10611
-
cyrus #240 well, np ...
meg kell regulázni ezeket mer elkanászodnak.... -
Rossi1 #239 :))). köszi, hogy "megvédesz"... De már találtam. Még1szer boccs az offért.:) -
cyrus #238 az előző rész kell neki...olvassámán !!! -
CUCLI #237 ez még kise jött -
Rossi1 #236 Sziaztok!
Elnézést,de az előző résszel kapcsolatban írok...(tudom nem ez a tpic,de itt rendeszeresen írnak)
Két napja keresek a gémhez torrent linket, nem tudtok egy aktívat??? Nagyon megköszönném! Csaó Rossi1 -
#235 Nagyon jó kis video.
Remélem lesz majd ezután egy álleesős 4.rész is -
#234 Most az MI-t szedem a többi nem érdekel.
A 2-vel sajna multiba nem tudtam belépni ebbe sem fogok ha ugyanolyan megoldással lesz megcsinálva :( -
#233 Egy pár érdekes videó:
PS2 Napló (77,12MB)
MI Napló (128,35MB)
Hang Napló (141,64MB)
-
#232 PC-s képek:
-
#231 Gamestar:
,,SC: Chaos Theory MP béta
A Splinter Cell: Chaos Teory weboldalán megjelent némi információ. Nem másról, mint a legújabb játékról ezzel a névvel, és, hogy közelítsünk kicsit, a multis bétatesztről árulkodtak. A lényeg, hogy hamarosan kezdetét veszi. Aki szeretne többet tudni, az bátran látogasson a fenti linkre."
Alig várom... -
CUCLI #230 muhahahaha -
#229 Képek PS2-esek.
-
#228 Splinter Cell: CT Collector's Edition!
[2004-12-23 @ 10:51 - sHadeS]
Manapság nagy divat ezek a gyűjtőknek szánt kiszerelések, teli jobbnál jobb cuccokkal, persze egy kis pluszpénzért. Láttunk ilyet a World of Warcraftnál, de szerintem máshol is előfordul. Nem kerüli el végzetét ("No man can!") a Splinter Cell következő része sem, név szerint a Chaos Theory. A csomag többek között plusz DVD-ket, "Így készült" videókat, meg még egy csomó mást tartalmaz. Az ára pediglen $54.99, szerintem ez még elfogadható :)
info:Gamestar
Remélem ez is lesz majd warezba -
#227 semmi gond, csak ott célszerűbb. -
#226 ne is úgy keresd! hanem: fórumkereső, aztán dobd be a kedvencek közé! -
Beepee #225 bocsi de visszanéztem 4 lapot és nem találtam a topicot -
#224 Miért nem a Pandora Tomorrow topicba kérdezed?1ébkén szerintem nem lehet warezról leszedni. -
Beepee #223 Sziasztok! A Szinkronos pandora tomorrow-t le lehet valahonnan zúzni? Előre is thx -
#222 ez jó lenne last ninja kontra sam fishernek is:) -
#221 Eheh, ebből is film készül, Michael Ironside főszereplésével...mondjuk elég érdekes lesz, mert az egy dolog, hogy ő Sam Fisher szinkronhangja, de azért kinézetre elég sok különbség van... -
#220 megújult a honlap, sok új infó, kép, miegymás -
#219 nem is vettem magamra :) ezek asszem igazándiból románok, de többet nem tudok róluk, legfeljebb még annyit, hogy mindent elkúrtak, amit ellehetett :( -
#218 nem is neked szántam a szarkazmust... :)
(amúgy milyen román kollégák? magyarigazolványosak? :D) -
#217 Hát az előző sem rajtunk múlott, hanem a román kollégákon. :) Viszont ők még nálunk is occsóbbak... -
#216 Az jó lenne! :)
(nameg ha nem rá félévre lenne... :DDD) -
#215 Üzenik: valszeg lesz szinyó -
#214 Előrendelhető itthon is a játék OST-je:katt -
#213 Szinte kizárt, hogy ez a predatoros buli bekerülne az egyjátékos módba!
Miért is kerülne? Hisz abban a játszhatóság kedvéért be van skálázva az AI látószöge, és a "szürkületi vaksága", tehát éjjellátó+adó-vevő kamu zöld fénye, illetve a valós fényviszonyok ide-oda, az ellen nem lát bennünket, ha a láthatóság csúszka minimumon van!
Nem sok értelme lenne erőltetni ezt az álcázást.
A multiban viszont érdekes lehet, mint korábban a 2 új multi érzékelés. (elektromágneses mező-, és légmozgás érzékelő) -
antijedi #212 szvsz ezt ugyse mi döntjük el :) -
#211 Valami predator mod.
-
#210 Ez meg mi? -
#209 Hát nem, de ha lesz akkor csak ott legyen.
1épként nagyon csúnya gülü szemű 1-2 ellen. -
antijedi #208 szvsz max nem használod...
bár valahol mintha azt irták volna hogy iylen csak multiban lessz..., bár szerintem ott se nagyon kéne -
#207 Ezt nem akarom!
Ugye single-be nem lesz? -
#206 Pár új kép: KATT -
#205 2005 március wazeg messze van.Kivárjuk :) -
#204 Hehe, már én is csináltam egy bannert az UBI új fórumfejlécéből, de sztem várjuk meg amíg lesz több anyag, és aztán lehet jobb is.
Amúgy nekem egyetlenegy bajom van a bannereiddel: egy kicsit magasnak találom őket.
Szvsz 680x120 körülire kéne törekedni, az még elég lapos, nem teríti be a fél oldalt. -
#203 Fisher koma csunyán néz. -
antijedi #202 de, rakjuk, nekem is jobban teccik -
#201 Nem rakjuk be ezt bannernak?