10611
-
pls töltse már fel valaki egy gyors oldalra.... -
Én az elveim miatt nem veszek,majd évvégén egy X800XL-t. -
hát én aszem emiatt rámegyek egy 6600gt-re:) -
Thanatos #477 hát jah, de szvsz iylen stilusu gameknál (mármint amik iylen rövidek pl :P) szvsz új történet is megteszi, hát ha mgé újitás is van még jobb :) -
Épp ez mondom, de ott is van egy elméleti db szám.
SC-ből sosem elég ez legalább nem köcsög paraszt DNF. -
hm? -
Thanatos #474 szvsz amig lesz aki megveszi addig lesz új rész is... :) -
Helloka!A Demo telepítésénél az első kis résznél nektek se indult tovább???? -
Hát a game sikerében bizva lehet hogy lesz 4. rész is :)
És ha ott is továbbfejlesztik a grafot -
tényleg jó lenne, ha valaki feltudná dobni valahova, mert 2k-val jön bitcometel...
előre is köszönöm -
Hmm, végre lecsurgott nekem is.
Hihetetlen, hogy a grafikus motor még mindig ugyanaz, mint az első részben volt...valami iszonyatosan rágyúrtak, s mindezt úgy, hogy a gépigény szerintem mitsem változott!
Végre a menüből lehet állítani az élsimítást és az anizotrópikus szűrést...(és az élsimítás végre valahára úgy tűnik tökéletesen működik)
Nálam 9800pro-n minden fullon (6xélsimítás és 16xanizotrópikus szűrés mellett) teljesen jól fut, miközben nagyon szembeötlő a grafikai változás!!!
A menürendszer, valamint a hud érzésem szerint előnyére változott, a hud végre nem takarja ki a fél képernyőt.
Fisher mozgás-akció animációi még tovább bővültek, s az új 3D-s térkép is elég jónak tűnik, csak még szokni kell.
Az életszerűséget növeli, hogy úgy vettem észre az OPSAT használatnál nem áll meg a játék, s jól mutat, hogy a kép elhomályosításával ugrik elő az OPSAT ablak, így mondjuk egy figyelt karakter mozgása még nyomonkövethető...
Ha ebben is lesznek változatos helyszínek a világ minden pontjáról, akkor úgy érzem, hogy ismét sikerült nagyot alkotniuk a készítőknek, ráadásul úgy, hogy az előző két rész hiányosságainak kiküszöbölésével!
Ja! ...és a Splinter Cell továbbra is úgy tűnik a legjobb "multiplatform" játék! Úgy értem, nem tükröződnek rajta a multilatform játékok szokásos hátrányai PC-sek számára (nagy gépigény, élsimítás hiánya, idióta irányítás és kamerakezelés, stb.)
Szal szerintem jó lesz ez!!! :) -
Prince007 #469 Már én is ki akarom próbálni.
-
jólenne ha jelentkeznél!!
elkellene kezdeni a eltötésst:D -
nyes-nyes-nyes -
áh. Bocsika a kicsit nagy képért. -
Igazad. Bocsika. -
Ebben ugye 2-es Shader lesz?
-
Eskü! Ha jó lesz a szkenner megmutatom. -
én meg ingyért -
Én 8000-ért láttam! -
bitubo #460 rendelünk rendelünk,miket beszélek...letöltünk letöltünk -
itt lehet előrendelni PC-re...11K lesz, és márc. végéig lehet előrendelni ;) -
bitubo #458 gecijo ez a játék télleg,nagyon eltalálták a grafikát meg mindent,sokkal hangulatosabb mint az elözzö két rész,
meg nagyon ultra brutál ez a késsel gyilkolás,iszonyatosan tetszik. -
Valamikor márciusban. -
milyen jön ki ? -
Thanatos #455 thx -
Na mindegy, el kezdtem felnyomni az oldalamra, de csak 20 kb-al megy, így 7 óra kell mire felér. Legkésőbb reggel belinkelem. ha addíg nem lesz más, akkor így is jó lesz szerintem. -
=köszi:)
-
A 4-es látásmódot nézted? Kék lesz tőle minden, nem tudom mire jó.
Estefelé feltöltöm, most megy a letöltésem, de ne számítsatok nagy sebességre, mert kb 40 KB/s-al tudok feltölteni. Addíg adjon valaki egy ftp címet, de olyat, ahonnan többen le tudjátok majd tölteni. -
Thanatos #451 ennek énis örülnék -
valaki pls töltse fel valahova.... -
Ez a csillogás tiszta Far Cry-os nagyon frankó. -
Jó-jó! -
Erről papolok egész nap. :) -
Ejj-ejj, végignyomtam a kis demót, összeségében nagyon rövid volt, viszont kegyetlen jó.
SPOILER!
A legvégén, a világítótorony tetején az utolsó őrt úgy dobtam le, ahogy a videókban volt (alulról lógva). Ez hatalmas feelinges befejezése volt a demónak. Szerintem az év játéka lesz, legalábbis a kategóriájában.
Nagyon rágyúrtak a fejlesztők, nagyon igényes munka.
UI.: nézzétek meg a kis videókat a feltelepített mappájában vannak, *bik formátumban. Érdemes. De lehet, hogy a játék menüjéből is elő lehet hozni.
Még valami: megnéztem a maps könyvtárban, csak ez a Lighthouse pálya szerepel, nem lehet előhozni plusz pályát. Sajnos. -
nekem MÉG 14 óra kellene...lepausálom, este emg folytatom ;P -
Thanatos #444 nekem tegnap amig probátlam a max 20 volt de átlag 10 a download szal én ott hagytam abba, 0 értelme van jelen formályában az egésznek... -
Ember, az a szar a kúva bittorentbe, hogy a download 4kb/s-el, az upload 14kb/s-el megy.. -
Thanatos #442 még midnig sehol public demo? -
Szerintem is. Most láttam az 576 Konzolba, és angol nyelven akarják kiadni. Semmi szó nincs magyarról.