10611
-
#400 #390??
Na de ez jó nap volt.Abban a tudatban hajtom álomra fejem hogy tudom nemsokára egy istenkira game gazdája leszek.
Bárcsak multizni is tudnák majd! -
#399 Fingom sincs, de nem is érdekel...ha téged viszont izgat a téma, akkor nézz utána a játék hivatalos fórumán...én ott olvastam róla. -
#398 aztán meg melyik ujságé??? -
#397 Mert a demó egyelőre csak újságok mellékleteként jelent meg...online csak később lesz elérhető...mármint hivatalosan... :) -
#396 nem egyszerűbb saját magadnak megcsinálni? -
bitubo #395 na ezt akartam én is kérdezni -
#394 igen. én. egyenlőre -
#393 sztem ha lenne valakinek egy kis hozzáállása és lehetősége ez azért nem lenne olyan rossz biznisz,mert a magyar játékos társadalom,leginkább a fiatalabbak zabálnák ezeket a mörcsendájzingokat -
#392 és nekije van-e elérhetősége? -
#391 van egy haver, aki ilyennel foglalkozik. nem szitázás hanem valami más a neve. 2 Ft/négyzetcenti. minden színt külön rak fel, tehát egy 10 négyzetcentis piros négyzetben egy 5 négyzetcentis kék négyzet az 15 négyzetcenti...stb. így kell számolni. kis tételben jóval olcsóbb mint a szita -
#390 Ennek a demónak van vége,mert én itt bolyongok mint,szar a csatronarendszerben??
Ha van vége mondja el valaki hogy tudom megcsinálni. -
#389 miaza poló? -
#388 ha olyan hivatlaos akkor miért nincs fenn már a nagyobb portálokon? -
Thanatos #387 de -
#386 már gondoltam rá,de a zöld,sárga,fehér meg még nemtom hány szín szitája elég sok lenne,fekete-fehér meg annyira nem mutatós,de ha érdekel sorolom a poló kívánságaimat:
pop
max payne
far cry
call of duty
ezek jól néznének ki:) -
bitubo #385 ez nem hivatalos demo ugye ? -
#384 menj be egy szitanyomóhoz. ő is megcsinálja annyiért mintha üzletben vennéd, és tuti, hogy egyedi lesz! -
#383 sírok...örömömben...kell egy splinti poló,nálunk a szaros játékforgalmazók miért nem tudnak ilyen dolgokkal is foglalkozni?:)neten esetleg rendelni...ehhh -
má' kezdtem félni, hogy felhagytak az eddigi gyakorlattal, és ez a rész már csak egy helyszínen fog játszódni (Japán) ...de szerencsére úgy tűnik nem...
Sajnos a hivatalos oldalon a LOCATIONS még mindig nem elérhető... :( -
#381 értem -
#380 te voltál itt legközelebb :DDDD -
#379 ezt most mé' nekem mondod? -
#378 500 mb-t szerintem nem ér meg a demo :) -
#377 "hyperállatüberbrutálzsírcsászárságtotálfrankó"
egyetértek
-
#376 Ez a késes dolog nagyon ottvan áá nem is tudok folyamatosan beszélni ez annyira hyperállatüberbrutálzsírcsászárságtotálfrankó.
Komolyan ezért a game-ért lazán vennék új VGA-t hát csak az elveim.. -
#375 Peru -
#374 #330 -
#373 torrent.link lejjebb. -
#372 hol lehet lehúzni a demót ? -
#371 Milyen helyszínen játszódik a demó? Milyen ország? stb. -
#370 Kipróbáltam a demót, eszméletlen. Egy csomó újítás van benne, amitől frenetikus hangulata lett. Komolyan! Pl. a mozgás sokkal folyamatosabb, összetettebb, olyan, mintha most Sam sokkal erősebb lenne: pl amikor elkapsz valakit hátulról, először csak a feje mozdul el hátra, utána a teste, a fütyülést is gyakorolta, és mostmár pisszent is, ha közel vannak hozzá. A graf meg egyszerűen a csúcs. csináltam egy két képet, nem díjnyertes alkotások, de azért nézzétek.
-
Thanatos #369 eddigiekben sem lehetet, szvsz már az hogy van kés az is előrehaladás... :P -
#368 Na kész addig, tökjó ahogy legurulnak a testek.
Viszont kár, hogy a fegyvereket nem lehet felvenni. -
#367 sajnos még semmi, csak amit múltkor írtam: kósza hír, hogy akarnak. de ahogy elnézem az megint fél évvel később fog megjelenni...
hacsak nem valaki más csinálja....
nekünk még nem szóltak -
#366 Ennek lesz hivatalos magyarítása, esetleg szinkronos, van már valami hír róla? -
#365 AA és FSAA az ugyanaz...vagy mire gondolsz? AF-re? Az már volt eddig is...csak az AA-val volt baj... -
#364 milyen sátrat? -
#363 kössz. este nekiesek -
#362 azt, és a #330-as linkről -
#361 DS: Dungeon Siege
Na elmélyültem a demóban sokkal szebb mint elödei van benne alapból AA és FSAA beállitási lehetőség.
De csak nem tom hogy nálam-e vagy a demó miatt a shader model csak 1.1-es de igy is csúcs.
Már a demó vége fele vagyok nagyon könnyü eddig.
Szétvágtam a sátrat azt bementem a vájaton :)
SC POWA!!!!!!!
Egy jobb vga kell majd itt is látszik és igen DVD-s lesz a game.