Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ok. Megvan...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem találom a Mora Sulben levõ teleportkövet.
Egy leírás szerint amit én tettem még fel ide:
"Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro"
De hol van ez a tetû???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

peeter22
Akkor az elõzõ hsz-edre amit még nem tudsz Meradrionnál és Yussufnál van még a két kulcs ami kell. Arra meg, hogy hol járok hát már talán a vége fele, közel 400 feladat teljesítve úgy 30-at buktam meg 20 függõben. A kombat skilleknél egykezes, kétkezes, íj számszeríj mester kokra nyomva, hunting skillben minden kifejlesztve, kovácsolni egyedül a páncélom nem tudom mert nem tom ki tanítja. Egyéb skilleknél csak a méreg és a gyengeség nincs kifejlesztve. Alkímiában megtanultam mana élet és képesség növelõ löttyök készítését. Tolvajlásban csak a zárnyitást nyomtam maxig. Meg még egy két olyat is tanultam ami az én karakterem számára nem hasznos, de hát elsõ játék kíváncsi az ember. Lények nem nagyon termelõdnek újra én nem tapasztaltam, tök felesleges lenne hisz így is magasz szintet lehet elérni.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

pera
Köszi. így már menni fog.

b-type
- "a megfelelõ szám megnyomása után aktiválja....kivéve a 10-t 😊))"
tudom mire jön elõ a 10-es slot,de az nem szám...ezért írtam így.

A legfontosabb, semmibõl nem tart nem dorongolni, ha segíteni tudsz leírod és kész...szvsz a leszoló sallangal senki nem lesz boldogabb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
A fõbejárathoz menj, ahol Finley álldogál. Kivülrõl állj a bejárattal szemben, és kezd el jobb oldalon menni a sziklafal mellett, mintha kívülrõl meg akarnád kerülni a tábort. Pár lépés után a sziklafal tövében lesz egy láda. Mivel nem a táborban van, hanem kívül, senki nem fog rád szólni, ha kinyitod.

Nandusz
Az lehet látod, hogy van olyan kereskedõ, akinél alapból nincs pénz, bár én még ilyennel nem találkoztam, holott már nem egészen az elejénél tartok a játékban. A másik, hogy steevee, mint általános problémát említette a kereskedelem eme "bugját" (nem csak ritkán elõforduló esetként).
Harmadrészt: ahhoz, hogy valaki átnézzen egy játékot, a lehetõségeket, az opciókat, annak nem elõfeltétele az 1. és 2. részek ismerete.
(pl. nekem az elsõ GTA játékom a San Andreas volt, mégis rájöttem a dolgokra magamtól).
Negyedrészt: a 10. quickslot hely is mûxik rendesen...az "ö" betûvel tudod aktivizálni.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

pera
Igen Nemora egy lázadó telep. Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de nem találtam azt a ládát. melyik bejáratnál van? mert ha jól emlékszem két oldalról is megközelíthetõ a telep. iagz egyiknél se találtam azt a ládát. 😞 (ja, és nem ugranak nekem a lázadók ha elkezdem babrálni a ládájukat?)

Molnibalage
Talán be kéne kapcsolni. Csoda, hogy anélkül mûködik a számítógéped....

b-type
van jópár olyan kereskedõ akinél nincs egy rézpénz sem.
Mivel a mondat elején ott van hogy az elsõ Gothic, ezért nem kell mindjárt harapni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Raptor 2
(Ja ha szemben vagy a bejárattol akkor jobbra)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
HA a Nemora az az egyik lázadóbázis, akkor asszem a bejárattol jobbra van egy láda! ÉS abbban ott figyel as kis kövecske!

Raptor 2
A feliratokat a Beállításoknál, a Hang-bantudod benyomni! Máskor jobban nézz körül!

pera
Nem tudjátok véletlenül, hol található a nemorai teleportkõ?
Van egy angol nyelvû lista, de az alapján nem találtam meg.
HA valaki tudja lsz pontosan írja le.
Köszi.

Nandusz
Mirõl beszélsz?...ad pénzt a cuccokért a kereskedõ, amíg van neki.
Leteszed az alsó alsó asztalra az eladni kívánt cuccokat, majd értékkiegyenlítés, utána kereskedés.
A másik... a virtuális memóriádat (swap filet) sürgõsen kapcsold be. Az talán enyhít valamit a játék közbeni töltögetéseken. A harmadik, végy fáradságot a korábbi hozzászólások elolvasásához, mert mások is gyötrõdnek hasonló gondokkal és létezik kiút a problémák alól.
Valamint egy tanács: a learning pontjaidat nehasználd el a játék elején.
Hidd el anélkül is ki lehet nyiffantani a farkasokat, sõt orkokat is, meg banditákat is. Csak meg kell találni az ehhez való technikát.
Én speciel olyan 8-as szintig nem költöttem semmit az LP-jeimbõl.

