10611
-
#440 de az a gáz,hogy majd beígérik,hogy lesz magyarított verzsün,azt m,ajd várunk rá 1 évet,sztem nekiállhatol nyugodtan majd:P -
#439 Hát én nem tudom hogy ebben a kategoriában mik jönnek ebben az évben de erősen gyanítom hogy ez a demó végigvitele után BEST OF 2005!!!!
Fejlesztők: [IMG]http://borito.zsaminet.hu/smiley/ico_49.gif királyság[/IMG] -
#438 Azért én szeretem tudni, hogy mi a történet, hol vagyok...és mi a feladat...ha nem baj... :))) Nem csak sötétben tapogatózni... :) -
#437 LOL nem kell amugy leirást mézni mert nem sok helyre lehet menni én pl egy lebegő függönyt nem vettem észre és onnan vezet az út a világítotoronyhoz.
Nagyon zsír a beton és az ágyúk csak úgy csiloggnak viloggnak, graf terén kitettek magulért. -
#436 FTP-t tudok adni, ha valaki fel akarná nyomni! :) ...s akkor én sem szarakodnék ezzel a Bittorenttel mostan... :) -
#435 valaki a demót igazán felrakhatná 1FTP-re..meköxönném, mert mosma belassult 40-50-re..:/ -
#434 Angolul tudóknak érdemes néha bekukkantani a játék hivatalos fórumára, s szétnézni ott... -
#433 -
#432 Nekem az F1-el ugyanúgy előhozza az opsatot, csak itt máshogy néz ki. Én feljutottam a toronyba, használtam a notebookot, utána passz, csak visszafele lehet menni, de tegnap nem volt időm tovább játszani, majd nemsokára jobban körülnézek benne. -
#431 Lol a demó végén kezdesz megismerkedni a billenyűzetkiosztással??? ...vagy még akkor se... :)))
Nem ezzel kellett volna kezdeni???
Mellesleg akkor nem is nézteda feladatokat ezekszerint... ehh... dilettáns... :)) -
#430 Hááát majd meglássuk...csak jöjön már le! Ha nem lesz hivatalos magyar verzió, akkor lesz demó és teljes magyarítás is! Ha lesz hivatalos magyar verzió, akkor csak teljes magyarítás lesz... :)
Legalábbis nem szeretnék fölös munkát végezni, mint a Pandora esetében... :)
Szal jól utánajárok előtte, mielőtt nekilátnék, hogy lesz-e hivatalos magyarítás. -
#429 Ott van az a kis jegyzetfüzet ikon mind a 1-2nél csak nem tudom sehogy előhivni.Pedig az irja a feladatokat.
Na mindegy majd csak rájövök. -
#428 lesz demó magyarosítás? -
#427 Mit ír a feladatok között??? OPSAT van még ebben is??? Vannak feladatok, adatok, jegyzetek??? Ezeket elolvastad mind? ...vagy csak hemzsegsz, azt azt se tudod hol vagy, mi történik körülötted? -
#426 Hát én nagyon nem találtam olyan állítási lehetőséget, ami kihatással lehetne a letöltési sebességre...sajnos... -
#425 Énmég a sátrasnál vagyok
nemcélom, hogy gyorsan végignyomjam -
#424 nemtom én automatán hagyom
csak ha rendetlenkedik állítgatom
de hálisten nem szokott -
#423 ÁÁÁÁ de kiakaszt hogy nem tom mi a rák van a demóban.
Ott vagyok mindeki full hulla de se vége se eleje,nem tudom mit kell csinálni.
Valaki mondjon már valamit,hogy mi van!? -
#422 Próbáltam állítgatni, de nem sok különbséget eredményezett...
Mit kéne állítani??? -
#421 beállítottad? -
#420 milyen elérésed van? -
#419 nekem most 322-vel jön..ja amikor leállt csak újraindítottam a torrentet...ugyan onnan folytatja..:Y -
#418 Hogy a túróba jön olyan gyorsan nektek? Nekem azzal a fránya Bittornado-val már majdnem egy napja csurog olyan 1 és 10 kb közötti sebességgel...lol...90%-ban többel szedik tőlem, mint amennyivel nekem jön...
...de érdekes, mert az OST például jött viszonylag rendesen...persze nem szuper gyorsan, de olyan 30-40-nel... -
#417 hát ez hülye..8perc 51sec után leállt..nem megy sehova -
#416 nekem most a nadoval 350kb/s-el jön a cumó:D még 45perc és lennvan xD -
#415 a tornadóval? -
#414 a hiba nálad van
ne általánosíts
Általában az azereusosokat simán verem P -
#413 75-80kb/s-el nyomja a tornadoval..köszi mindenki:) -
#412 Én is azzal szedek minden már 1 éve semmi gond vele a demó is jöt vele 100k-val. -
bitubo #411 nekem bittornadoval állandoan megáll a letöltés 10 perc után kb,
azureus jobb. -
#410 mostmár azzal szedem;) érdekes, pár perc alatt felgyorsult egészen 16kb/s-re.. -
#409 bittornado-val jobb lenne -
#408 4kb/s-el jön...44óra és lennt van -
#407 ja tom már megvan.. vmi eXeemel tölteném...ha nem jönne 0kb/s-el:D -
#406 egy klienst kell leszedni
pl bittorent
aztán csak rá kell kattani -
#405 /off: ezt a torrent progit honnan lehet leszedni? / -
#404 p4 2,66 2*512 dual ram és MSI TI4200 -
#403 nekem is,de lehet azért,ha lesz komolyabb nagy tér,robbanások fityfene,akkor lehet má beszaggat,nemtom,remélem nem:)
neked mi a konfigod?
nekem:p4-2.8,1GBram és a ti4200 -
#402 nekem simán megy vele -
#401 "Komolyan ezért a game-ért lazán vennék új VGA-t hát csak az elveim.."
Hát ahogy kipróbáltam a demot ide már kevéske lesz a ti4200,hl2 simán ment rajta highon,de mondjuk nem is az az űberkedvencem,ahnem ez:)