10611
-
#120 Mondjuk az a világítotorony jó helynek tűnik.Nem 1 dzsungel :D -
#119 bár igazából a 2. részben is csak a fele játszódott a "tényleges" távolkelei helyszínen, hisz volt 2 francia, 1 izraeli, és 1 amerikai helyszín.
Remélem ebben a 3. részben se csak távolkeleten fogunk bohóckodni...bár kicsit kezdek szkeptikus lenni, mert az eddigi videókban nem nagyon láttam más helyszínt. -
#118 Jaja.Lehetne már vmi kevésbé ingerszegény környezetben.Kicsit nyomasztó ez a távolkelet. -
#117 remélem én is...bár örülnék ha a következő (4.) rész már nem a távolkeleten játszódna... -
#116 Nem rosszak.Jó kis game lesz ez. -
#115 valószínűleg lesz... -
#114 Eltudnám viselni ha ennek a game-nek lenne még 4-5-6. része is egyre jobb grafika precizebb és több jobb mozgáskordináció meg stb.
-
#113 2 db 3D-s kép tölthető le a hivatalos oldalról.
Amolyan matrixosan körbe lehet fogatni. -
#112 kiváncsi leszek az újításokra.
bár én ezeket az ázsiai helyszíneket nem csípem annyira, de azért a 2 is tetszett. -
#111 Apám mennyire várom már ezt a gamet! -
#110 Ha igaz, novemberben érkezik! -
#109 Remélem azért a távolkeleti helyszín mellett - ahol a cselekmény fő irányvonala fut - ebben is lesz egy-két változatosságot hozó egyéb helyszín, mint ahogy az eddigi részekben is volt (pl: első részben: USA, Burma, másodikban: Franciao., Izrael, USA) -
#108 Nem t'om írtam-e már, de én spec. annak is örülök, hogy a HUD jóval integráltabb lett, és nem takar olyan buzi sokat a képből. -
-
#106 Új in-game videók 50 mega méretben!!!
pl. 576 vagy Gamestar oldalakról letölthető. -
#105 Nézd meg az eddig kiadott videókat, szerintem magukért beszélnek... -
HoTDoG #104 Még mindig a veszekedés megy? :)
Inkább valaki mondjon valami jót is a játékról... -
#103 véleményt mondtál, de még a kiadott in-game videókat sem nézted meg... -
#102 Miért? -
#101 1. SC3 konzolos rovat nincs
2. senki sem segít a konzolosoknál és mivel ugyanaz a 2 verzió (SC2), miért ne kérnék a pc-sek között segítséget?
3. szidtam én itt valakit? Olvasd vissza a magasröptű hozzászólásaidig.
4. elmondtam a véleményemet (hogy szerintem nem lesz jó a 3). Vagy ilyen jellegű hozzászólás tiltott? -
antijedi #100 akkor akár mehetsz is át a konzolos részlegben, piont azért jött létre hogy ne legyen iylen jellegü vita..., byez... -
#99 Erre inkább nem írok semmit... -
#98 Addig míg nem volt konzolom én is azt hittem hogy a pc az igazi. Aztán egy fél éve reggel kipattant a fejemben hogy veszek egy ps2 gépet és délutánra már meg is volt. Nagyon örültem neki és szerintem nagyobb játékélményt nyújt a pc-nél.
SC2-vel azért nem tudok pc-n játszani, mert a videókártyám már elavult... Kibaszott játékfejlesztők. -
#97 Splinter Cell 2 konzolos topikjáról beszéltem, mivel erről beszéltél te is...
Számodra volt csonkolt, mert nem tudtál netezni vele... :)) -
#96 Nos a Splinter Cell 3-nak nincs konzolos topikja. Honnan gondolod, hogy csonkolt a ps2 verzió? an multi, csak hazánkban elég nehéz ps2-őn netes játékkal nyomulni.
