917
-
#77 Nekem megy DT 4.03+CureROM 2.0 beta és Forceware 84.21-vel. -
#76 Hát az mozgás, az nem teljesen 100-as... De kárpotol a gyönyörű grafika és a k*rva jó játék! -
#75 Az irányitás normális, meg a karaktered mozgása? mert láttam 1 ingame videot, ahol elég béna volt, olyan volt mintha gamepaddal jáccottak volna:/A karakter fordulása nem volt folyamatos... -
#74 MEgvan.
Dreamfall 100% mukodesi mondszer a CLone Verzahoz :
Daemon Tools 3.4.7.
CureROM_200_FinalBETA
Service Pack 1
nVIDIA 81.89 driver
Ezzel tuti hogy elindul. 4 gepen probaltuk es mindegyiken ment szo nelkul.
A grafikai baj az volt hogy az uj forceware nvidia driver volt fent de beraktam a regebbit es megyen. KURVA JO LETT!! :D
-
#73 Pontosan miről beszélsz? Tudsz dobni screenshot-ot? (Nekem megy rendesen a játék, 3. Chapter-nél vagyok) -
ronhaven #72 nekem is
kattintgatok es valami lamakrol meg az agyukrol beszel -
#71 Elindult de vaze.... figyejtek mar. Elindul a gama es el van mosodva a kepernyo. Csak a hang megyen.
Mijafax!?? -
#70 Köszi! Nem tudom, miért nem dobta ki a kereső... -
szalacsy2 #69 http://www.curerom.net/ -
#68 És hol lehet a CR 2.0 beta-t beszerezni? Mindenhol csak 1.3.1-est találom. -
#67 Esetleg szalacy2 képeket nem dobnál fel?? -
szalacsy2 #66 VD virtual daemon = daemon tools : ) Legujabb curerommal (2.0 beta) siman megy, semmit nem kell vele trükközni. Beallitod az exe utvonalat illetve hogy a DT mountolja be az emds file - t, aztan ennyi. Egyebkent nem vagyok nagy kalandjatek fan, de ez baromira tetszik. Mar a 4. fejezetnel tartok.... -
#65 Curerom ok de mijaza VD? Alcohol Virtual drive? A DT nem jo? -
#64 Dreamfall 6 CD-es verzam van. Kerlek magyizatok el pontosan hogy kell elinditani mert nekem nem sikerult. -
#63 Túl sok a szarakodás vele!
Inkább megvárom a Reloaded-es vagy Deviance-os verziót!
Ha eddig kibírtam, az a pár nap (?) nem oszt, nem szoroz! -
Veelee #62 A cd version valóban ki követeli a c:-n a 7gigát telepítéskor -köszi a reg tippet-, de utánna lehet váltztatni a telepítés helyét, ezért ideglenesen is lehet addig csinálni szabad helyet azután késöbb vissza másolni az eltávolított dolgokat. Nekem daemonnal nem ment , de alcohol 1.9.5/3015/ és curerom lite /1.3.1/ párossal indult. -
szalacsy2 #61 Nekem működik, VD+Curerom 2.0 beta. Az installnál van gebasz (gyárival is), mert meg sem kérdezi, hogy hova telepítse. Ha a C drive - on nics 7 giga hely, kiakad a telepítő. Egyelőre registry buherrel lehet csak átverni.
"Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
On the right side is something called: ProgramFilesDir
*Write down the current path of the ProgramFilesDir, you'll need to change it back after install*
Change this value to a drive that contains 7+ gigs of space"
Ja ! nem írja, de az erintett drive-on program files mappat letre kell hozni. Utana registry-ben visszaallítani mindent.
-
#60 Sziasztok.
A játék 6cd-s a mostani első verzió szerint. Még nem szedtem le, mert kivánics vok a véleményetekre, nem akarok pórul járni, amúgy is helyszűkületbe vok, szal írjátok meg, hogy milyen a game! -
#59 Na, mi ez a meghalás itt? Azért legyen most már érdeklődés... -
valaminick #58 hali sorry beolvastam az egészet...........most nézem mit irtál ... én a cds verziot te meg a dvds-et ha jól látom:P dejó akkor hogy nem kell cd-kkel vesződni majd.. -
#57 Kinek mukodik a Clone Plex verza? -
valaminick #56 jaja még reggel 9elött mikor írtam:D -
#55 Még amúgy melóhelyen vagyok, este leráncigálom valahonnan ezt a verzsönt... :) -
#54 Minek vársz? lehuzod ezt és Reloadednek csak a crackjét majd. -
#53 Akkor megvárom a Reloaded release-t :))) -
#52 DreamFall.The.Longest.Journey.2.CLONE-PLEX DVD-s na ez is kijött :D -
#51 Az első rész magyarítása a háromnegyedénél tart. Már csak ~ 70 fájl fordítása van hátra. -
#50 Nem, a Dreamfall: The Longest Journey 2-nek nincs még magyarítása!
[Láma kérdések megelőzésére] -
valaminick #49 ...azért lehet ismerős mert egyebként onnan van:D -
valaminick #48 na ugynezki van egy clone verzio.... marcsak valami crackelt kellene DreamFall.The.Longest.Journey.2.CLONE-PLEX -
theclub #47 Ja, látom :)
Bejött. Ismerős az NForce fórumából :) -
valaminick #46 ezt a hozzászólásomat ajánlanám figyelmedbe: #39
egyebként neked bejött a kép? -
theclub #45 Úgy gondolom, ez az első rész borítója :) A Dreamfall 6CD-s. -
valaminick #44 azt nem:) de szerintem annyira nem fontos ... igy is túl sokat törődtem vele:))) -
#43 Probald feltolteni oket mashova es onnan linkeje'! -
valaminick #42 na mind1 :D megprobaltam mindent:) -
valaminick #41
-
#40 Meg mindig semmi. -
valaminick #39 ha jóltom ez az első résznek a lemezei :) egyébként ha mégsem jönne be.. -
valaminick #38 most próbáld meg ugynézki csak egy ideig volt rossz:)