917
sgtopic4.jpg
  • markastor
    [spoiler]

Chapter 3, Venice. A lakatot hogy kell kinyitni? Csak rázza a csaj, de nem csinál vele semmit. :(
  • Lacc
    Btw, hogy a játékról is legyen szó:
    Nem tudom ki hol jár, de már letoltam én is jópár fejezetet, és nem nevezném ezt -eddig- egy vérbeli kalandjátéknak. Inkább egy interaktív meséhez tudnám hasonlítani, mert eddig gondolkodni szinte nem is kellett (na jó, max. ott volt ez a dallamos rész a barlangban).

Menj ide, hozd el ezt, menj oda, add neki, mindent a szádbarágnak. Keresgélni se nagyon kell, könnyen felderíthetőek a terepek.
    Szóval tetszik, szép, érdekes a történet eddig, de remélem azért később lesz olyan rész is, ahol tényleg kell a fejemet is törnöm.
  • Lord Myn
    Bizony kártyafüggő, 6800GT-n megy a legújabbal is.
  • MerlinW
    Én is végigprobáltam az utolsó 10 fw drivert, s csak a 82 alattiakka volt képem. Persze ez valszeg kártyafüggő is.
  • markastor
    Köszi.
  • mila69en
    nálam pont azzal csinálta ezt
  • McW
    84.43 official beta driver-el sincs semmi gond nálam.
  • MerlinW
    Akinek nincs 7Giga szabad helye a C\ meghajtón:
    Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
    - Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
    - Indítsd a telepítést
    - Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.
  • mila69en
    aham
    na ezt kipróbálom thx

de azért ez elég nagy gáz gondolom az origi verzióba is ugyanez van -.-
  • MerlinW
    81.98 ill régebbi forceware driverekkel megy csak nvidián egyelőre.
  • markastor
    Ez a játék csak C:-re települ?
    Elindítom az installt és mielőtt kijelölhetném, hogy hova települjön, kiíra hogy nincs elég hely. :S
  • magus
    ize, milyen gep kell hozza? ha ugy vetitett mint a syberia, akkor elfut a gef2-n^^, ha nem akkor hat nem:/
  • mila69en
    hm... játék telepít indít tökjó jön a demó meg minden.... indít aztán ezt kapom

tök jó a graf meg minden

ötlet? 6600GT
    ja reloaded verzsön
  • Sephi
    Gondoltam hogy koze van a helyi kulturahoz.
  • Lacc
    Végigtoltam, rég volt.
  • MerlinW
    Kalandjáték rutin:) Pl ha végigjátszottad anno az Outcast-ot akkor simán levágtad volna ebben is mi a szitu:)
  • Lacc
    Paszmek és erre amúgy hogy kellett volna rájönni? :DD
  • Sephi
    Jo megvan! A Zenes jelenethez a megoldas :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszeru ha figyelsz nagyon jol. Amikor atersz erre a vilagra akkor lehet hallani az oroket ahogy dudoljak a dallamot. Es megfigyeltem az elejen is amikor pont ott ahol elkudtel Briant ha meszirol halgatozol a monkok is ezt dudoljak. A megoldas : 1213 :D
  • Sephi
    Na jo. Ott vaok amikor a harom jelt kell megzeneltetni. Mint lattam negy hangot kell kiadni de nem tudom milyen sorba. Hogy a turoba tudom meg milyen sorba? Menyek vissza le ott lesz a megoldas?
  • grebber
    Akinek a Clone-os verzió van és nem akar baszakodni:

!!!!CRACK!!!!
  • Lord Myn
    Ott én is tököltem 1 picit...
  • Sephi
    MEgvan :LDDD
  • Sephi
    Na jo. Chapter 3. Epp most mentem be haturol a pincebe Venice-be amikor is megkelle gyujtani tuzzel hogy lassak es megtalatam azt a szobat ahonan nezik videon a hazat. Ott az a vas ajto is ami kinyilik automatikusan es a ver a foldon es Razza gyujtoja. Na onnan hogy jutok ki mert fogalmam nincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Mint azt eddig tapasztaltam egyes fórumokon: annyira nem megy az simán!
  • Lacc
    Miért várjak még 1-2 hetet, ha ez is megy simán?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez az...
  • M.A.D.
    Sose tudom megérteni a tizenéves pöcsvakarósokat. Miért nem lehet várni 1-2 hetet, azt nem kéne felturbóznia magát a sok okosnak (pl. patch kijövetel..stb..-).
  • gamerman01
    Bocs ha volt,de kijött a krekkes verzsön!

2006-04-22 PC Game ISOs Dreamfall: The Longest Journey 2 (C) Tri-Synergy RELOADED 282x15 MB
  • M.A.D.
    Hé! Ez most az "eredeti" TLJ topic mellet fog futni? :(( Vazz!!!
  • kirol
    Hát persze hogy lényeg, nem árt ha tudjuk, hogy miről va nszó. De a feladatok, rejtvények stb is fontos szerintem. Ezek nélkül akár egy könyvet is olvashatnánk!
  • kirol
    Ki mondta, hogy nem értem?

Csak mivel ott viszonylag kevesebb van, könnyebben érthető. Mondhatnám azt is, hogy kevesebbet nem ért az ember, mivel eleve kevesebb.

Persze amúgy nem vagyok egy perfekt angol én se.
  • MerlinW
    Nem értelek... Mi értelme a kalandjátéknak, ha nem érted a szöveget? Az az alapja minden kalandnak, a történet. A többi csak adalék.
  • kirol
    Hát igen, ezért jobb a Syberia, NiBiru, Black Mirror típusú kaland, ott ne mminden a szövegelésről szól!
  • kirol
  • grebber
    Nem csak nemtodok annyira angolul hogy egy vérkaland gamet tudatlanul toljak.
  • MerlinW
    Ez most fenyegetés?:)
  • grebber
    Majd szedem a gamet ha lesz magyarítás!
  • kirol
    Nekem is 6600GT-m van, ha egyszer meglesz kipróbálom. De nincs kedvem visszarakni a régi drivert. Az újjal el se indul?
  • Sephi
    Gf 6600 GT -nel anyazik a graf ha nem a 81.98 driver van fent.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most ertem be Venice-be bazeg! Es 3D-ben rohangalok ott ahol hajdan April-el! Ott a bar ott a hotel ott van minden meg az ora is kozepen! EZ KESZ!:D
  • McW
    Azoknak akik játszanak: szép a grafika? Milyen mozgásban? Csak képeket láttam, de azok nem árulnak el mindent...