20113
-
W B #833 Jó lenne egy kiss Info!
Van ! :
egyik osztály társam mondta , hogy egy honlapon Gothic 3 rajta van. De ez kaloz . ugy hogy kár ! -
W B #832 Ez igaz! PL: 10 ork vankörülötted, azt csinálod , hogy kardal megfordulsz a tengejed körül és mindenkit sebzel -
Saturas #831 Meg azt is hiányolom hogy amikor kardal ütök akkor csak egy ellent sebzek. Ami nem igaz ha nyillal vagy mágiával harcolok. Jó lenne ha kardal több ellenfelet is lehetne ütni. :) -
W B #830 Ja egy ork nagyurat! Kivégzed a lovagok előt! És azok meg örülnének! -
#829 Az is jó lenne, ha lennének benne kivégzések. Pl.: ketté vagod az elenfeled vagy csak egyszerűen levágod a fejét. -
W B #828 De ! De valami egytálételt vagy valamit! -
#827 Miért? sosem próbáltál sütni? :D -
W B #826 Én inkább annak örülnék hatudnánk fözni kaját! -
W B #825 Eggyen rangu! -
#824 De még mindig jobb ötletnek tartom mint a puskádat -
W B #823 Naggyobb a kelleténél! -
#822 Még szép hogy a valoságban ez igy van de ez JÁTÉK és mekkora feeling lenne jön rá az Elite ork lezuzod azt felveszed a csini páncélját :D -
#821 Hát nemtom. Én nekem ezzel sose volt gondom. Érdemes belegondolni abba, hogy megölöd a tagot ergó szarrávágod,nyilazod,tüzeled stb....
Namost ha egy kétkezes kardot beleszúrsz valakinek a gyomrába nem sok használható ruha marad rajta. Persze ha külön lennének a cuccok, akkor a cipőjét el lehetne venni, de szerintem ez így tök megteszi. Ha megölök valakit a páncél töknremegy rajta. -
W B #820 Szoval levetköztetnéd a hullát ?
Vanbenne valami
-
#819 Az lenne szerintem egy fasza újítás mint pl lesz a Titan Questbe (félre ne értsen senki nem hansonlítom egyik gamet se a másikhoz) hogy aki ellenfelet lezuzol és látod hogy milyen páncélja van megkapod azokat a tárgyakat amik rajta voltak.Na ez fasza lenne. -
W B #818 JA!
És nálunkell lennie Inonsz szemének! Ha Királyék elnem veszik.
És valami mágikus fegyver is kéne. -
#817 Remélem, hogy lehet majd páncélt kovácsolni. És az is jó lenne, ha lenne valami isteni erőd, hiszen te vagy Innos kiválasztotja. -
#816 Nem, de azt lehet legjobban érzékeltetni a képeken...
Amúgy meg a játékmenet is isteni... -
W B #815 Én is! -
#814 Ugye ezt nem a szép vízzel akarják eladni? :D
Már vagy egy tucat játékban láttam legalább ilyen szintű vizet... LOL -
W B #813 há! -
#812 OFF
Jó, de azért ha teheted, nézd meg a vízről készült screenshot-ot a galériámban!
ON -
W B #811 ÉN A GOTHICOT AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#810 Mert készül a játék, nem jelennek meg screenshotok, videók, se információk, mert a srácok (/lányok) inkább alapos munkát végeznek.
2006 elején megjelenik, és mindannyian szeretni fogjuk.
Addig meg elleszünk néhány újdonsággal... (pl. ma jelent meg a Black & White 2) -
W B #809 Csend és nyugalom.
DE MÉ!!!???? -
Gary #808 Nekem ez tetszett meg:
"Ilyenkor pofán bírnám baszni egy tömör vascsővel..."
Nagyon jó, akár tudatos volt, akár nem! Nem hiszem, hogy űberelhető a kockagolyóval vagy a térbeli síkidommal!
