Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
elvileg ha felveszel még valakit segítõnek (nem küldi!)
akkor törli az elõzõt, legalábbis nekem így volt.
..és akkor elvileg visszamegy a találkozási helyre.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
erõfüggõ? nem endurance?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hogylehet kivenni caspattársat teambõl ugy hogy ha nincs velem? cask mert nemtom holvan , de küldi miatt magam mellé kéne fogadni vakit.
peeter22
Fõztem egy keveset😄

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Jó kérdés nekem 250 körüli erõnél még leült hõsöm. Azóta nem próbáltam.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

hát szerintem elfut de szaggatni fog mert a memoria keves 😊 nekem is ezvan amugy nekem ennél is rosszabb gépem van de nekem is megy szoval megy cscak nagyon gothic fun nak kell lenned ahoz hogy igy játsz vele mert ugy elég rendesen tölt mindig 😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

peeter22
még min. 512 ram meg egy vidkari csere kéne(6600gt)már megy egész jól

Mike
mi van azzal a küldetéssel, ahol piálni kell? mitõl függ, bírja-e?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

b-type
huh...244 health pia?? 😄D aztap×csa, nem gyenge 😊
grat a lvl-hez <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
namivan a lávajárást senki sem gyakorolta?

Szerintetek ezen elfutna?
Intel Pentium4 3.0GHz LGA775, 1MB L2 cache, 800MHz FSB, Asrock 775V88+ alaplap, 512MB Kingston DDR 400 RAM, ATI Radeon 9250 128MB TV-Out

Mike
teganp Májkika hírója vad malomkõemelgetéssel elérte a 250-es str-t, aminek Májkika nagyon örült <#smile> rögtön a híró kezébe nyomta a frissen megvett 30k-s barbár csatabárdot, gondolta ezzel majd arat, és nagy önbizalommal kiküldte a hírót a vadonba. kipróbálni. Talált is rögtön egy farkasfalkát, odaszaldt, majd vad pörgésbe kezdett. A farkasok csodálkozva állták körbe. A forgásba beleszédült híró kicsit megpihent, mire a nézõsereg együttes erõvel ugrott neki, és szegény híró azt se tudta mondani, hogy: fapapucs
Májkika csalódottan vette tudomásul, hogy már megint kidobott 30k-t az ablakon

peeter22
törölt hozzászólás

peeter22
Hát nem tom biztos bennem van a hiba, de nem jött össze pedig próbáltam egybeírva kis és nagybetûvel ugyan így külön írva, meg nagy kezdõbetûvel a nevet, de nem jön vissza. Ehh....<#confused><#szomoru1>.

Sehogy ,találtam ketõt Mora sul mem Bakares ben a felszabadítás után valmej hulábba nemtom melyikben...

tibor16
szia, - te hogy gyártod a mérget a mérgezéshez? - mert én hiába veszem meg a képességet, nem lesz aktív a gomb, csak legombolja rólam a pénzt. Esetleg kinél vetted a képességet. Ha meg veszed a mérget, azt hol lehet? meert olyant sem találtam aki mérget árúlt volna. Vagy esetleg ez kötve van vmihez?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A legnagyobb táp egy királyszár ültetvény lenne valahol 😊
Nem tud valaki ilyet? mert akkor a permanens löttyökkel mannát fellehetne égbe tuningolni.
Azon golóndolkoztam kinõnek -ea növények ugyanott ahol learattad õket mert akkor csak egy teleport közeli királyszár kellene és no problémó a kevés mannával ami jelenleg is erõsen nyomaszt...
Én nem tudok ennél a másfélkezestöl jobbat igaz én meg is mérgeztem és már két ilyennel ölök.A trollokat is legyakja 510-es erövel 4 ütésböl

HA a mezön nemorábol a sivatag felé mész egy dombocskán lesz 1 lovag .Kapsz töle küldit ,hogy öld le a mitomén milyen lovagot .A sivatagi hágonál kinyirod a banditákat ott lesz õ is.Viszakocogsz a tábortûzhöz és ,ha nálad van a feltöltöt tûzserleg azt is odaadhatod neki ezután biztos elmegy nemo-ba.

pera
Én egy nemorai küldetéssel vacakolok.
Kell egy erõs embert vinnem nekik. De honnan? Kit?
Volt egy ficko, aki egy közeli farmról oda akart menni. Õt elkísértem, de nem Õ volt a megfelelõ ember.
Tud nekem valaki segíteni?
Ja és mennyi a legerõsebb egy/másfél kezes kardnak a sebzése?
Most gyártottam egy másfélkezest annak megélezve 110 eddig ez a legerõsebb amivel találkozatm.

peeter22
Vak-nál a fõ ork a városban. Én is azzal szívok hogy feltámasszam mert elfutott a gyáva.

peeter22
Köszi megprószantom.

littleNorbi
Trelis-ben Konrad a paladin ad egy feladatot, azt hogy kell megoldani?Kinél van a 3. Adanos ereklye Trelis-ben?

peeter22
Ezzel nincs is semmi gond, hogy visszatölt és úgy dolgozik az ember csakhogy az én esetem még a játék elején történt, és akkor még nem tudtam mi merrem meddig, nem is gondoltam, hogy ebbõl ez lesz hogy 70szintet elérve megáll az élet és így járok.

b-type
sztem a csontvázakra gondolt...bár én azokat mind sárkányoknak gondoltam/om..és továbbra is.
A Trex-re valóban a 'szörny' hajaz a legjobban...bár elég középkategóriás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rengeteg van szörny-nek hívják õket .

