emulálni? Slimre van már ami elérhetõ?

CoD23
hali
segíteni nekem valaki abban hogy a psp-t modingoljam ??
most vettem kb. 3 hete és 3.60 -os fw van rajta és azt szeretném elérni, hogy az iso gamek is fussanak rajta !!
tudna valaki ebben segítenii ?? <#help><#help><#help><#help>
nagyon megköszönném
ha lehet akkor msn en csináljuk
az msn címemet priviben küldöm annak aki segít
elõre is thx
<#worship><#worship><#worship>

Ja, manual brute force...

skajwa
Koszi! Es nem tudtok vmi kodfejto programot, amivel tudnam hasznalni a jelszavas halozatokat?

kisgabo
silence !

Browser kb 2.0-ás fwtõl van mindegyikben...
Messengert eddig azon keresztül használtam vele.

skajwa
Psp slimre van mar msn vagy vmi internet browser? Eddig csak olyanrol tudok, ami 1.5-os kernelt hasznal.

lenne egy(két 😛) kérdésem: az egyik pixel piros állandóan az stuck? ha igen akkor milyen progival is lehet ezt "kezelni"? =)
macselek
Höhö jó a videó😄

scorpeeon
Jah, nem gyenge 😊 A poénok is nagyon jók, de a csávót nem értem, hogy hogy csinálja, az a mûvészet benne igazából.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
Knock Knock!
Who is there?
Me! I kill u! 😄

dzsedi
jó a videó😊
Silence, i kill u😊))

ColdFire
videóhoz mit szóltok? 😄DD

torrente
Végignéztem a fennmaradó 10 küldetés videóját és ezzel lezártam a játékot.

scorpeeon
Akkor én is szoptam, de a Light My Pyre címû küldetésnél visszasírtam azokat az idõket, amikor az Exchange-el szenvedtem 😊

1 hete vettem, jól mûködik 😄, gondolom (remélem) nem is lesz baja.

Kata
Azzal a küldetéssel mindenki szívott, nekem is mesélték már. Csak én még nem tartok ott. (Közbejött egy kis pirates 😊 )

[/cserf][/fülünyúl]

Prypiat
Egyébként memóriakártya gondok csak a sony karikkal szoktak lenni? Tehát korai elhalálozás,játékok akadozása stb.

Sandisk 4gb memstick pro duo vásárlásán gondolkodom,errõl miket hallottatok?

torrente
Ááá, képtelenség! Rohadt gyorsan csinálom, szinte mindegyiket egybõl lelövöm, de a 8.-ra rá sem tudok már célozni, arra már nincs idõ. Vaffen kúló!

scorpeeon
Nincs megadott sorrend, ahogy kézreesnek, úgy kell õket ölni, minnél gyorsabban.

torrente
A 8-ból kb. 6-ot, max. 7-et tudtam kinyírni ("egyéni csúcs"), az utolsóig el sem jutok. Sorrend nincsen, bármelyikkel kezdhetem?

öregharcsa
<#nyes>

scorpeeon
Egyszerûen gyorsnak és ügyesnek kell lenni, ennyi. Vannak utána még sokkal nehezebb küldetések is, bár azt sem elsõre csináltam meg.

torrente
Találtam egy videós végigjátszást a GTA VCS-hez:
http://www.gtapro.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=160
A 46. küldetést nem tudom megcsinálni.
Ugyanúgy csinálnám, de sokkal kevesebb idõm van, mint a videón és nem tudom befejezni. Kb. 20 mp még hiányzik a videóval összehasonlítva. mit csináljak? Szeretném már végignyomni. Nincs valakinek mentése ettõl a pályától?

scorpeeon
Ezt nemtom, sztem igen. De itt nem árt, ha 1 fölött van az arányod.

torrente
Ceruza. <#vigyor1>

öregharcsa
mire gondolsz?? mi nincs ott meg?

kisgabo
én is csak filmet nézek rajta, meg mp3, arra jó. <#vigyor1>

torrente
Aki már megcsinálta, az írjon! Angol nyelvû netes leírásokat én is találok, de nem segít a bajomon.

MaSzKa
nekem is már 1.5éve van psp-m
mostanába csak filmeket nézek rajta mert halk:-)
de a mostani az 11hónapos mingyá lejár a gari:-( de ez mág japan 1.52-es volt
az elsön volt 1 subpixelhiba azért adtam el

a Hori képernyõvédõt csak a 3.-at tudtam faszán felragasztani
az elsõ psp-n buborékos lett a 2.-on meg alászorult 1 szösz(ideges is lettem)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
minek vetted meg én már ide töddször leirtam 1 szarok azok az akksik nekem is volt az em82.extra.hu-ra is irtam meg többen is ne vegyetek ilyen csoda akksikat de ugy látszik hiába

olyat lehet csinálni 2 eredeti akksit összekötni a megfelelõmódon és úgy lesz 3600mah

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______