Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ezt a tört verzió szöveget ideje lenne már eltávolítani.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Jah, nálam is mindenféle tökölés nélkül elindult. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ja, gondolom megvetted! 😛

alph4
Nemtom minek szenvedtek ilyen Sfcure-val meg nightmare-el, mikor ilyen kinlódások nélkül is simán idul a játék. Még a meghajtót sem kell letíltani<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

jó, de akkor is feltehetnék warez oldalakra, és mellékelve az SFcure fájlt és leírást h mit hogyan! Szerintem megérné nekik... na lehet megyek is reklamálni warezéknél! 😛 mert ez a torrentet kész kivárni! 😞

Hát az SFCure verzió is törés, csak nem rakják ki Nforce-ra, nem tudom miért.
Pedig a napokban volt egy gamma, amelyik mellé oda volt írva, hogy SFCure.
Crack ehhez nem nagyon lesz, de így is jó játszani vele, legalább az update-el sincs gond.
van törés? Ha normális törés lenne akkor fent lenne az összes warezon és híresztelnék h gyertek Sam-funok és töltsétek!!! Ellenben én sehol nem látom! Még mindig ez a kábelhuzigatós szarság van, ráadásul egyedül torrentrõl lehet leszedni 10Kb/s sebességgel!!!

Már van törés, és várjuk a 4-et, meg az SFCure 2-õt is 😊)
basszus, bejelentették h lesz SPLINTER CELL 4!!!! Mi meg még itt szarakodunk ezzel a 3.al h mikor lesz normális törés?!?!? Na most már ubisoftos fickók eleget tömtétek lóvéval a hackereket, most már had törjék fel!! Plíííz! <#wink>

urbijoe
ehhez a játékhoz nimcs olyan megoldás mimt pl: a Total Overdose -hoz a Virtual-cd-hide?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
azt hittem itt vannak full játékok

urbijoe
errol az oldalrol hogy lehet letölteni?

urbijoe
itt van
de nekem nem müködik

james69holden
én is mostanáig átkutattam az egész netet, de sehol nem lelem torrenten kívül...
szal marad ez... 10Kb/sec 😞(((

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Légyszives küldjetek nekem egy linket ahol megtalálom a:

sfcure01, és a SFASB.exe-t KÖsz...

icespeakyy
de a Snake-es mdf. honnan xedhetõ le...vagy yó az is ami a gamecopyworld-ön van???

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Nekem is ilyen lassan jön nyugi! 😞 Jó lenne vmi gyorsabb elérés!!! Már mindenhol kerestem, de semmi... csak torrent, de az meg gagyi lassú!!!

Nekem csak a SNAKE-s verzió mûkõdõtt....
james69holden
húúh, 4 seeder, 77 leecher 😊
de azért elkezdtem, neked hány nap alatt jött le?

Mûködnek a régebbi verziók (image-ek) vagy csak A SNAKE-es ??

grebber
LOL én mindent isoba irok ki 😄

Next PC upgrade: 2022

Na kérem a következõ a mûkõdõképes:

1. Tiszta windows.
2. sfcure01 setup.bat ( a bat-ot meg kell nézni mert nálam spec. nem volt jó az útvonal.)
3. reboot.
4. alcohol 120% setup, virtual drive bekapcs + rpm emuláció nagyon fontos.
5. reboot.
6. alcoholban bemuntolod a snake féle mds-t. Játék install.
7. Itt ha elinditod akkor ugye elvileg rákérdez hogy akarod e a védelmet és újrabootol, nálam pl. nem tette meg. De minden képpen reboot.
8. fizikailag lerántod az összes cd-t, meg ilyeneket, a sfnightmare-ben csak a disable NODE -t kell.
9. sfcure01 start.bat (bár én biztos ami biztos azt az exe-t is elindítottam és ott is startoltam)
10. game indit, megadod a cd-keyt és 5 perc pihi még keresgél...

Nálam elindult.

Figyelni kell arra hogy minden egyes inditások el kell vele szarakodni és ha netán már egyszer elindult és utána meg nem akar és minden féle errorokat irogál, akkor az Al Users/Aplication Data/Ubisoft/SCCT alatt lévõ cuccost kell lementeni és törölni mert nálam valamiért az miatt döglött bele...

irtó macerás de legalább ezzel mûkõdik.

