20113
  • szablya
    Kurvára rontaná a játék hangulatát szerintem, ha lenne benne puska. Eddig se volt szóval ne is legyen.
  • W B
    Legalább disznek legyen!
  • W B
    meg a kikötőben :)
  • Zsolo007
    a 2ben max a hajón volt ágyú..LOL
  • W B
    nem! Elég enyi... de lőporos régi puskára gondoltam!
  • szablya
    Tankot, vadászrepűlőgépet és tengeralattjárót nem akkarsz bele?
  • Esrohnoil
    Nem zavar h. nem a földön játszódik? :)
  • W B
    Igen puska ! A ketőben volt ágyu. Akor minimum a falradisznek kell puska.
  • grebber
    Ez kicsit lol.Véded itt a gamet erre mintha közöd nem lenne hozzá.
    Puska ? lol persze egész hadsereg.

Amugy én nem ítlem el és nem riom le a Gothic 3-at mivel nekem az 1 és a 2 is nagyon-nagyon bejött.És mint irtam a TES MÁS lesz de azok a más megoldások jobbak lesznek azért mert a Gothic 3 ban nem lesznek benne.
  • Mr_no_NaMe
    Én a Gothicot a Counter-strikehez hasonlítanám!!
    Úgy van meg a teljes összkép:)
  • Mr_no_NaMe
    Jajistenem...
    Haveromnak is van ez a szar szokása hogy ami a gémszarban nem kap 85% fölötti értéklést azt megsem nézi...
    Mikor mondom neki hogy van 1 kurva jó gém,gyere lanozzunk erre ő:
    Áá én inkább nem töltöm le,nem kapott elég % ot akkor biztos szar...
    Ilyenkor pofán bírnám baszni egy tömör vascsővel...
    Anno a Gothikkal is így volt,akkor már szorongattam a vascsőt:DDDD
    Egyébként jófej srác csak vannak ilyen balfaszságai...
    Sulimba meg alig van 2-3 embernek gépe,azok is olyan szinten...netről mégcsak nemis hallottak,ehh..
    Szal kicsit szar az én sulim...
  • Zsolo007
    Kész, körvonalazódik a véleményem azokról a csávókról....aki a gothicot a kotorhoz, vagy a diablo 2höz hasonlítja azzal én szóba sem állnék :D
  • W B
    Ó jó ötlet!
    Adom az én kérdéseimet!

1, A Gothic 3-ban milyen népek lesznek?

2, Lesznek-e békés növényevők?

3, Megtudjuk a hősünk nevét iletve mért itélték el?

4, A Gothic 1-2-ből jolismert személyeket viszont látjuk?

5, Lesz ló vagy valami ilyesmi?

6, Pecázni lehet majd? Vagyis kiülni és pecázni halra. ( aztán kifogni egy aligátort )

7, Puska lesz a gémben?

8, Ur-shak szerepelni fog? És segiti az emberi ellen álást vagy nem?

És még megkéném a készitőket hogy az uj álatokról tegyenek fell néhány képet.

Én enyit kérnék.....
    Kérdezni töllük.
  • KH
    üdv, nincs kedvetek összerakni egy kérdéssort a Gothic3-ról? megpróbálnám elküldeni nkeik, hátha válaszolnak... amolyan fan interjuhéként
    (csinálnék magamtól is, de bevallom őszintén, nem játszottam sem az eggyel, sem a kettővel, így nem is tudom mit kérdezzek )
  • W B
    Értem de azok szinte átkozzák!
    Nem értel enyi és enyi Értékelést. A Diablo 2 jobb A koto Jobb. Játszottam a Kotorral és nem igazán jó
  • CarajoEsp
    Hmm.....én nekem az objektív véleményem az, hogy mind a Gothic, mind a Tes jó játékok, de míg a Gothic egy kisebb, rendezetteb világ(még akkoris, ha háttérileg a Tes fényévekkel jobb), addig a Tes-ben hihetetlen nagy szabadságot ad. Ami a gothicban jobban tetszett(és itt már szubjektív véleményem tör felszínre), az a kidolgozott történet és a karakterek. De énis várom mindkettőt, még akkor is, ha Gohic 3-at jobban.
  • Zsolo007
    LOL, miért kéne mást meggyőzni arról, hogy jó egy gém :). Ha nem tetszik nekik, az ő dolguk, te tudod, hogy butusok mert egy nagyon jó gémet hagynak ki. De arról vitázni, hogy melyik gém jobb.....marhaság
  • W B
    itt nem de a SULIBAN!
    Oda egy hadsereg kell. Az én vagyok :)
  • Zsolo007
    Mit kell rajta védeni vazze? (Ha neked #769 becsületvédés..) Mellesleg annyi, hogy ha szerinted semmi különbség nem lesz a kettő közt akkor nagyot tévedsz. Hatalmas különbségek vannak, és pont ezért nem is lehet összehasonlítani őket.

idejött azzal Arsenal hogy az oblivion kenterbe ver mindent,ésakkor WB kezd veszekedni????
    Normális vagy,ez olyan mintha elmennék a morrowind forumba hogy a Gothic 3 simán lever mindent!

