Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
egy fenét 😄DD
Most már utánanéztem 😊)))
Itt a Trex-d:
- kép
és itt van hogy mekkora a magassága:
- kép
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Elújságolhatod a városon kívül lebzselõ rebeleknek. És ha a Liberate Montera quest a sikeresen megoldott küldetések közt szerepel a quest listben akkor kaptál respektet a lázadóknál. Csak nem figyeltél.
Se farka, se szárnya. Egyezzünk ki egy döntetlenben.
Beszélsz Vakkal, elpanaszkodja, hogy lóg 50k arannyal a hashashinoknak, ha ezt te összeszeded neki, akkor odaadja. Akár össze is szedheted neki, akkor lesz némi respekted az orkoknál meg egy fájintos amuletted. (és ezt az 50k aranyat késõbb vissza is veheted tõle, csak nagyon meg(le)gyõzõnek kell lenned) De akár el is kenheted az arcát ekkora pofátlanság hallatán, és miután nem maradt élõ ork a közelben, szépen el is veheted tõle az amulettet.
b-type
Nem tom, hol a farka?
Végül is ez ewgy csontváz...az hogy eltünnek dolgok róla az nem meglepõ.
De ami megmaradt az az tud lenni, és ez a fej nem Trex fej. az ziher.
Számomra sokkal inkább hajaz azokra a sárkányokra amik vannak a játékban csak ezek nagyobbak és gondolom öregségükben meg hõs játékkaraktereknek köszönhetõen kihaltak.
Én aztán ezen nem fogok veszekedni 😊
Ha neked ez Trex akkor neked legyen az. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Azért is gondolom, hogy nem a monster csontváza, mert Nemora fölött van (volt) néhány monster és mellettük egy ilyen csontváz. A monsterek határozottan kissebbek voltak a csontváznál.
vesszünk össze (vagy vissza), ha sárkány, hol a szárnya?
akkor az +36 valamire, nem? A permanens italkészítés 5 lp, a szaktudást hamar össze lehet szedni a könyvekbõl. A megtakarítás 31 lp. Megéri mégis.
b-type
Lehet hogy azokat a csontvázakat Trex-nek szerették volna a készítõk, de hogy nem azok lettek az ziher 😄DDD
- a 'rejtélyes' csontváz a G3-ban
és
- egy Trex

sztem leginkább fejformában, de termetben is a 'monster' áll közelebb: Trex magasság

Mondjuk annyi az eltérés hogy én szivesebben hívom az a csontvázat sárkánycsontnak mint Trex-nek, de ettõl még lehet hogy az.. 😊

Nandusz
Várjál már...nem tartok még ott, hogy csak úgy ripsz ropsz a hammer klánhoz menjek. Még csak most szenvedek monterában...meg gothát szabadítom fel. Szal majd pár nap múlva ugrok fejest a lávába...kis türelmte kérek
heheh

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

littleNorbi
Na de hogy kell megoldani ?

Nem azért írtam, hogy bosszantsalak, de télleg nem elég az 1 giga a teljes élményhez. Kettõ az igazi.. A videókártyádat meg nem leszólom, csak ide, ehhez konkrétan gyenge - amúgy egy jó kis kártya természetesen. Ennek a játéknak ilyen gépigénye van, erre próbáltam célozni, nem bántásként mondtam a lentebbieket.
Befejezem, mert leírták már ezerszer, nem offolok tovább.<#sniffles>

Szerintem azok kifejezetten T-Rex csontvázak, a monsterek meg dinók ugyan, de a T-Rexre nem is hasonlítanak. Sárkányok meg vannak a játékban, bár elég gyíkok, ha megfelelõ távolságból lövöldözöl rájuk, csak szemrehányóan néznek.
pera
Montera felszabadítását kinek kell elújságolni?
Felszabadítottam, de semmi jutalom (mint pl hírnév a lázadók közt)
Pedig jó lenne, mert kellene egy erõsebb páncél ahoz viszont 50%-os hírnév kell.

*miatt (Meg kellene tanulni gépelni...)
Hmm, ez nem jó hír, mindegy az a kevés jobb, mint a semmi, a manaitalok pedig úgyis kell.
Ioles
OK, Tibor16, Molnibalage, KÖSZ!

Mike at home
menj el a lávához a hammer klánnál, és ess bele

hehe, frakasok 😄Dd
pedig szeretem öket, de a kardfogú tigrist mégjobban
az megy, és minden hasonlót kiirt, bezzeg a hülye shadowbeast, ha elszaladok otthagyja

tényleg ha már erdész 😊 vagyok (azok kedvelnek a legjobban, settenkedés helyett miért nem lehet olyan, hogy nem bántanak az állatok?
az sokkal használhatóbb lenne, meg jobban is passzolna a karakteremhez, én ugyanis nem szeretem bántani az állatokat, ha tehetem nem piszkálom õket

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
Nincs annyi, hogy az összes ilyen küldetést megcsinálhasd.
Ha viszel 20-at Vengardba, akkor még 20 az orknak Faringba nem lesz. Járj olyan helyeken ahol táborozó csapatok vannak, raktárakban és kovácsmûhelyeknél. De szerintem ez eléggé triviális.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
milyen jó... én meg már minden mana italt megveszek, sõt az alapanyagokat is ami van az árusnál

de nem baj, ma elmegyek al shedimbe, olvastam, hogy ott a földön 10 darab tábla van, az minimum 50 pont INT

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
annyira nem gynege ez a gép, hogy mindent low-ra kéne tenned
swapet álltsd 4 gigára, az ini-ben a cache elsõ sorát állítsd át 128-ról 384-re
jó lenne ha lenne még 1 giga ramod, de a 6600GT-t semmiképpen nem nevezném gyengének