Torrentet tudok, azt tegnap este belinkeltem: #6161
james69holden
természetesen a Chaos Theory a jobb!
minden tekintetben

nade tud valaki warezt, ahonnan a snake verziót leszedhetem?

Heheee, megvan a hiba, update-eltem 1.04-re, azaz a legújam patch-t felraktam autoupdate-vel, és úgy már simán elindult 10 mp-et sem gondolkodott 😄

steam, origin: ACE_hun

Kandurex
Jah, az lehet. Egyébként melyik a jobb? Mik a vélemények? Grafika, játékmenet szempontjából? A Pandora Tomorrow, vagy a Chaos Theory?

Makkmag
Nem akarok kötekedni, de szerintem csak az image-t írja ki, meg az összes cuccot ami kell a telepítéshez 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

james69holden
de nekem PC-re kéne, a dox-on csak PS2-es van...

Kandurex

james69holden
félve megkérdem még1szer: fizus warezt nem tudtok? <#confused>

Kandurex
Nem lehet kiírni

grebber
LOL komolyan csinálod??
Azt kell letiltani ahol a cd romjaid vannak.
Neki a ch2-ön vannak azért azt tiltotta le.Huzd le kézel vagy tilsd le abiosba azt annyi.
Tuti megy sokan irták már.Holnap kiirom DVD-re hogy legyen helyem azt én is felrakom.

Next PC upgrade: 2022

james69holden
én is próbálom már egy ideje szedni a snake verzsönt, de torrent-rõl nagyon lassan jön... (próbáltam azokat a linkeket is amiket írtatok, de semi siker, ugyanúgy lassú)
jelzem megvolt már egyszer mikor kijött netre, csak annyira ideges voltam hogy nem indult, hogy letöröltem 😊

nem tudtok (fizetõs) warez oldalt ahhonnan leszedhetõ?

Itt egy link a SNAKE verzióhoz
SCCT
hykao
Még van egy olyan lehetõség is, hogy megveszed...
Nálam nem tudom, hogy miért de nagyon sötét a kép, ha játszom akkor nem, csak a screenshot.kep
Sarapetike
waze ez nem megy kész vagyok öszetöröm a gépet és kidobom akkor nem lesz ilyen problémám<#boxer>
de játszani akarok vala<#falbav>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Kandurex
Mint a Doom3 -nal mi? 😊

Abban a hozzászólásban nincs CD-key 😊
Ez volt: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
De inkább kellene egy FAQ-t csinálni lassan 😊
Sarapetike
a cd key ez volt neked :
(#6108)
igy?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
nekem igy sem megy
Disable ch2 - ez nekem az egyik vinyom

SCCT
Itt egy kép a nevemmel, hogy nem hazudtam.<#ravasz1>
Na közben rájöttem hogyan indul. Volt amikor ment volt amikor nem ment.
A kábel folyamatosan le volt húzva.

Nightmare beállítások: Disable ch2, Disable node. Ezután exit!
Elindítod az SFASB.exe-t és Start, ezután indítod gyorsan a Splinter-t.

De vigyázzatok! Ha kiléptek a játékból, azután csak úgy tudjátok elindítani, ha Stop-ot nyomtok SFAFSB-on és bezárjátok az ablakot, ezután pedig újra SFAFSB és START és a játék is start.

Érdekesen megy, de csak így indul el. Sajnos az elõbb restartolt a gép, remélem nem SFcure driver miatt.
Az hogy a Nigthmare ablakán mikor nyomsz Exit-et, az tök mindegy... Menet közben húztad le a kábelt a meghajtóról? 😄

steam, origin: ACE_hun

Sarapetike
Nightmare ez mi??

Sarapetike
léci hogyan

Szóval: Update-tem a játékot, Cd kulcsnak ezt írtam be( #6180 ), Nightmare indít Disable node, és lehúztam a kábelt a meghajtóról (eddig is így volt), aztán SFCure indít. DE! Nightmare ablakán exit! és indítsd el! 😄

Várom a sikereket!
Sarapetike
hogy???

ELINDULT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Itt van egy másik kulcs, ezzel is próbáljátok ki(nforce fórum): HLK7Y-LJSX6-USTUW-J9B6J-PGVMZ

Ezzel se megy nekem😞