-
#807 Láttam a képet. De nekem a rajta lévő víz jobban tetszett. -
#806 Nem bírtam kihagyni:) -
#805 Szinte éreztem h. vki válaszol majd a kérdésekre, nekem nem volt ennyi erőm, de gondolkodtam vmi hasonlón. :D -
#804 "UI.: Puskapor elöl kellet betenni a golyot.... tanulj meg pls fogalmazni, mert ez meghaladja a dekódolási képességeimet :D"
CoolLool. :D -
W B #803 jo elismerem volt pár hülye ötlet....
Ja a Gothic 3-ban lesz aligátor ! Nem láttátok a képet??? -
#802 Anyuuuuu!
Eszem megáll az ilyen emberektől.
Fijam, tanulj meg fogalmazni, vagy írj lassabban.
Középkori puska? Az milyen?
1. Hogy érted hogy milyen népek lesznek? Amitn képeken láttam lesznek fehérek, feketék, barnák meg orkok.
2. A Molerat is békés ha nem mész közel hozzá(vagy az húsevő?)
3. A nevét DIREKT nem árulják el, és nem is akarom, hogy legyen neve mivel csak megutálnám.
Elítélni pedig azért ítélték el, mert balhézott valamit a főváros terén (G1 introvideo)
4. Hülye kérdés.
5. Esetleg, dolgoznak rajta. A valami ilyesmit szerintem nem tudják még megjeleníteni.
6. Ha jól emlékszem lesz valami ilyesmi. Aligátort te hol láttál vmelyik G-ben is? Maximum Lurkerre fogsz horgászni:)
7. Minek? Játszál FPS-sel vagy az Arcanummal.
8. Lehet, hogy lesz szerepe. Elvégre ork.
Ágyú az dísznek volt. Remélem marad is.
Valszeg katapultok lesznek majd háztűznézőben egy-két ostromlott város körül.
-
Saturas #801 Bocs a végét elirtam. A 3-ban még fogunk ezzel találkozni. -
Saturas #800 Igen. Pl.: lehetne valami mágikus tulajdonságaik a fegyvereknek. Mondjuk az addonban már kezdték ezt a dolgot. Tűzes nyíl, + egykezes fegyver használat stb. Szerintem ezzel a +-ban még fogunk találkozni. -
#799 Huhhhh.....ez kicsit rosszul esett. Elöltöltős fegyvert akarunk egy Fantasy környezetbe? Na ne....:) Én nekem, ha csak annyit adnának hozzá, hogy kicsit nagyobb szabadság és több mellékküldetés, már elég lenne.
Najó van még egy dolog.: Mindíg gondban voltam, hogy mi értelme a 100féle fegyvernek, ha szinte mindíg a kategória legjobbját használja az ember. Ezt kéne valahogy megoldaniuk. Pontosítok. Van 20erőd és fejlődsz két szintet. Lesz 20+ pontod, amit ráraksz az erőre, így lesz 40-es erőd, ebből következik ,hogy a 30-as kardokat nem fogod használni, mert minek, és mivel, 3 irányba lehet fejlődni, kicsi az esélye, hogy ezekkel fog bárki hadakozni. Szóval itt kéne valami új értékrendszer. -
#798 LOLmá, az nem a középkorban volt , hanem a 16 század második felében (akkor jelentek meg az első ilyen puskák, ha jól emléxem), az meg már nem a középkor hanem az újkor/ipari kor hajnala :) de most ebbe ne menjünk bele :D
UI.: Puskapor elöl kellet betenni a golyot.... tanulj meg pls fogalmazni, mert ez meghaladja a dekódolási képességeimet :D -
#797 Faszán nézne ki hogyha az emberek puskával őlnék az orkokat. Most, hogy így belegondolok. NEM KELL PUSKA MÉG A FALRA SE. És különben is, ha lenne benne puska akkor az embereket nem rohanták volna le az orkok. -
W B #796 de de voltak! Puskapor elöl kellet betenni a golyot....
Nem mai gépágyura -
#795 de akor is középkori puskára gondoltam
Te nem tanultál törit? -
W B #794 És az ágyu? mundjuk igazatok van
de akor is középkori puskára gondoltam
Nem ilyenre :