Valaki találkozott már Tiszta mágikusérc pengével ,kellene a runakardhoz?

Szinte mindenkinek új fegyvere nõ, akit csak leütsz és kirabolsz. Csak találj elég kereskedõt, akinek van is kapacitása átvenni a cuccot.

Találkozott vki élõ T-rexel? Csak a maradványaikaz láttam, de mintha beharangozták volna, hogy lesz az is.
Mike at home
A Hammer klánnál nagyon szép lávafolyam van
ott érdemes beugrani, minél magasabbtól

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Takanohana
A sima inventoryban (I) nem látszanak. Nyomj M-et, térkép jön elõ, és fennt vannak fülek, itt látszanak a receptek.

Vásároltam néhány erõ, állóképesség és manna tekercset Vengarban a Tûzmágusnál és nem találom sehol az Inventoryban. Vajon elszálltak vagy csak rossz helyen keresem?

Takanohana
Végtelen pénzszerzési lehetõség már a játék elején, bár lehet, hogy már volt, vagy az is lehet, hogy csak nekem bug:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cape Dun elõtti vadász, Jens fegyverei, különösen az íj szép pénzt érnek, együtt 6000 arany. Könnyû leverni, és ahányszor meglátogatom, vadiúj fegyverei vannak. Így annyiszor 6000 arany kaszálható, amennyit nem szégyell az ember

Nandusz
Megint néztem nagyot...Borús-fokban az alkimista (már nem jut eszembe a neve) a +0,0 méter felett olyan 2 méterre "lebegett" és úgy végezte mindennapos teendõit. Mondopm megszólítom már, hogy leszálljon a földre, vagy esetleg tanítsa meg nekem is eme titokzatos Tai Chi tudományt, de nem akarta egyiket sem. A tigris és sárkányban jól mutatott a levitálás, a Gothic3-ban se mutat rosszul. Petíciót kéne gyûjteni, hogy a 1.10 patchbe tegyék bele, hogy el lehessen sajátítani a tai chi tudományát is...milyen jó lenne már a háztetõkön lágyan szökdécselve-kardsuhogtatva megfélem,líteni az orkokat. 😄DDDDDD

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mike at home
ugorjatok bele a lávába, nagyon poénos 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
Bármelyik árusnál. Szinte mindenki árul pickaxe-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Miér'?

Ioles
Sziasztok!
Bányászáshoz csákányt honnan lehet szerezni?

Lilithn
Oh God. Merre jársz rotator, Esrohnoil?

I can eat death like nobody\'s business.

vg22
Ne goto -t hanem spawn -t írjál, nekem is hasznomra volt már mivel sikerült eltüntetni néhány fontos emberkét<#idiota>

Én egy Tûzserleggel jártam ugyanígy Mora Sulban<#nemtudom>!
Mondta a fickó, hogy nála van a serleg, csak még nem kedvelt hogy odaadta volna.
De balhé tört ki, mert nekem rontott egy fickó aki alapba piros volt a neve -a templom 4. kulcsa tulajdonosa volt az. Majd az egész város nekemesett. A Tûzserlegest bitos, hogy nem nyírtam ki. Egyszerûen elszaladt. 😊 Reload lett a vége. Kicsalogattam a városból és négyszemközt "megoldottuk a problémát"<#hehe>.

Molnibalage
Nekem is ez van, pedig nem ATI karim van....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tibor16
hmm, érdekes - le letudom hozni a konzolt, de a képernyõ azon része egy homályos folt és csak találomra gépelgetek. Hassánt kerestem meg, meg Diegot, mer az utóbbi eltûnt. Hát nem kifejezetten ATI kártyára van csinálva ez a játék... Azér meg-megkereste - jah Diego a textúra alatt gyalogolt, elmentettem és amikor visszahoztam "feljött a felszínre".
Az tudtátok, hogy amikor át akartam úszni az öblöt, lerövidítvén az utat, Diego nem követett.. - gondolom nem tud úszni 😊)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

peeter22
Türelmem végtelen csak azért ez már sokkkk, hogy a fõküldit nem lehet megcsinálni az ne fusson kinek feladata, hogy így vagy úgy odadjon egy fõ kelléket.<#ticking>

Mike at home
a birkatürelem a Gothicnál alapkövetelmény 😊

peeter22
Ezer köszönet remélem megy, mert kicsit se vagyok ideges.

Mike at home
iniben: tetsmode=true (false alapból)
aztán
szokásos gomb az 1 elõtt

peeter22
Ok, köszi márcsak egy láma kérdésem van a konzolt mivel hozom elõ?

Mike at home
probáld meg azt, hogy beirod a konzolba: goto és a neve

peeter22
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e valahogy már az élõk táborából eltávozott npc-t visszahozni valahogy a játékban? Mert úgy jártam, hogy Vak barátomnál van ugye Adanos amulettje, de a köcsögöt én nem öltem meg mert mire bementem volna érte Trelisbe elfutott a köcsög(persze akkor még az elején jártam és nem tudtam, hogy mi van nála) és így annyi a játékomnak, mert így csak négy artifact van.

Egyébként volt 1 olyan bugom , hogy meghaltam , és véletlen quick load helyett quick savet nyomtam , aztán loadoltam , és minimum hp val viszarakott oda ahova haltam , bár a tüzserleges küldit meg 1 másikat odarakott a sikertelen küldik közé.
Mike at home
nincs benm a várban semmi érdkes, semmi extra dolog, max még beljebb, de oda csak akkor engednek be, ha 75%-os vagy az orkoknál, szal, hacsak nem vagy orkpárti, oda nem mehetsz be