10611
-
#8877 dehogy kell felrakni... :D
Felrakod a játékot, patch, utána crack, és játszol
Én se raktam fel a magyarosítást. -
Caleb OoOff #8876 Ako muszáj felrakni a magyarítást?
Kilehtene ezzel kerülni a bonyolultabb részeket.. -
Caleb OoOff #8875 Több Mirrort is találtam...
Bármelyiket letölthetem? -
Caleb OoOff #8874 Oks thx -
#8873 ha úgy van írva akkor valószínűleg úgy is lesz ^^ -
#8872 elvileg jó az osfix -es crack is, az csak egy javított crack ami jó sp1-nél is. egyébként gamecopyworld.com -on találsz cracket bármilyen játékhoz (amihez létezik) -
Caleb OoOff #8871 Win SP2-m van és a crack ami a faq-ban van nem jó mert hibás az oldal..
HELP pls!!
Má minden bajom van:DD -
Caleb OoOff #8870 A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következőket <<--ez a progi a magyarítás feltelepitése után automatikusna előjön? -
Caleb OoOff #8869 Ja ok bocs, ha vmi kínom van mindig ide jövök, rossz szokás... -
#8868 meg a FAQ is -
#8867 gugli a barátod :D -
Caleb OoOff #8866 Magyarítást hol találok? -
#8865 :)okok! bocsi:) -
#8864 Emberek ez játékfórum nem warez, máskor priviben. -
#8863 probáld meg a demonoidot -
Caleb OoOff #8862 nos szedtem le már a mininováról, meganováról egy csomót...
De nincs forrás -
#8861 keress rá -
Caleb OoOff #8860 Oks, értem kösz
Ja és nem tudtok adni egy címet ahonnét letudok tölteni egy torrentet?
-
#8859 és van faq -
#8858 Csak a magyarítástól nem fog menni a játék. Rendes crack is van már az 1.05 verzióhoz.
Ha esetleg nem tudsz hozzájutni a javított reloaded verzióhoz akkor itt megtalálsz mindent hozzá:
http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_3.shtml -
Caleb OoOff #8857 Hello! A magyarítást muszáj felrakni a ahhoz, hogy kábel huzogatás nélkül kelljen elindítani a játékot Win SP2-esen?Ha igen miért?
kösz -
#8856 lol én meg majdnem azt mondtam hogy nincs crack, az volt bennem. Mert míg nem volt akkor is sokan kérdeztek, és ez volt bennem, aztán most meg olvasom a flatout 2 topicot... :D -
#8855 OK . olvastam a faq-t.
-
#8854 Hali!
Az a helyzet,hogy szertném játszani a gémet,de még nem vettem meg eredetiben.
Tört gémhez tudtok adni cracket?
Tudom,tudom : vegyem meg.
Megveszem ha bejön,de ahhoz elősször játszani akarok vele.
Plz Help! -
#8853 :D -
#8852 interspar -
#8851 a polus centerben azon belöl a media markt ban van
-
#8850 már nem lehet kapni neten (legalábbis én sem találtam) -
galler #8849 Csáó
Nem tudjátok honnan lehet megrendelni a Játékot? Megnéztem pár helyen de mindenhol a Trilógiát árulják... -
#8848 én látom... -
#8847 nem látom a képed, sztem mert ékezetes -
#8846 LOL :D -
Bence9292 #8845 Hi! Ma VERSUS-oztunk és 1 rahadt angy lol tárult elém: 1 dínófej volt a liftben
A KÉPET NEM ÉN VÁGTAM ÖSSZE! TÉNYLEG A JÁTÉKBÓL FÉNYKÉPEZTEM KI! -
#8844 Helló!!
Egy kis segítség kéne.Az utolsó pályán vagyok és beszélek Otomóval de amikor vége a beszélgetésnek lefagy a gépem. Ez már 3 szor történt meg. HA valakinek volt hasonló problémája és tud segíteni akkor lécci segítsen!!
Haveromnál végigtoltuk és a végén kiad egy Ratinget h. mennyire voltál jó a játékban. Én elég jól álltam szóval azért akarom végigvinni. -
#8843 Sztem egyszerűbb lenne egy unlockert lekapni GCWről aztán folytatná a hokkaido utániról. Nem maradna le sokról. -
#8842 nem kell ennyiszer leirni. Én elküldeném csak még nem tartok ott, mert most megy rendesen nekem a game. De biztos lesz olyan aki elküldi -
Bence9292 #8841 mükszik! THX! Neten elég profik vannak! -
bdani92 #8840 Valaki küldje már el nekem e-mail-ban a Hokaido pályánál lévő mentését mikor már átmásuott a szellőzőn mer én nekem nem engedi a game :S! PLZ HELP ME
e-mail címem: [email protected] -
Bence9292 #8839 Hoppá! KÖSZI! Mindjárt kipróbálom! MINDEN HÁLÁM A TIÉD, HA SIKERÜL! És egyébként is! Nem hittem volna, hogy sikerül ezt a problémát megoldani... CRASH még a WIN-t is újrarakta... -
#8838 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\ -ban az "UbiAccounts.ini" -it kitörlöd, ez tartalmazza az ubi-s accountot. Ha kitörlöd, utána már kérni fogja az új felhasználó készítés után a cd kulcsot.