11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#4773 ha csak 800°-ra sikerül az sem baj.:D -
#4772 Azt megköszönön.A felbontásom szerintem nem romlik.
Akkor csak egy nagyobb tárcsa kellene! :D
Ha jeltárcsa van az sem baj, mert akkor azt használom fel. -
#4771 lehet kiszedem a kormányból a szervó rásegítőt és jó lesz :D -
#4770 Pofon egyszerű, meg kell szorozni 3,33 al :P -
tomi555 #4769 Ezzel a megoldással csak az a baj hogy nagyon leromlik a felbontásod, amúgy emlékeim szerint momoban már nem poti van hanem jeltárcsa. Vagy külön bementként akarsz egy potit rá? Tudok egy céget (pontosabban apa) pesten ahol vannak szíjjak, majd megkérdezem és elküldöm a nevét. -
#4768 csak azt nen tudom , hogy a szijat, és a szíjtárcsát, honnan fogom beszerezni. -
#4767 Szíj vagy fogaskerék áttétellel.A poti tengelye csak 270-et fog forogni de kormányé sokkal többet.Áttétel kérdése, hogy mennyit.A potira nagy fogaskerék a kormány tengelyére pedíg kicsi. -
#4766 hogy lehetne megoldani hogy egy 270°-os 900 -ra megoldani ? -
#4765 Következő átalakításom a Momo kormány lesz.
Terveim szerint a kormány marad az eredeti csak kap fém tengelyt és csapágyakat.Az ffb bordásszíjal lesz megoldva a 900°-os fordulat pedíg
áttétellel.De az is lehet hogy kevesebb mint 900-ra csinálom.Ezt még nem tudom.
-
#4764 Én integetni is szoktam a nézőknek :D -
Szabi1991 #4763 be se kötötte magát.. :-/ -
#4762 neviccelj, ez alap :P -
#4761 Esetleg te is megpróbálhatnád ezt a dx2tweak-al a kalibrációt limitálni :D -
#4760 Remélem ti is ilyen komolysággal, és odaadással vezettek odahaza :D
-
#4759 A váltóm elektronikáját (gamepad) használtam fel. Még pont három analog vezérlő szabad volt. -
#4758 És hogy kötötted rá a gépre a három pedált, mert ugye momo pedál helyett nem lehet rátenni. Csináltál külön elektronikát? -
#4757 Megérte vele dolgozni. -
#4756 Köszi.
Nekem király is! :D
A momo után furcsa, kuplunggal akarok fékezni. :D
A fék egy kicsit kemény, vagyis olyan mint az autóban.A gázpedál rugóját egy picit keményebbre kell cserélnem. -
#4755 Nagyooon fasza :D És, milyen vezetni? Teszteled már ? :D -
#4754 Húha királynak tűnik nagyon. -
Elkezdtem tervezni a CST(-hez hasonló) pedálomat. Mire kész a terv szerintem fizu és mehet a gyártás. -
#4752 Elkészültek a képek is.
pedál1
pedál2
pedál3
pedál4 -
#4751 R420nak az átalakítóval sem ment. Van erről valami részletesebb leírásod ? -
#4750 Üdv!
Ma elkezdtem olvasgatni a topikot, és akkor láttam meg ezt a hsz-t ....
Kiegészíteném azzal, hogy HIVATALOSAN nincs gameport Vista és Win7 alatt ...
32 bites Vista és Win7 alatt ellenben ez a probléma megoldható SW-esen ...
64 bit alatt viszont sajna csak az USB-Gameport átalakító marad ... -
#4749 Az ott GT5P :D -
#4748 Köszi, akkor használható? Ez powershape, abból van exportálás autocad-re, csak nem tudtam használható lesz-e. Remélem a méretek is stimmelnek nagyjából. -
#4747 A szembe forgalom jóbb :)
Mi az hogy nincs fényképezhető állapotban ? :D Készen már ki a bánatot érdekel ? :D -
#4745 Ej ej, pedig fúrdal a kíváncsiság, hogy mit sikerült kihoznod a dologból. -
#4744 Még nincs fényképezhető állapotban :D -
#4743 Na, kíváncsian várjuk :D -
#4742 Végre működnek a pedálok Dxtweak 2-vel elég jól sikerült kalibrálni.
Szerencsére áttétel sem kellet.Majd teszek fel képeket.
Még egy kicsit szokni kell a momo pille könnyű pedáljai után.
-
Szabi1991 #4741 ez a piké aki direkt falhozvágta az f1es verdát.. :DDD -
#4740 kis fehér led miden papira :D -
#4739 Mivel tolod ? Lfs ?:P -
Szabi1991 #4738 van aki szimulátorral kezd.. és van aki végül csak azzal mehet.. xD -
Szabi1991 #4737 -
#4736 Hát műszered van-é? :D Ellenállást kéne mérni :D Melyik az amelyik között állandóan megvan az 5 vagy 10 kiló ohm. És melyik az ameiknél változik a csavargatással :D -
tomi555 #4735 Teljesen mind1, úgy kösdd be hogy amikor benyomod a pedált akkor a játékvezérlőben +irányba mozduljon el, ha másikba megy simán csak megfordítod a két szélső lábat. -
#4734 Sziasztok még 1 amatör kérdés. RajzRajz alapján nem tudom eldönteni hogy amit vettem potmétert azon melyik az 1-es 2-es és 3-as pöcök. Én balról jobbra tippelem de nem vagyok benne biztos. Várom a magabiztos emberkék válaszát
Poti