917
![sgtopic4.jpg](http://mwserv.sytes.net/tlj/sgtopic4.jpg)
-
vizoo #157 engem az érdekelne, hogy amikor a nagy toronyba felmászok az erkélyre, akkor ott hogy tudok bemenni? Vagy mi ott a feladat? :) Azt mondja, hogy, ha ott be akarok menni, akkor tuti észrevesznek. Onnan meg nem tom merre mi... :( -
Maszal le a letran es menyel balra ahol a kuka kontener van... :D -
vente #155 MIT KELL OTT CSINÁLN AMIKOR VAN AZ A VÉRNYOM AZ AJTÓN MEG AZ A KUTYA AKI MINDIG KINYÍR?AZ AJTÓ NEM NYÍLIK DE A FELYSZE MÁR MEGVAN -
Hogy kell elbujni? Azaz stealthbe menni? -
"You gotta love modern technology!" :) -
Khalel #152 De utálom ha egy játéknak nincs vége.. kb annyira, mint egy filmnek:P Ennél már csak azt utálom jobban, amikor vége van:D -
valaminick #151 Sőt még a hangja is hasonló :D a suttogás:P -
Nyugi már...! -
vizoo #149 hálóingben, nem köntösben :) -
vizoo #148 és fekete a haja, és köntösben van, és van egy baba a kezében :) -
Es meg a haz is ott van.
Es feherbe van. -
Enyhén szólva... Ráadásul még TV-ből is beszél. -
Hát a tv -ben a kislány csöppet hajaz A Kör -re. -
Természetesen minden szavam szubjektív volt:) (mielőtt szó érné a ház elejét:)) -
TLJD Értékelésem Chapter 6-nál:
Sztori:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom még mi lesz a vége, de az az érzésem (és a bajom) hogy meg akarják magyarázni materialista szinten az egész világot (DreamNET) (1. részt is beleértve, Arcadia-t, mindent). Ha igazam van, abban az esetben maga a sztori lerágott csont, sok fantáziát nem látok benne. Mégis élvezetes (3 szálon folyik a sztori, illetve a régi helyszínek 3D-ben való viszontlátása).
Grafika:
Mondhatni szép, bár kicsit összecsapott, látszik rajta a konzolság, ami nem is akkora baj, leszámítva az ATI-s optimalizációt ami az Nvidiásoknál még több grafikai bugot szül. Másik negatívum hogy szemmel láthatólag a motor nem képes nagy tereket kezelni, ezért két sarkonként tölti a játék a következő kettőt. Negatívumokat összehajtogatva és zsebrevágva kellemes az összhatás, amin még sokat dobnak a DX9-ces effektek.
Irányítás:
Tomb Raidernek ilyen lenne megőszülnénk, de kalandjáték lévén, ill a reflex, akció feladatoknál nem éreztem hátrányát. Egy szóval lehet jellemezni: konzol.
Zene, hangok 10/10, EAX3,4-et tökéletesen kezeli, szuper zene, szuper effektek, ez a része hibátlan.
Játékélmény:
Kaland, akció, rohangálás, 3D. Tiszta Broken3.
- Feladatok:
novice kalandorokra vannak "optimalizálva", mint ahogy az manapság divat, ugy van megcsinálva minden feladat hogy 10 percnél tovább senki se akadhasson el. Ez a hardcore kalandoroknak érvágást, az átlagosoknak sikerélményt nyújt:) Túlnyomórészt a párbeszédek töltik ki a játékidő 80%-át.
- Akció:
Konzolos, borzalmas irányításu, logikátlan hack&slash, rúgkapálódzás. Azonban abban a kevés harcjelentben ami van használható(klikkelgethető:)).
- Párbeszédek:
Hozza az előd szinvonalát, igaz tized annyi van benne, de azok ugyanúgy érdekesek, érdektelenek, viccesek, irónikusak. Nem unja az ember őket.
- Mászkálás:
Nem olyan idegesítő, de ez elsősorban a kis rendelkezésre álló területeken való mozgás okozza. Azonban a nem idegesítő a mászkálás egy kalandjátékban 2 dolgot jelenthet.
1. változatos helyszinek, jól kitalált feladatok (nem 20x egyik feléből a másikba).
