20113
-
#753 ezt az üzenetet csak azért küldöm, mert már két napja nem küldöt senki semmit. -
W B #752 Nem tudaj valaki hogy a Gothic 3-ban melyik a T-rex? ( mert ha az akor enyhén nem az csak az a neve ) -
#751 És akkor mi van?
Pont ez az h. ez nem LotR. :) -
Gary #750 Nem tudsz elkeseríteni!
Végül is ne itt vitassuk meg, de szerintem ez a "...ha a megfelelőképpen használtad a joyt vagy a billt akkor különbözőképpen csapott.", ugyan azt takarja amit én is írtam. Igaz, én kiemeltem a lefejezést (tűz+hátra).
Szerintem, másképpen értelmezzük a szót, ezért felesleges vitatkozni, egyezzünk ki döntetlenben! -
W B #749
de ez GOTHIC! -
#748 Nem tom mi a bajotok vele, az orkok sok régi szerepjátékban és azóta is rengeteg helyen eredetileg zöldek. pl. Warhammer. -
W B #747 Hupsz tényleg lesz zöld ork! -
W B #746 A Gothic 3 honlapján uj képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hop de ezeket mimár 100% hogy láttuk... -
#745 Akit érdekel:
http://rpgdot.com/#42202 -
#744 El kell keserítselek, igenis voltak kombók, ugyanis ha a megfelelőképpen használtad a joyt vagy a billt akkor különbözőképpen csapott.
szablya: Commodore:) -
#743 A BARBARIAN egy király játék. még meg van a comodorral együt.(ha rosszul írtam a gép nevét akkor bocs, mert nem tom, hogy kell írni) -
Gary #742 [OFF]
BARBARIAN:
Itt még nem voltak kombók, tűz+hátra, azaz a joy-t kellett az emberke haladásával ellentétes irányba húzni, miközben nyomtad a tűzgombot...
A Time Fighter-ben is remek volt az animáció!
[ON] -
#741 Az akrobatikus mozgásról nekem a régi C64-es ill Plus/4-es Barbarians és a Saboteur jut eszembe:)
A Barbariansba bizonyos kombó után a csávó fordulásból,csapta le a másik fejét.
A Saboteur meg.... Na azt látni kellene:))))
Esrohnoil: a fiataloknak soha semmi sem elég.:) -
W B #740 Ja de meg éri talán -
#739 Az kb. 10ezer Ft körül van -
W B #738 Uj hir ! Kábé a megjelenő Gothic 3 50 euró lessz! Kicsit drága -
#737 Ez nem "Leon a profi" v. vmi John Woo film. :D -
#736 Ja, meg tök jó lenne, ha visszahoznák a control varázslatot állatokra kiterjesztve... -
#735 szerintem tök jó lenne mondjuk felfutni az orkon és hátulról átszurni vagy egy faágon denevér logásban logva levágni a fejét. -
LegoTGR #734 én tok hátrabukfencelni is pl :D
remélem igazad van.........
Bár remélem hogy nem POP-os harc lessz :D -
#733 Álitolag a gothic 3 harcrendszere forradalmi lesz és lehet majd benne akrobatikus mozdulatokat előadni. -
W B #732 Értem. Kösz az infot -
Gary #731 Nem akarlak félre vezetni, de régen a SPAM húskonzerv volt, a Monty Python egyik bohózata miatt terjedt el és változott meg az értelme, hiszen ma már a kéretlen reklám leveleket tüntetik ki ezzel a jelzővel. Legalábbis a (sz)ámítástechnikában :) -
W B #730 Hát fuj!
Azt hogy utálom -
Gary #729 Löncshús -
#728 G3 mikó? -
W B #727 De mi a SPAM???
Nem tudni -
#726 ezt mar 100 eve illett volnba berakni minden hasonlo jatekba :(
de ez is ugy van mint a 64bites platform amig valaki nem szanta ra magat hogy akkor ez van es kesz addig mindenki csak helyben gyalogolt :)) -
W B #725 Ez mi? Xardas anyit tudok. -
#724 -
#723 Jól hangzik nem? -
#722 "abba lehet fejezni" ? -
#721 Hagyd már ezt a hülyeséget, ha lesz hír be lesz írva attól hogy kérdezgeted hír sem lesz, meg játék sem lesz hamarabb, szal abba lehet fejezni! -
#720 Azt tudom, de akkor is nagy a csend.
Semmi új hír? -
W B #719 Készül a Gothic 3 !!!!!!!!!! -
#718 Nagy a csend.
Semmi új hír? -
#717 Szvsz. nem ez fog dönteni. :) -
haxoror #716 Oblivionban is lesz lovaglás :) -
#715 Hát, szerintem ha ringbe akarnak szállni a játékosok kegyeiért az Oblivionnal szemben, akkor kénytelenek lesznek néhány kellemes újítást eszközölni, mint például a lovaglás. De nem tudok róla biztos infót. -
W B #714 nem hülyéskegy! A G3-ban akor lehet lovagolni?