Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
jaja, pedig jó helyen kerested, nálam már van kb. 23..és csak 20 kell neki.
mindenféle nedves helyen van, Montera és Gender környékét jártam be, de mivel sokat csavarogtam észak felé (term. bemásztam a vízesés mögé meg ilyenek), szal össze lehet szedni, egy jó zõld lándzsalevelû növény ha jól tom semmi virággal.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

peeter22
Kösz az infót, nem veszem el tõlük had örûljenek aranyam van vagy 400e nem kell az alamizsna, már nem nagyon kell semmi 65 ös szinten enyém szinte minden.<#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Hol talaltad a kogyokereket ? Mert ugye azt mondta, a folyo partjan keressem oket. Eleg sokat csamborogtam, de nem talaltam egyet sem.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

csak annak a 9 paladinak tudod odaadni ,de kereskedhetsz is az áruval ha már valahogy visszaszerezted a lovagtol<#nyes>

5 árnybestiát kell kinyirni de itt sivataki gyosfutó vagy valami a neve .
ott vannak azon a romos résznél ahol a sátrak állnak ahol az F-betüs fejvadász is van.

peeter22
Üdv mindenkinek, lenne egy kérdésem a megáldott tûzkelyheket, csak azoknak a paladinoknak lehet odaadni akiknek kell? Nemszeretném elosztogatni õket mindenféle másodosztályú, expaladinnak.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mike
már voltam nála
lehet venni nála rucikat
meg odaadta a shadowbeast stone-ját aztán szevasz
ja meg lehet tanulni nála alkimiát
de varászlatokat nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Takanohana
Van Geldern-tõl ÉNY-ra is egy menõ druida, egészen a térkép szélénél.

Mike
Montear nmelletti druida hová tûnt? egyszerüen nemtok tanulni ilyen varázslatokat, mert senki nem hajlandó tanítani, a sivatagban élõ az utolsó reményem

tibor16
Kaptam egy küldit Mora sulnál a fõorktól, írtsam ki a szörnyeket a romvárosban. Hát én írtogatom, de már 3 szintet léptem (29-rõl 32-re) és még mindig van, és nem akar a küldinek vége lenni. Most melyikre gondolt ez a sunyi difnó? - tudja esetleg vki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
A Mora Sul-i õstemplom kulcsaiból 3-ról tudok, elárulná vki az 4.-5. helyét?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 van a kereskedõnél, 1 a templomnál a fõorknál, 1 a város vezetõjénél (ezt most olvastam), és van még 1 de már nem emléxem, kitõl kaptam/kereskedtem

Már átnéztem mindent, az egyiket most olvastam, de még mindig nem találok egyet. Sorolja már fel vki így spoilerben, legyenszíves.. elõre is köszi.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
sztem uazok. ..én is vettem még egyet hátha, de nem.
kapsz majd még itt-ott..ork ásatások..ilyesmi.

most nálam is szemöldökfonás van, mert elcsámborgott a druida akinek a kögyökereket gyûjtöttem..😞 (vagy csak átváltozott..és majd reggel ott találom, nem tom)
Mindenesetre nem szeretném kihajítani a gazokat, mert eddig még nem buktam küldetést.
(term. az egymás ellen irányúló küldiket nem csináltam még, és nem szabadítottam fel egy helyet sem, a kezdõtáboron kivûl..direkt, mert még nem tudom kinek dolgozzak véglegesen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Egy csomó kereskedõnél lehet venni világtérképet az mind ugyan az ami alapból meg van, vagy azokon töb az infó, ha nem akkor valahonan lehet szerezni egy olyan térképet ahol pl a barlangok be vanak jelölve vagy az olyan lázadóbúvohelyek, stb?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Egy csomó kereskedõnél lehet venni világtérképet az mind ugyan az ami alapból meg van, vagy azokon töb az infó, ha nem akkor valahonan lehet szerezni egy olyan térképet ahol pl a barlangok be vanak jelölve vagy az olyan lázadóbúvohelyek, stb?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Okaraban a barlang legvegen van egy volt paladin, o adja a kuldit, hogy szabaditsd fel Gothat. Tole kaphatod meg a varva vart elismerest.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

pera
Felszabadítottam Gothát! Az élõhalottaktól is és az Orcoktól is megszabadítottam. Ezt kinek kell elmondani? mert ilyen küldit még nem kaptam.
Szeretnék venni egy jó öltözetet, de nem engedi mert a hirnevem kicsi a lázadók körében. Bedig evvel a tettel biztosan nõne 😊)
Csak hát kinek mondjam el?

