20113
-
sanyiiiii #73 ezek az osztrákok.... -
#72 Mint mindenkinek. Csak kibasztak velünk a készítők :(((( -
sanyiiiii #71 kéééééééééééne már nagyon!!! -
#70 -
#69 Mittudomén. Eddig nem lehettünk sötét mágusok a játékban. Nem tudom mi fog változni még nem játszottam a játékkal. -
sanyiiiii #68 aranyos ugye:) -
sanyiiiii #67 At a certain point in the storyline you receive Beliar´s Claw, a powerful sword. Mages can pray at a Beliar shrine and exchange it for increasingly more devastating necromancer spells. The other classes can improve the sword in a trade-off for a permanent loss of 2.5 hit points per character level.
-
sanyiiiii #66 http://www.rpgdot.com/index.php?hsaction=10053&ID=927 -
Braveheart #65 Lécci mesélj egy kicsit a sötét mágusról! Ez egy olyan nekromantaféle? És ha már mágus vagyok, lehetek sötét mágus is ?(ha ez egy új kaszt) -
#64 Beliar kard? Hoppá... Csak nem az Uriziel van a képen -
sanyiiiii #63 Gondoltam
Azért arra a beliar kardra meg beliar varázslatokra kiváncsi lennék -
#62 De ez hivatalos! Nem hiszem hogy csít -
sanyiiiii #61 -
sanyiiiii #60 ilyen képem nekem sima G2-böl is van (csöpp csíttel -
#59 Ez a kép a THE NIGHT OF THE RAVEN-ből van. Milyen szépen virít rajta a black mage köpeny :DDDD
További képek, és rövid leírás ITT -
sanyiiiii #58 Az jooooo!!
van már angol nyelvü leírás(vagy magyar) valahol a kiegröl??? -
aron #57 A kiegben már lehet a vizimágusokhoz is csatlakozni. -
sanyiiiii #56 ha esetleg water mage-ekhez lehetne csatlakozni az sem lenne kellemetlen
vagy éppen banditának
vagy black magiciannak -
aron #55 Én olyasminek örülnék mint pl: a varázsló csuhályának felhúzása meg mint a tolvajok olyanok lennének mint pl a varázslók tehát fontos céh. -
#54 Aha. A 2-ben is kutyagoltam egy csomót míg elértem a napkörhöz :D
Amúgy igazad van, a fontosabb települéekhez tényleg van rúna, ezt már az 1-ben jól eltalálták :) -
#53 Emiatt nem aggódom, a teleportrúnák eddig is megszerezhetőek voltak a legfontosabb helyekre - igaz, inkább csak a játék vége felé. -
#52 Ha 3-4x nagyobb lesz a terület mint a 2-ben, akkor jó lenne a ló, vagy valamilyen meglovagolható állat (pl:teve, vagy éppen egy snapper ;) ) hisz ekkora területet gyalog bejárni igen hosszú idő. Bár nem tudom a teleportrúák mennyire lesznek elosztva ;) -
#51 Az tényleg zsiráf lenne. -
#50 Húúú, egy ló király lenne :)
-
#49 Szerintem 2-3 nagyobb város lesz, meg néhány kisebb település.
A főhőst meg sztem nem kell gyengíteni ha még durvább ellenfeleket tesznek be nagyobb számban. -
#48 Azt írták, hogy 3-4x-szer akkora lesz a terep mint a G2-ben. Meg lesznek városok meg oázisok. (De szerintem csak 1 db nagy város lesz).
A képességeket meg ha megnézed nem lesz nagy kunszt nullázni.
Nem kell átkozni senkit sem.
A G2-ben levertél 1 orkot lazán, 2 már nem lazán, 3-at meg alighogy, sőt talán nem is.
Szóval, papíron a képességeid maradnak, mert kell az orkok ellen. Viszont még így is gyenguszka leszel. (vagy tényleg lesz vmilyen szintű csökkentés)
Az eddigi embereket meg bűn lenne eltüntetni. Én pl megnézném Diegot mint kereskedőt:)
A játékban lesznek hegyek, dzsungelek, erdők, sivatag, dűne meg minden. Szóval fajintos kis átmenetes lesz.
Csak két dolgot rakhatnának még bele:
Esetleg lovat meg pajzsot vagy különbontható páncélzatot. -
Braveheart #47 Lehet az lesz hogy ahová megyünk, ott a képességeink semmit nem érnek, és újra kell tanulnunk mindent :) -
#46 De 1-ről igen :) -
sanyiiiii #45 azt irták hogy végre nem kell 0-rol indulnunk szal nem kell megouldaniuk -
#44 Sztem a Fantasy játoknál el kell felejteni az általunk ismert világot, és belevetni magunkat egy újba. Bár a játék neve kissé szab határokat, de a nagy városok sztem jöhetnek. A szaharában amúgy is hatalmas városok voltak ;) -
#43 Nem hiszem, hogy a város nagyságának függvényébén csinálnák a játékot a készítők.
Nagy város nélkül is lehet jó egy játék. Ráadásúl a "középkorban" amúgy sem voltak bika nagy városok. Talán még London. -
#42 Azért választották ezt sztem, mert ha rendesen megerkezik, es eljut a varosba, akkor rohadt nagy varost kellene csinalni, hogy a szinvonal maradjon. az meg ugye nem hiszem hogy meg lehetseges ma, de par ev mulva mar igen. A 2.ben mar elsutottek hogy meg kicsi varosok voltak, de a 3.ban nem lehet. max ha atrakjak egy uj kornyezetbe. es itt uj kornyezet lesz. sztem ha lesz 4, akkor abban lesz a bika nagy varos -
#41 Én a rendereket várom még. Azok igencsak látványosak, és érdekesik is :) -
#40 bocs ,igaz lenyeg a lenyeg. -
#39 Nem mediterrán, inkább Szahara. :) -
#38 en azert bizom benne hogy nem az egesz jatek fog mediterran kornyezetben jatszodni....
az lenne az igazi ha vegre lehetne ingame utazni a'la Ultima IX ... es nem csak egyfajta taj es egy varos lenne hanem picit jobban el lennenk kenyesztetve eteren...
ha ez megvalosulna akkor minden idok egyik legjobb ilyen stilusu rpg je szulethetne meg! (szerintem) -
#37 ez egy concept art.. nem a jatek grafikaja......................................................... -
#36 Ijen grafikaája lessz a játéknak? Amúgy szép, remélem a főhős megmarad a réginek. -
#35 ajánlom a DC++ nevezetu= igen hasznos kis programocskát -
Braveheart #34 Mi az? Paladinok helyett janicsárok leszünk?