Egyébként pc-n sem játszottam multiban. Rosszul fogalmaztam: a single játékban nem volt nagy előrelépés. -
#95 az mindenesetre helytálló, hogy hogyan nyilatkozol egy pc-s játékról (Splinter Cell 2), ha nem is játszottál vele, csak a konzolodon, amin pont a játék legnagyobb újítását nem élvezhetted...ám efelett elsiklottál, és kijelentetted, hogy nem vonultatott fel újdonságot.
ami még igaz is lehetne, ha a végére odabiggyesztetted volna: "számomra...mert egy csonkolt konzolos verzóval játszom"
de valóban! miért ide írsz, amikor van a játéknak tudtommal konzolos topikja is. -
#94 begyepesedet konzolos hozzáálásod van"
Hát igen, 5 hónap alatt begyepesedik az ember, havi 1 végigjátszott játékkal. -
#93 Már vártam az ilyen jellegű hozzászólást. Néhány hónapja van csak konzolom, előtte mindent pc-n játszottam. De már elegem van a pc-kből, hogy állandóan lehet cserélgetni benne az alkatrészeket, költeni rá a pénzt. Ja, neked anyukáék veszik? Az más. Biztos sokat nyomtál már konzolon, mert akkor tudnád, hogy ugyanaz. -
#92 Jó lesz ez de nagyon! -
antijedi #91 azért mert begyepesedet konzolos hozzáálásod van nem kell lehuzni egy gamet amikor nem is jácotál vele..., a konzolos splinter-t menyél a konzolos topicban lehuzni... :) -
#90 Nem nézek semmit, majd az év végén úgyis kiderül minden. A multit azért nem számítottam újdonságnak, mert ps2-őn nincs rá lehetőségem. Hallottam, hogy jó. De a single csak egy egyszerű folytatás volt. Olyan mintha új pályákkal bővítették volna az elsőt. -
#89 A 2. is bizony felvonultatott újdonságot: ha mást nem, akkor az újfajta multit.
Ha veszed a fáradtságot, és megnézed a 3. rész előzetes in-game videóit, akkor látni fogod, hogy bizony rengeteg újdonságot mutat, mind grafika, mind játékmenet, mind pedig a multi terén. -
#88 A 2. sem mutatott újat, a 3. meg főleg nem fog. Nagyon várod, azt ugyanaz lesz. Driv3r is egy nagy rakás szar. PS2-őn játszottam vele. Pedig azt is mennyien várják. -
#87 Köszi hogy átneveztétek -
#86 át is lett nevezve a topic -
#85 Karácsony cool várom! -
#84 A játék nem lesz össze csapot mivel már az első rész ota fejlesztik.
-
#83 Minél hamarabb megjelenik, annál összecsapottabb lesz. Egyre gagyibb lesz a színvonal. Már csak a nevéből akarnak megélni. -
#82 Az Ubisoft a Splinter Cell 3-at a hangzatos Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory címre cserélte - adták hírül frissensült sajtóközleményükben. (Thx Hancu!)
2008-at írunk. Áramkimaradások város szerte, tőzsde szabotázs, meghekkelt nemzetvédelmi rendszerek, azaz információs hadviselés, mely a globális stabilitást leginkább veszélyeztető tényezővé avanzsált. Az ehhez hasonló támadások megfékezése végett mélyen az ellenséges vonalak mögött tevékenykedve, az egészségünkre ártalmas katonák háta mögött settenkedve vagy épp erőszak alkalmazásával kell információt gyűjtenünk.
Sam Fisher, az NSA legelitebb black-ops ügynöke, aki valaha is létezett. Újra feltápászkodik karosszékéből, hogy észrevétlenül, harci késével, nyaktörésekkel vagy épp módosított SC20K puskájával hidegre tegye a világot veszélyeztető, nyughatatlan erőket.
Szingliben és a csapatmunka terén forradalmi újításokkal szolgáló többjátékos módban egyaránt felszínre hozhatjuk a bennünk lakozó titkosügynököt.
A játék XBOX és PC platformokon 2004 karácsonyán kerül a boltokba.
-
#81 Splinter Cell: Chaos Theory ???
Játékipar - 2004-06-01 20:55:00
Úgy tűnik, az Ubi Soft egy eddig ismeretlen Splinter Cell játékon dolgozik: a Splinter Cell: Chaos Theory címet a francia cég május elején védette le magának az amerikai Szabadalmi Hivatalnál, és a leírásból kiviláglik, hogy játékról van szó. Találgassunk: most vagy ez a Splinter Cell 3 hivatalos címe (könnyen elképzelhető, ha már az eredetileg "nem számozott epizódnak" tervezett Pandora Tomorrow hirtelen második résszé avanzsált...), vagy egy teljesen új, egyelőre még fel nem fedett játékról van szó. Ha kiderül valami pontos / hivatalos, szólunk.
Info:576.hu