Mike at home
arra a mana potion gyártás miatt van szükség

tibor16
Biztos hagytál el, mert én már vagy 40-et elpasszoltam, ráadásul Trelisben az Ork kovácsnak is 20 kell (ha nem keverem)..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ioles
Ott már felszedtem, de azért kösz😊 Ahol én jártam ott már nem hiszem hogy van. Cape-Dun, Montera, Geldern, Silden, Ardea-ezeket már mind felszabadítottam(itt és a környéken már nemhiszem hogy van), Okara és környékén sem hiszem hogy van, Faringba, Trelisbe még nem jártam. Varantban sem(de ezt majd Myrtana felszabadítása után). Nordmar-ban voltam a Farkaskánban(de ezt is inkább Myrtana letisztázása után veszem kézbe😄), itt sincsen sztem.

vg22
Montera körül a lázadóknál is van egy csomó szabadon el lehet õket venni.

Ioles
És tudnál mondani pár olyan helyet ami eszedbe jut?- mert Vengardban már összeszedtem az összeset, kellene még 3 db

tibor16
azért nem kaptál választ, mert a fegyverkötegek el vannak szórva az egész játék területén és hol a lázadóknak kell gyûjteni, hol az orkoknak stb..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nandusz
Neked ezek a kurva farkasok a vesszõparipáid..hehehhe
amúgy nekem is..nagyon alacsonyak, és kurva gyorsan döfködik az orrukat belém. Ha magasabban lennének (mondjuk egy bug miatti repülö farkasok), akkor könnyebb dolgunk lenne velük.
Lejtõn lefelé meg se próbálj kiálni még eggyel se.
😊)))

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Ioles
Valaki tudna segíteni?

vg22
Ez a skill bugos, sehogy még konzollal sem lehet megtanulni.

Hali
Valaki segitene.Megtanulom az egyik alkimistánál a méreg készítést de nem lesz aktív a gomb.Már újratöltöttem de ugysem jó...........

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Molnibalage
Igen és utána nem is nagyon találsz majd többet. Ez a vicc....

Ki tolta végig úgy, hogy Innos oldalára száll be? Teljesítem a "Liberate Myrtana" küldetést és utána nincs több fõküldetés és a király sem bíz meg semmivel. Miért nincs vége a játéknak? Xardas talán még mond valamit? Vagy az Innos szobor? Még régen poénból kiirtottam a Vengard körüli orkokat és az is egy sikeres küldetés volt Vengardban, de soha senki nem bízott meg vele. Az ilyenktõl van már egy kicsit tele a tököm..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Viccelsz?
Nekem a játék elején van vagy 14....
Ioles
Nekem sem megy normálisan, akad rendesen, kellene még minimum 512MB ram, de 1GB jobb lenne, én meg már nem költök a PC-re

deestroy
megnéztem a faq- t is, neámmár nem elég az 1 giga ramom dual channelbe??!!

deestroy
aggyál pénzt, aztán evszek még ramot! vagy veszek egy új deszkát, meg ramot, meg procit, meg vga-t

deestroy
neked megy szépen :-)

deestroy
neked megy szépen?

b-type
én csípem 😊
Egyfelõl eladok mindent, még a lángoló nyílvesszõket is, mert ha már nyílazok akkor tök mindegy..mindent le tudok nyílazni alap vesszõkkel is csak tovább tart.
Szal eladok mindent, gyógyitalt, mannaitalt, átváltozatató italt.
Kivéve a maradandó piákat..azt megiszom, ennyi.
összeségében csípem a dolgot.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ioles
Sziasztok!
Vengardba az egyik kovácsnak kellene 20 fegyverköteg, nekem 17 van, kellene még 3. Hol találok?

Meg is adtad a választ magadnak: ez a konfig sajna gyenge ehhez a játékhoz.. a FAQ-ban vannak tippek, de ne várj csodát szerintem, fõleg nem egy töredezett rendszeren. Sajna ez van, ehhez több ram kell (fõleg)..

deestroy
Hali!!!

Miért van az, hogy úgy beszaggat a játék mint az állat???
1024x768- as felbontásban, és majdnem minden vissza van véva LOw- ra, árnyékok kikapcsolva. Nem nagyûgyú a gépem, itt a config:
Abit IC7-G, Pentium4 3,20 Ghz Prescott (1MB Chass), 2x512MB Samsung DDR 400, nVidia 6600GT 128MB VGA, Samsung 160 GB HDD stb.......

Molnibalage
A játékban az alkímia az úg használhatatlan ahogy van. Meg sem érni vacakloni vele, LP költeni rá meg végképp. Összesen találtam kb. 18 db királyszárat. Ez szorzd fel 2-vel fõ tulajdonság esetén vagy 4-gyel HP vagy manánál. Vicc mennyiség...

peeter22
Köszi mégegyszer a helpet megtaláltam na megprószantom megint.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

b-type
nem tudom, még nem voltam ott, de sztem a strenght mellett az endurance kitartás/állóképesség tulajdonság az ami beleszólhat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

vg22
Itt talán megtalálod az artifact nevét, igaz hogy német de talán hasonló a nevük.

b-type
😄DDDD

Hát nekem irta h már van csapattársam vagy nemtom hogy fogalmazott. És nemengedte h magammelé fogadjam.
peeter22
Hát a feladat alatt azt szövegeli, hogy lássuk elég erõs vagy e (állva tudsz e maradni). Azt lehet, hogy ügyesség kell, de nekem már az is 250 körül volt szal nem tom mi kell neki.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mike
azonnal mindenki eltakarodik a hammer klánhoz, és beleugrik a kib*szott lávába, MOST

😄DDDD

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray