Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet és kitöl megtanulni az idõbuborék, zárnyitás, jégvihar varázslatokat 80 a repum a Nomádoknál, ezeket elméletben a vizimágusok tanitják mindegyikkel beszéltem de nincs a felkinált lehetõségek között.
peeter22
Nem csak Faringon keresztül lehe Nordmarba menni. Lapozz vissaz a két oldalt azt ott lesz egy térkép.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

b-type
el tudod készíteni.
Mojok-nak több mint egy kell, tehát ha nincs a hátizsákodban még egy, akkor nem érdemes megelégedni az 1db megvásárlásával.
többi spoiler lenne, mivel ez nem bug csak némi kihívás.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ioles
Sziasztok!
Faringba lenne egy olyan küldetés hogy Mojoknak vigyek 2 nordmari kancsóködöt. Faringtól délre az erdõben van egy hapek akitõl lehet venni egyet 200 aranyért de még kellene még1. Nordmarban meg még nem jártam ugye mert nem engednek át az orkok. Honnan tudok mg szerezni? Vagy van olyan cheat amivel egyet ad?

b-type
Van amikor felpörög a hõscsávesz.
Olyankor cséphadar és hullik az ellen, de van ez fordítva is.
pl. Orkoknál is volt már mikor egy vezér elkezdett harcmûvész lenni...nem is az hogy lever, mert nem ver le, de olyan sokat levesz a hp-ból hogy veszélyes tud lenni.
Az északon az elsõ érckohász sírjánál van ez a pali, akivel be kölletik menni az ork táborba, hogy visszavegyük a sámánoktól a követ.
Na ez viszonylag szép csata, elsõnek a sámánt, aztán a számszeríjjászokat, és végül a közelharcosokat taktika....a szokásos félszemmel figyelve a kisért karaktert hogy ha többen vannak akkor segítsek neki.
Na itt a vezér vmiért Cé Norris lett, és leszabdalta a húsomat kb. 1/4 HP-ra, rámütöttek még páran és már futni is kellett, legalább egy húst megegyek nyugiba.
Aztán volt egy Troll is aki vmiért tõgázzal elgázolt, éppen hogy életben maradtam...pedig általában én irányítok és 1:1-ben verek mindent, de itt fordult a kocka...mindig késznek kell lenni elfutni 😄D

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Medium. Azon is lehet "zúzni" csak trükközni kell. Meg persze sokat loadolni és káromkodni. 😊

Why so serious?

grebber
Én 125 + skillpontal fejeztem be orkcsapatoknál sokszor volt olyan hogy pár ork után már egy ütéstõl meghaltak pedig nem mondható erõsnek a karakterem!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Milyen nehézségi szinten nyomtad? Mert ha easyn ott már tényleg 20-22 szintûként zúzol, mint állat. Meduimon azért már más tészta...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tibor16
na ezt én is megnézem délután

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Silden-ben a kettõ halászkunyhó között jött össze a víz alá sétálás.

★ 汤姆 李

Én igazán odafigyeltem a fejlõdésre, de pl. ez azt eredményezte, hogy a zárnyitásra még igen, de zsebelésre, az osonkodásra nem maradt keret. És most mindegy melyik karakterrõl beszélünk. Ráadásul egyes képességekre rá voltál kvázi kényszerítve: alkímia, õsi nyelv. (Na nem mintha nem tanultam volna meg ezeket szívesen) De ha ezt folytatjuk, van egy príma gothic 2 fórum is...
És éppen ettõl volt jó, hogy volt benne valami kihívás. Meg kellett elõre tervezni mit akarsz fejleszteni különben gondjaid lettek volna a vége fele. Itt meg gyakorlatilag a játék végére maradt 40 vagy 50 felesleges skill pontom, úgy hogy olyan dolgokat is megtanultam amire egyáltalán nem volt szükségem csak nem akartam 100 felesleges ponttal befejezni.

Why so serious?

Mike
hol van ez? szivesen megnézném

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akkor mi volt az, ami az idén tetszett?

Mike
"mondom szarok bele, (...) csak minél hamarabb vége legyen már."

miért érzem mostanában én is így?

Ezzel vitatkoznék, de ez nem gothic2 fórum, úgyhogy röviden a NOTR úgy hazavágta a karakterfejlõdést, hogy csak úgy nyekkent. Vagy tudtad mit kell fejlesszél (matektudást igényelt a dolog), vagy a játék végére is csak egy félkész alak lett a híróból.
<#wow1>
Tegnap felraktam a 1.12 -ea patchet, majd játszottam hajnal 2 -ig, most meg olvasom, hogy hibás és a githic3.hu -ról is eltünt. Nekem hibátlanul ment, akkor most ez hogy van ?