b-type
nálam a quickslot fáklya simán müködik, belehúzod a hátizsákodból és a megfelelõ szám megnyomása után aktiválja....kivéve a 10-t 😊))
..majd lesz kereskedõ akinél van pénz.
pl. tudom ajánlani hogy nevez ki egy tábort, akinél megszabadulsz a cuccoktól...én vörösdokkot futtatom így...mindent náluk adok el, így ha kell majd késõbb vmi apróság akkor max visszavásárlom, de legalább tudom hogy hol van.
Persze fontos hogy legyen oda teleportkõ...némelyik helyen kifejezetten nehéz megtalálni.
Fejleszteni úgy fejlesztesz ahogy akarsz, majd találkozol karakterekkel akik különbözõ dolgokra megtanítanak.

sõt,soxor kifagy

1,5 giga rammal miért tölt szinte állandóan? igaz nincs virtuális memória bekapcsolva, de azért furcsa. nem lehet vhogy beálíltani minta morroban hgoy mekkora helyet tölthet ki a fizikai memóriából? az ini részen nem találok ilyet

hi
Valaki ha tudna az légyszíves segítsen nekem az a problémám hogy nem tudom hogy lehet a faliratot bekapcsolni a játékban vagy hogy egyáltalán van-e felrat bent?
köszi!
na ez az elsõ gothic amivel játszom, az elsõ két rész szép volt ugyan, de az irányítása nagyon nem jött be, ezért hanyagoltam a morrowind mellett. viszont ez nem csupán szép hanem gyönyörû, a gépem is elég erõs hogy vigye jól. viszont az irányítás ha jobb is nem vagyok vele megbékülve. például nem értem hogy a quickslotokban miért nem mûködik pl a fáklya elõvétele, egyáltalán hogy kell a kezébe adni, mivel más mûködik és a fegyvereket tudom kezelni. vagy az sem tetszik például hogy néhány tonnányi fegyvert lehet cipeltetni simán, viszont a kereskedelem förtelmes így hogy nem ad érte aranyat csak le lehet vásárolni. gondolom azért hogy ne méh-beszállítóként éljük életünket

szóval bármilyen irányítással, játékmenettel kapcsolatos apróbb trükköket várok vkitõl aki segíteni szeretne, totál kezdõ vagyok benne, kettes szinten 18 learning point, de nem tudom hogy lehet ebbõl felvenni új skilleket. a kezdeti faluban a szobornál tudtam erõt és kitartást fejleszteni imával. ami mondjuk nagyon jó benne az az hogy pár farkas rögtön darabokra szedett, míg más játékokban egy kezdõ karakter is lenyom egy yetit vagy szládot

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Adanos cuccok a fõküldetés részei, Xardas adja majd hogy szerezd meg mind az ötöt.

Why so serious?

Molnibalage
Nos, az egyik templomba lazán bejutottam és megvan Adanos köpenye. Mi a francra jó az? Tök gyenge és Saturas sem kérte el...

Adanos amulettje is megvan, még Trelisbõl.

Az összes kis bizbasz is megvan a romokból, de mire jók a fentiek....?

Nandusz
Na nekem is összejött a dolog, bár azért a búzakalászos mezõkön kicsit a videokarui már megsínyli a dolgot...Ellenben a 3-4 mp-s játékközbeni töltögetés (és kép kimerevedés) az megszûnt.
Érdekes módon, nálam a 768..000-ra állított bejegyzésnél tuti a dolg, kifagyások sincsenek.
A 640...000-ra áállítottnál még voltak hosszas töltögetések.
(Lehet kipróbálom, ha 1024-re állítom, azt is bírni fogja)
A swap fájl nálami 4giga.

Más: Tisztában voltam vele, hogy rettenetes bugos a játék, de kurva sokat röhögök az oldalazó farkasokon és wargokon..lol
Kegyetlen murisak<#mf1>.

Jó választás volt 13-as szintre elérni a mesteri egykezes kardforgatást.....az egyik barlangba berongyoltam, ahol tele volt csontival...és valami "utolsó szamurájt" megszégyenítõ módon felaprítottam egy lélegzettel vagy 6-ot....aztán kimenekültem, rekreáltam magam gyógyírekkel...majd a maradékot szintén így: be a csoprt közepbe...volt hogy suhintásonként 3 csonti hullott elemeire. <#nyes><#nyes><#nyes>

Mike at home
mazlista
az 5. szarvas be szokott esni a textura ala

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja es nem AA, hulyesegeket beszeltem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
sor most mar a nagy swap file-lal ki be is lehet maszkalni

tessek

1680x1050

Mike at home
nem kb. hanem szinte ugyanaz 😊

a 84.43-as beta drivert hasznalom, anno ezt tettem fel az Oblivion miatt, azota nem csereltem le 😊

ini file-ban cache legelso sora nem 128...000 hanem 640
a swap file merete permanensen 4 gb (min, max egyarant)

a jatek betoltese utan azert be-be szaggat, ilyenkor korbe szoktam egyszer fordulni, elofordul meg szaggatas lathatoan tolteskor, meg ha olyan kedve van 😊 de ha az egeszet vesszuk 95%-ban jatszhato

Molnibalage
Skacok, az templom romjai körül levõ cuccok megtalálása mire jók?