Ezt WBnek kéne mondani... Az a buta aki ilyenkor vitába kezd. Arsenal elmondta a véleményét. Tény hogy baklövés volt, de csak véleményt mondott, hogy ti magatokra vettétek és nekikezdtetek vicsorítva "védeni" a játékot....

WB csak próbálja megvédeni a gothic becséületét,amire nemsokan képesek mostanság...
    Támadja itt bárki is a játék "becsületét"?
  • Mr_no_NaMe
    Szakaggyál már le WB-ről,idejött azzal Arsenal hogy az oblivion kenterbe ver mindent,ésakkor WB kezd veszekedni????
    Normális vagy,ez olyan mintha elmennék a morrowind forumba hogy a Gothic 3 simán lever mindent!
    WB csak próbálja megvédeni a gothic becséületét,amire nemsokan képesek mostanság...
    Egyébként az oblivion videot látva,semmi különbség nem lesz a morrowind között max annyi hogy szebb lesz a grafikája...
  • Zsolo007
    Itt csak te öklözöl!
  • Zsolo007
    Könyörgöm nincs értelme az összehasonlításnak. A két játék szinte teljesen különböző, megvan mindkettőnek a maga értéke, én személy szerint mindkettőt ugyanannyira várom. De nincs értelme hasonlítgatni, hogy ez jobb az jobb, mert a kettő teljesen különbözik.

#770: Az Oblivion nem folytatás, független a Morrowindtől..

UI.: A Gothic 3 a legjobb lesz a GOTHIC sorozatban. Az Oblivion is a legjobb lesz az Elder Scrolls sorozatban... Maximum grafikailag lehet összehasonlítani a kettőt, de annak meg nem sok értelme van...
  • W B
    Én érveltem és ők keztek szinte ököllel érvelni!
  • reménytelen
    HALT!

Nem kell erőszakosan fellépni egy játék mellett! Inkább próbálj érvekkel meggyőzni!
    Én is várom az Obliviont, de a Gothic 3-at jobban, hiszen az egy megkezdett történet folytatása. (Lehet, hogy az Oblivion is, de akkor én a Morrowind baromi bonyolult történeténél elvesztettem a fonalat)
    Mindegyik játéknak meglesznek a maga előnyei, hátrányai.
  • W B
    A Gothic a VILÁG LEGESLEGJOBBBBBBBBBBBBB játéka!!!!!!!!!!!!!!!!

a ki szerint nem annak :
  • grebber
    Áradozok igen mert fasza lesz de más megoldások lesznek mint a Gothicban.Ennyi.
    De a Gothic 3-at ettől még nem vetem meg.
  • szablya
    Ez a te véleményed, de ha az oblivionról akkarsz áradozni akkor írj abba a forumba. De ezzel nem akarlak megbántani.
  • grebber
    Teljesen már dolgok lesznek benne és azokban mivel a gothic 3ban nem lesznek veri számomra.Grafja is szerintem szebb lesz.
  • szablya
    Lehet, hogy kenterbe ver mindent, de a GOTHIC 3-at nem.
  • grebber
    Kijött egy 20 perces Oblivion videó.Kenterbe ver mindent.
  • W B
    Élőt nem. De tudom , hogynéznek ki.
    Azért hamár az a neve az is legyen!
  • Goth
    mé, láttál már t-rexet?
  • W B
    lehet de futás!!!!
  • reménytelen
    Met ők ölnének meg téged
  • W B
    Nekem jó a T-rex deugynézenki mint valőjában! Ja és én nem ölném meg őket
  • reménytelen
    Jó-jó. De akkor legalább fantázianeve legyen!
  • G.I.JOE
    Há' mé'? Eddig nem voltak hasonlók, csak kisebbek?
  • reménytelen
    Ja, csak a Gothic korszaka nem illik hozzá.
    Ez nem Jurassic Park...
  • szablya
    A T-REX az a nagy dög. És szerintem illik rá a T-REX név.
  • W B
    Én meg ezt azért mer nem kaptam választ