Takanohana
Szerintem Nefarius küldije nem kell semmire, hagyhatod. Egyébként csak zöld völgynek hívják, most már sivatag az is, pár kiszáradt fáról lehet megismerni. Ha Nefárius mellett körbefordulsz, meg is látod. Kb ÉNY-ra van tõle.

Ez az öt kulcs (Mora Sul) kifogott rajtam, 3 könnyen meglett, a negyedik kellett volna csak, mert az ötödiket az ásatáson lévõ ork fõnök adja majd, rábeszélésre. A negyedik a város fõnökénél van, és csak 75%-kal lehet bemenni hozzá, nekem meg csak 70 volt, és bármit csináltam nem ment feljebb. Ezért kénytelen voltam erõszakot alkalmazni. Amúgy az ásatáson a templomban be kell menni a fõküldi miatt, ott is van egy Adanos ereklye.

Vengardban én is csak a csákányokat tudtam leadni, sem kalapácsra, sem fûrészre nem vevõk.

én szelidített állatkákat szoktam vinni.
aztán elengedem, hagy játszon az orkokkal.

Molnibalage
Tehát akkor ez egy nem fontos küldetés? Mert akkor szarom le magas ívbõl, ott hagyom Mora Sul-ban hadd várakozzon amíg fontos dolgok után rohangászok. Majd egyszer viasszamászok oda ahol megtaláltam és újra megkeresem a zöld völgyet. Mellesleg ma környék összes zöldellõ helyén jártam (talán északra nem jártam attól a helytõl ahol rátaláltam), de mégsem, történt semmi....

Más. Mennyire nehéz összekaparni az öt kulcsot a templomhoz? Valakinek el kellett volna vinnem Oknarort (vagy valahogy így hívják), de valahol eltûnt a faszi és nem találom meg. Az orokoknak kell a templomnál? (talán visszatöltéskor mellettem lesz...)

Vengarban meg tudta már valaki csinálni a szerszámos küldetést. A csákányokat elfogadja, de se kalapácsot, se fûrészt nrm veszi át. Van sima meg smithg hammer is, de rá se bagózik. Fûrészbõl meg csak egyfajta van....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike
ja, csak próbáld meg 250 int nélkül

pera
Tudunk.
FAQ

FAQ.

CSá!
Tudtok olyan oldalt ahonnan A Gothic 3 magyar file-jait le lehet szedni.
Mielõtt hõbörögne valaki nem az egész magyarított játékot kérdezem csak a magyaritási file-okat.
" felcsalogattam egy Ogret a faluba aki kiirtotta a fél Ork falut " hát ez király! Bár ha az összekötõt is lecsapta, az bukta. De legfeljebb nem szabadítod fel Cape Dunt. Állj az orkok oldalára.
Raptor 2
Innosneve szent<#worship>
Hála Innosnak, hogy megvan ecsodálatos szoftver!<#worship>
Innos hívõ lettem.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

ez nálam is így van.

de mindezek után, beszélt hozzám innos a kápolnában.

Lee volt a felbújtó!
(én csak rossz társaságba keveredtem)

Takanohana
Egyébként a Nefarius-os küldit megcsináltam, de kicsit furán lett vége, kiírja, hogy küldetés teljesítve, de Nefarius nem csinál semmit, csak álldogál. Beszélni vele küldirõl nem lehet, viszont elküldeni sem, és minden teleportáláskor megjelenik, hogy "Nefarius várakozik".

Van egy gold balance gomb...