A scrollok, a kis harcos figurák, a köcsögök? Melyikbõl mennyi van? Eddig a healersbõl van meg az összes...

Nandusz
Nahh csak összejött <#smile>

Nandusz

UP!

Az titok.

Nandusz
Meg a másik dolog....a korábbi hozzászólásaitokban olvastam, hogy az 5 db félénk szarvassal zöbbeteknek gondjaitok akadtak a kõ körnél...
Nos nekem elég egyszerûen sikerült legyakni õket, méghozzá úgy, hogy a számszeríj tudásomat elvittem haladó szintig (2x5 LP az ára)...és viszonylag messzirõl le lehet szedni õket.

Nandusz
Na most miért is nem jelent meg a screenshot??

Nandusz
Sziasztok

Mike...megcsináltam az általad elmondottakat az ini fájlban. A konfigom kb. ugyanaz, mint a tiéd. Nekem 1280x1024-ben kellene, hogy szaladjon a játék, mert ilyen az LCD-ém maximális felbontása. Remélem látható az a grafikai beállítás ezen a képen amit én használok jelenleg, de ha nem, akkor is megkérnélek, hogy fentrõl lefelé elmondanád nekem a legoptimálisabb beállítást, ahhol nem tapasztaltál már nagymértékû beszaggatást? (mert nálam ezeken még szaggat rendesen...ha leveszem 1024x768-ra, akkor nem..de ugye tudjuk, hogy ott már elég ramaty a képminõség az LCD monitorok gyártástechnológiájából adódóan...ergó csak a maxin éles a kép)
Válaszod elõre is köszi.

Molnibalage
Bazz! Most látom, hogy különbözõ templomokhoz vannak...

Molnibalage
Gyerekek ezt a temlom kulcsait kurvára nem értem. 5 db kulcsom van, odamegyek, van use the key opció. Meg is teszem, erre eltûnik 2 db kulcsom, de a templom meg nem nyílik ki. Éredekes. Úgy lett meg az öt kulcs, hogy nem is kerestem nagyon õket. Mind Mora Sul környékén volt. Vagy egyforma kulcsok lennének? Akkor miért van mind külön ikonként?

tibor16
aztaaa - és szerinted a játékban hol tartasz? meg, hogy mibõl milyen szinten vagy, fegyverek is érdekelnének.. Lehet egyáltalán élvezni?-ha le tudsz csapni mindenkit?
Már kérdeztem, de nem kaptam választ, több részes a játék? a lények újra termelõdnek? erõsebbek jönnek? - úgy gondolom mint az elõzõ részekben..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
ezt a kettõt tudom, meg az Ilja (vagy hogy hívják) azt is, - a többi kulcs holléte kellene

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
aztaa.. akkor hiába nyírtam ki azt a sok bestiát - na mind1, ezt benéztem..

peeter22
4. kulcs Mora Sul fõnökénél van Gonzales vagy mi az 5. meg a templom bejáratánál álló orknál van.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mike
ja megvan
sivatagban még nem nagyon rájtam, csak a peremén

próbáld meg a Jowood fórumán

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Mora Sul? az merre van?

tibor16
#9746-47-re senki?

Mike
aztapicsa! :o

MerlinW
Izé én Vengardot kitakarítottam a játék elején lvl9-ként, egy szál karddal😊

[merlinw.org]

Mike
én odaadtam neki a növényeit
de azóta nem láttam
sõt
a sivatagban lakó druidán kivül az összessel találkoztam már, de senkiinél nem tudok varázslatot tanulni
a növényes mukinál tudtam volna, de akkor még nem volt zsém, meg szabad LP-m se
most amikor meg lenne...

pedig meg akarom tanulni, mind a ráuszítást, mind az átváltozást

a ráuszítás nagyon vicces, amikor megy és a farkasfalka elintéz egy egész Goblin tábort 😄

b-type
De aztán meglett?
váz van más dolgom is nem egy átváltozómikulás után rohangászni 😄DDD
ránéztem a hátizsákra, na mondom ez is megvan, összeszedtem a vizigyomot, lepattintom a mókusnak, hipp-hopp visszagályázom magam, erre tök üres a tábora..pff
bszhatja a gyökereit ilyen hozzállással, ha még sokat húzza az idõt nyersen fogja megenni 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
na az a drudia nálam is elcsámborgott
a kõgyökereket a folyóparton találod, ha nincs elég nézd meg a túl oldalon is
pár Lurker van ott csak

druidától dél felé mész fel a hegyre, majd az út elkanyarodik balra, ott a folyó

peeter22
Hát pedig folyó parton található sétálgass a folyóparton taláni fogsz talán rossz szakaszon nézted.