2. kis helyszinek, buta feladatok. (ez is idegesítő, de nem mászkálás szinten:))
TLJD a 2. pontba tartozna, de az a negatívum menti meg a kettes ponttól, hogy kevés feladat van egy helyszínen:) Ezt egyensúlyozza hogy ámbár kicsik a helyszinek, sok van belőlük, azaz változatos a játék. Hogy ezt direkt csinálták így, vagy véletlenül nemtom, mindenesetre mentőőv:)
Szumma:
Laikusok lehúzzák, én 8 órát pöcsöltem vele egyhuzamban, ami azt jelenti nálam hogy a játék leköt, azaz jó:) Aki nem tette volna még, az feküdjön rá az első részére, mert az a kalandjátékok királya:) Nem technikailag nézve szép, jó, szórakoztató. Várjuk a következő részt:) -
Ez a játék...fantasztikus. Olyan hangulata van, elképesztő. Az elején még majdnem uninstall volt, ide-oda rohangálás nem tetszett. Most már a 7. vagy 8. chapternél vagyok, egyáltalán nem zavar, hogy nem nehéz, sőt! Viszont hogyha itt nincs leírva az a hang-rejtvény még viszonylag az elején, tuti, hogy még mindig ott tartanék, csak már haj nélkül. Egyedül arra nem jöttem rá eddig, talán soha nem is jövök. Szóval nagyon jó a géjm! -
Ja, hogy oda kell bújni, én máshova bújtam :) -
Khalel #140 Thx, aztán sikerült megtalálnom:) Scythe: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak bújj el a koporsó vagy mi mögött és amikor éppen odaér az ajtóhoz a kék emberke, akkor egyszerűen "nézd meg". -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott van lent a fuszeresel szemben ahol a allat korbe korbe megyen. Ott van bent kisucaban egy kalitkaban -
Köszi!
Én az egér beállításainál kerestem, gondoltam mivel az egeret állítom talán itt kell keresni. Ezért nem találtam. -
Options/Game/Camera horizontal/vertical axis -
Van pedig. A controls menuben asszem. M'shogy hívják, de van. -
Most én is elakadtam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!April-el, mikor követem a csuhás fószert, vissza kell menni a korábbi barlangba, és át kéne jutni a barlangi tó túlpartjára. Ott követtem a murlócokat a templomukba, de ott aztán van egy ajtó, amin ők megnyomkodják a gombokat, és bemennek. A kombinációt megjegyeztem, de HOGY KELL NYOMKODNI A GOMBOKAT? Egyszerűen nem bírja használni őket. -
Nem néztél meg mindent :) Nézz be abba a sikátorba a piactéren, ahova régebben egy őr nem enegedett be. -
ott van beállításoknál asszem mause setting de alapból normálon van is invert-re kell állítanod úgy lesz a jó:D alig találtam én is -
végre jó a kép.
Viszont ha jobbra húzom az egeret balra fordul a kamera és fordítva. Csöppet zavaró. Invert mouse -t meg nem találok. -
Khalel #131 Nem tudna segíteni vki abban a részben, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az őrült nőnek kell a 4. chapter-ben az állatját valahonnan visszaszerezni, de már végigjártam az egész várost, beszéltem mindenkivel, megnéztem majdnem mindent, de nem találok semmit azzal kapcsolatosan.. -
Nekem sem rakta C:\ ra. Nekem a 6 Cd-es verza volt meg :D -
Ja, ok.
Én meg a driverekkel szívok. Nincs rendes kép. Kicsit uncsi ez a drivef fel, újraindít téma. -
Az oké de default a c:\program files-ba temp-el, és 7GB szabad hely nélkül beint a telepítő. Erre írtam megoldásként a #110-t -
Ezt honnan szedited, hogy csak c -re települ?
Most raktam fel, és megkérdezi, hova telepítse, ott azt állítok be amit akarok, vagyis d-t?
Legújabb driverrel nálam is szar a kép. -
Dumálj a kínai manussal. -
markastor #125 #119-re valaki?
Vagy én vagyok marha béna? -
markastor #124 De ha feltelepült, visszaállíthatod C:-re, és akkor nem változik semmi. -
markastor #123 Nekem az van meg, és ahhoz is kell ez a "trükk". -
vente #122 és ha a reload verzió lenne meg akkor a setupnál automatikusan tovább engedne? -
markastor #121 #110 -
vente #120 heló
csak azt szeretném kérdezni hogy nekem a clone cd -s verzió van meg és csak akkor enged tovább a setup-nál ha van 7 giga hely a c-én? -
markastor #119 [spoiler]
Már próbáltam, felhív vkit., de az meg azt mondja, hogy nem tud segíteni, és keressek "lockpick" nevű dolgot. Arrébb toltam a konténert is, pont az ablak alá, de azon csak annyit tud csinálni, hogy azt mondja, valószínűleg ez vezet a Hotelbe. -
Khalel #118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Használd rajta a telefont.