Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Pedig a napokban volt egy gamma, amelyik mellé oda volt írva, hogy SFCure.
Crack ehhez nem nagyon lesz, de így is jó játszani vele, legalább az update-el sincs gond.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de nekem nem müködik
szal marad ez... 10Kb/sec 😞(((
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Légyszives küldjetek nekem egy linket ahol megtalálom a:
sfcure01, és a SFASB.exe-t KÖsz...
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
de azért elkezdtem, neked hány nap alatt jött le?
Mûködnek a régebbi verziók (image-ek) vagy csak A SNAKE-es ??
1. Tiszta windows.
2. sfcure01 setup.bat ( a bat-ot meg kell nézni mert nálam spec. nem volt jó az útvonal.)
3. reboot.
4. alcohol 120% setup, virtual drive bekapcs + rpm emuláció nagyon fontos.
5. reboot.
6. alcoholban bemuntolod a snake féle mds-t. Játék install.
7. Itt ha elinditod akkor ugye elvileg rákérdez hogy akarod e a védelmet és újrabootol, nálam pl. nem tette meg. De minden képpen reboot.
8. fizikailag lerántod az összes cd-t, meg ilyeneket, a sfnightmare-ben csak a disable NODE -t kell.
9. sfcure01 start.bat (bár én biztos ami biztos azt az exe-t is elindítottam és ott is startoltam)
10. game indit, megadod a cd-keyt és 5 perc pihi még keresgél...
Nálam elindult.
Figyelni kell arra hogy minden egyes inditások el kell vele szarakodni és ha netán már egyszer elindult és utána meg nem akar és minden féle errorokat irogál, akkor az Al Users/Aplication Data/Ubisoft/SCCT alatt lévõ cuccost kell lementeni és törölni mert nálam valamiért az miatt döglött bele...
irtó macerás de legalább ezzel mûkõdik.
minden tekintetben
nade tud valaki warezt, ahonnan a snake verziót leszedhetem?
steam, origin: ACE_hun
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Azt kell letiltani ahol a cd romjaid vannak.
Neki a ch2-ön vannak azért azt tiltotta le.Huzd le kézel vagy tilsd le abiosba azt annyi.
Tuti megy sokan irták már.Holnap kiirom DVD-re hogy legyen helyem azt én is felrakom.
Next PC upgrade: 2022
jelzem megvolt már egyszer mikor kijött netre, csak annyira ideges voltam hogy nem indult, hogy letöröltem 😊
nem tudtok (fizetõs) warez oldalt ahhonnan leszedhetõ?
de játszani akarok vala<#falbav>#falbav>
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ez volt: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
De inkább kellene egy FAQ-t csinálni lassan 😊
(#6108)
igy?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Disable ch2 - ez nekem az egyik vinyom
Itt egy kép a nevemmel, hogy nem hazudtam.<#ravasz1>#ravasz1>
A kábel folyamatosan le volt húzva.
Nightmare beállítások: Disable ch2, Disable node. Ezután exit!
Elindítod az SFASB.exe-t és Start, ezután indítod gyorsan a Splinter-t.
De vigyázzatok! Ha kiléptek a játékból, azután csak úgy tudjátok elindítani, ha Stop-ot nyomtok SFAFSB-on és bezárjátok az ablakot, ezután pedig újra SFAFSB és START és a játék is start.
Érdekesen megy, de csak így indul el. Sajnos az elõbb restartolt a gép, remélem nem SFcure driver miatt.
steam, origin: ACE_hun
Várom a sikereket!
Ezzel se megy nekem😞