Hy!Vki elmondaná nekem,hogy ha vmelyik NPC-vel tradelek,akkor miért nem ad pénzt az odaadott tárgyaimért??Köszi
Nálam már rengetegszer fordult elõ.
Pl ha valamit ki akarok nyitni és nem fér hozzá, mert elötte van egy szék.
Nem kerüli meg, hanem nekimegy és ennyi, kiakad. Csak ESC-re reagál és tölthetem vissza (ha nem felejtettem el menteni), se inventory, se enter, se jobb klikk, semmi...
DonnieBrasco
AA-t lehet menüben kapcsolni? Mióta?? (melyik patch óta??)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Takanohana
Nefarius azt is elmondja, hogy ha körülnézel, van pár kiszáradt fa a környéken, ott volt valaha a zöld völgy.

vg22
Ahhoz, hogy fõzeteket tudjál csinálni, kell hozzá recept is, amit az alkimisítáktól meg tudsz venni általában. Ha a Beliar oltárnál tanultál varázslatokat, akkor nyomd meg a B betût és ott tudsz hozzá gyorsgombot rendelni. A városokat így is ki lehet írtani, de ha esetleg visszatöltenéd, akkor elmondom hogy Phil a lázadó ott, aki disznótrágyát lapátol. És ezt csak akkor árulja el neked, ha voltál már Reddockban (Vörösdokkban), mivel ott mondják el a "jelszót". és igen végig lehet ettõl vinni a fõküldetést😄

Sziasztok lenne pár kezdõ kérdésem...
Bocs de nem értem. A legelején vagyok és nem értem a dolgokat megtanultam az alkimistánál a varázsfõzet készítést de nem tudok semmit csinálni az alkimistafelszerelésnél... Pedig megvan a hozzávaló
pont is.
Láttam az út melett egy Belior oltárt ami ad varázslatokat akkor azzal se tudok varázsolni ha kifizetem ? 😊
Megkaptam a küldit hogy Cape Dun -ban keressem meg a rebellistát de beszéltem mindenkivel, és nem találtam senkit... aztán felcsalogattam egy Ogret a faluba aki kiirtotta a fél Ork falut a fõnököt is aki a koponyás trónon ült. <#vigyor2> végig lehet vinni a fõküldetést ettl, egyáltalán mesélne valaki a fõszálról ??? Köszi a türlmeteket !!!
#9698-ra akartam válaszolni 😊

Mana regenhez nem kell semmit választani...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...Ha Vengard-ban végiggyilkolod az orkokat -nekem 38 manapotionomba került 😊 plussz 2 vagy 3 gyógyital medium fokozaton kb level 30on -. Majd a király palotájának a tornyában van egy tûzmágus-azt hiszem Karypto a neve- aki megtanítja.

Mike at home
vagy beírja goto és vkinek a neve

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
megoldás: menteni, menteni, menteni, mire való a quicksave?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ctrl-F8.

legalábbis a gyártó azt irta ha valahova beragad a kari ezt a bill.kombot kell alkalmazni.

Külön van rá opció-pl. Ardeában az Inos oltárnál biztos. Van olyan, ami növeli a manát, életerõt, állóképességet. Aztán valami olyan, hogy tanits nekem valamit az õsi mágiáról, illetve fejlett õsi mágiáról. Ez utóbbinál vannak a magasabb szintet igénylõ varázslatok.

peeter22
Valószínû, hogy a király se fog kedvelni bár nem tudom én nekem is megesett ez a nagy mészárlás közben, hogy levágtam pár lázadót és bepipultak rám, de én mentettem még a nagy mészárlás elött és újrakezdtem. Szóval ha van egy mentésed nemsokkal a mészárlás elött javaslom töltsd vissza.

Hi!
segítséget szeretnék kérni. Az történt, hogy éppen vengrad felszabadítását kezdtem el és merõ véletlenbõl 3 lázadót is kínyírtam (nem tok még annyira célozni tûzlabdával) erre az össszes lovag,õr, lázadó neve piros, tehát meg akar ölni. Ugye akkor a király nem lesz illyen ellenséges velem?
mit tehetnék ellene? help! pls
thx
tibor16
kjöszi

peeter22
Déli irányban van a várostól.

peeter22
Jobb klikkel felkel a székrõl, bár nem tudom mit értesz beakadás alatt nálam még ilyen nem volt. Ha ez nem megy nézd meg be tudsz-e menni az inventoriba próbálj meg teleportálni.

tibor16
sziasztok - Mora Soul-nál keresem az Õsök templomát - nem tudja vki hol van?

b-type
jobb klikkre nem hagyja abba?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nincs valami lehetõség arra, hogy ha beragadok valahova, hogy félbeszakítsa amire rányomtam és folytatni tudjam ?
Szétb*sz az ideg, hogy 2 óra játék után, persze nem mentettem erre beakad egy székbe és nem mozdul. <#boxer><#duma><#falbav><#violent>
Erre nem jön patch még ebben az évezredben ?