Az új fiókom: DevLupius

rotator
Jónak néz ki az új patch (ha majd mûködni fog)!

rotator
Nem lehet, egyrészt nem terveztek víz alatti küldetést, másrészt idejük se volt az animációt megcsinálni és a víz alatti flóra és fauna szintén teljesen hiányzik.

Nandusz
Apropó..ezt már korábban is meg akartam kérdezni: hogy lehet víz alatt úszni?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

b-type
Simán élvezetes.
Én is csak azt tudom mondani amit itt páran, írhatnak a médiákban akármit...mégha sok dologban igazuk is van...De vmiért odaülök játszani már több mint egy hónapja, és várom hogy odaülhessek (most hogy már közeledne a vége már inkább tologatom 😄 ).
és sztem ez az ami számít..más semmi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nincs<#szomoru1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Van története? Nem vettem észre. 😊

Why so serious?

Ha szereted a kaland+rpg játékot amin belül szabadon mozoghatsz és kellemes symphonikus zenét hallhatsz akkor persze megéri megvenni a bugok ellenére is.Bár én egyik bugtól sem tudok falra mászni pontosabban nem olyan zavaró tényezõk szerintem.
Pl elõfordult olyan 1×,hogy belefutottam egy nagy tóba és nem úszott a Hõsöm hanem legyalogolt az aljára és láttam egy elsüllyedt várost+hajókat😊erre nekiálltam kincset keresni de nem találtam semmit(nah mondjuk az még szép lett volna).Ezt viccesnek találtam és nem foglalkoztam vele többet.
Mindennek ellenére a mostani játékok közül kiemelkedik a G3.Én olyan komolyabb játéknak tartom.
Különálló története van.

Ja és a bugokhoz. Én élveztem a játékot de így utólag visszagondolva nem hagyott bennem olyan mély nyomot mint az elõzõ két rész. De nem a bugok miatt ugyanis én olyan igazán idegesítõ, végigjátszást nehezítõ bugba csak egyszer futottam bele.

Why so serious?

A night of the raven ugyanúgy végzõdött mint a sima gothic 2 ugyanis az eredeti gothic 2-t vitted benne végig újra csak be volt iktatva egy új történetszál egy új területen amit a játék közben bármikor megcsinálhattál.

Why so serious?

berczy
Hello!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Gothic 3 eleje mennyire függ a 2: Night of the Raven-tõl. Úgy értem, hogy a 2 végét viszi tovább, vagy a Night of the Raven végétõl megy, mert a kieget nem nyomtam végig, mert nem volt magyar, de szeretném tudni, hogy honnan kezdõdik. Van-e lényegi szerepe a kiegnek a story szempontjából?

Másik, hogy mennyire érdemes megvenni? Azért kérdem, mert olvasom itt a sok bugot, meg ilyeneket. Azért érdekelne, hogy élvezetes lesz-e végignyomni a bugok ellenére?

Elõre is köszi a válaszokat.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

DonnieBrasco
Az év csalódása (Gamespy).

Az csak hab a tortán, hogy még a patch is bugos, de 2 hónapig dolgoztak rajta, és kb 4-5 dolgot javít a pár száz bugból? Szánalom 😞(
Ha ez így megy tényleg eladom az dobozos verziómat 😞(

DB

A ti kung-futok nem erős!

vg22
Nah erre még a patch is bugos... erre már tényleg nem tudok mit mondani😊

vg22
Új patch? Én meg most töröltem le a gothicot? Így is csak én járhatok:L

DonnieBrasco
Jowood fórumm moderátor:

TOP !!!

Do not download or even install the patch which has been linked here.

It is a buggy version which might cause the game to crash or even bar it from running.
I deleted the links given in here.

For this reason expect the patch to be released tomorrow.

Link

DB

Faki
Elvileg kint van az 1.12-es paccs (gothic3.hu).

Egybõl az 1.08-ast raktam fel. Szóval elõbb rakjam fel a 07-est is? A crck nem írta csak az 1.08-at hozzá.
tibor16
gondolom elõször feltetted az 1.07-est meg ha másolt a hozzácsatolt gyógyíreket is, és arra raktad az 1.08-ast? - mert ha nem, ne csodálkozz.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

DonnieBrasco
Teljesen egyetértek. A felsorolt játékok közül nekem egyik sem jött be. A G2 ezerszer jobb a G3nál, a Morrowind az Oblivionnál, és szerintem az NWN1 is az NWN2-nél, pár dologban legalábbis... Komolyan, ezeknél még a mai napig nagyobb örömmel játszom a matuzsálem Betrayal at Krondor-ral.. komoly!! 😊

DB

Nandusz
nem hiném, hogy segítenék ezzel, de: tedd fel az alap játékot, az 1.08-at hagyd ki.

Nandusz
Nem hinném, hogy szpiolerbe kéne tennem a tapasztalatokat, mivel eléggé körvonbalazottan és meglehetõsen 'végigjátazás' mentesen adftam le azokat.
Mondjuk a tapasztalataimat tekintsd egyfajta béta verziós élménynek...

Hali! Megismétlem egy korábban már más által is írt problémámat. Segítsen már aki tudja mi a gond. Elindítom a játékot rámegyek arra hogy új játék akkor a csík végig megy majd megáll a végén majd az asztalon megjelenik: Scripted script is not registered😮nInit!
Leállítás Ismét Kihagyás
Mit csináljak? Ha a kihagyásra megyek elindul a játék, de a mozgás és kamera billentyûkön kívül semmi sem mûködik (a mozgásból is csak állandó sebesség ugrás nélkül) Nincs semmilyen fegyverem, nem tudok behozni semmi feladat menüt stb. Az elején ott álldogáló emberek nem csinálnak semmit én nem tudok használni semmit. 1.08 van fenn + magyarosítás.
tibor16
ja amúgy most vagyok 59-es szintû, szvsz kb jó a felénél tartok, játszom vele november 3.-a óta, napi legalább 3 órát. Számítok még kb 3/4 ugyanennyi idõre (alapos ember vagyok), akkor meg lesz a kb 3 hó rendsz3eres napi játékidõ.. - ez azért nem rossz. Az elõzõ részeket ennél hosszabb ideig is játszottam, de a mai idõkben, amikor már van 7-8 GB is egy játék és durván 1-2 hét alatt kivihetõ, ráadásul nincs sok választásod merre is mész, akkor ez tényleg nem rossz - sõt!!!

Halli,tedd légyszives legközelebb az ilyen hsz-t Spoilerbe!Nem akarom tudni mit meg mit nem fogok találni nagyobb szinten.Köszönöm

tibor16
Mint ahogy a nickem logojából kitûnhet (kb 3 éve hordom már), én sem azért írtam mer a játék nem szeretem, vagy nem tartom yoónak, - egy biztos, türelmetlen ember ne álljon neki, fõleg egy nem ideális konfiggal..

Igen,nem volt rossz a DMessiah.Élveztem is azt a 2 napot mialatt végigvittem.K***a rövid volt😊
NWN2-t sosem feledem mivel profi játék és kellõképpen hosszú.
De a Gothic3-at semmi nem übereli szerintem N.O!

próbáltam, így let olyan amilyenek leírtam.

naná csak pénz kéne hozzá<#nemtudom>

Kicsit offolok most: amit a Gothic 3-ról írtak azzal teljesen egyet értek a beakadó vadmalac nyilazgatásig tartott az egész játék nálam, de azért az Nwn2 az 5. lett pedig azt is már csak becsületbõl vitte végig act3-tól kezdve az ember a végefelé eszetlen hentelésbe ment át, az Oblivion nem volt rossz de azért a "szintedhez generálom a szörnyeket" nem gyengén volt agyatlan megvalósítás és ami igazán az év játéka nálam- meg biztos sok más embernél is a Dark Messiás meg a tízben sincs benne...Ez azért akkora LOL!
Én még a Gears of Wart nézném meg azon a konfigon😄

Nandusz
de amúgy 8800..ahh...ilyenem lesz hamarosan 😉

Nandusz
nézd...én is mindent maxra húzva toltam vépgig...az oidõnkénti töltögetéseket meg betudtam annak, hogy új környezet, meg stb.
De alapjában normálisan futott nálam fullos beállításokkal
(pedig igényes vagyok az fps-re😊)

Nandusz
én a hexen1-et ilyen felbontásban vittem végig.....és megfogott a game😊

4 gb ram, sata2-es vinyók raid nullában, quad fx renddszer sli-ben dupla 8800-al kipróbálták a játékot, és mit ne mondjak pengén futott és tényleg ugy nézett ki mint az offical reklám screenshotok, ha nem jobban