10611
-
#2043 Mi van,ha azért nincs még kint a tört verzió,mert működő mltit,és coopot akarnak hozzá adni?Remélem,csak ez miatt nincs még.. -
#2042 jah ok, én meg a CT-re gondoltam -
#2041 Én a Doom kiegészítőjére gondoltam...mert nem rég írta itt valaki hogy felkerült. -
#2040 Ezt melyik pizsidben álmodtad, a micimackósban? -
#2039 Meg a Wanadoo-n! Onnan töltöm a picikét! :) -
#2038 a boltok polcain! -
#2037 Na fennt van már valahol?? -
#2036 az tudom, én jason-nek válaszoltam, h felőlem lehet aprilis 1-i vicc az hogy megjelent, nem a játék... -
#2035 576-ok...meg talán a CD Galaxis is tuti nyitva van ma is. -
#2034 Tesco?Auchan? -
#2033 Látom nem tudtok boltot. -
#2032 OFF:
nem vicc!Kiegészítő!
ON: -
#2031 ezt már xarom le, ez nem érdekel, felőlem lehet vicc:DDD -
#2030 MONDJATOK BOLTOT!!!!!;( -
#2029 Nekem az a szitu hogy tegnap nem tudtunk elmenni erre meg most zárva van a buzi bolt.Amelyik meg nyitva van abban meg nincs raktáron.
Ahhoz képest meg itt áll a 40000 forint a polcon.
ÁHHHH
-
#2028 Egy kis " utó április 1-je " -
#2027 Lehetőleg Cash&Carry módszereset mondjatok:) -
#2026 Tudtok valami HÉTVÉGÉN is nyitvatartó szoftveráruházat ahol ez is megvehető? -
#2025 lol, már a Doom 3 kiegje is kint van nforce-on, de a SP3 még mindig sehol... -
#2024 Má megvan, el van raktározva -
#2023 [IMG]http://pix.dox.hu/pix4/0e405a95fb6046b8069af2d1a94565f0-th.jpg [/IMG] -
#2022 -
sipi78 #2021 akkor ved meg most és ma kijönn a törés na go -
#2020 Én nem fogom megvenni, mert amilyen piszok nagy mázlista vagyok, tutira aznap jelenne meg a törés is hozzá :D -
#2019 ezt magyarázd el a szülőknek is pl.!...
(még nekem se lehet pedig..)
-
bitubo #2018 hát nemtudom,az a 11 ezer forint akkor is csak eszmei érték,jo tény hogy nem a magyar ember fizetésének való szorakozás de akkor is. -
#2017 Passz, még csak a harmadik küldit fejeztem be tegnap. Eddig voltam a világítótoronynál, a hajón, amit a demoban is emlegettek, voltam egy perui bankban (baromi jó pálya volt, végtelenül lehet szivatni az őröket :D) és most jön New York. -
#2016 Ezt most nem kellett volna.
Pár éves fejlesztési periódus, mialatt fizetni kell az alkalmazottakat (nem ingyen kódolnak a kóderek :P).
Zenei emberek fizetése a játék zenei hátteréért.
Hangok létrehozása, amiért komoly studiókat kell vagy üzemeltetni vagy bérelni.
A jó szinkronszinészek fizetése (Ironside se ingyé morog a mikrofonba).
Tom Clancy jogok megvétele.
A rengeteg munkára fogható számítógép.
A rengeteg tesztergép (rengeteg különböző konfig az optimalizáláshoz).
És még lehetne sorolni napestig a kiadásokat, szóval egy játék legyártása milliókba kerül (akár euro, akár dollár) és nagyon jó marketing kell, hogy ezt visszahozza a konyhára (ami már megintcsak pénzbe kerül, méghozzá nagyon sokba).
Az egyetlen dolog ami levihetné a játék árát, az a töménytelen reklám ami benne van, de hát ez nem történt meg. -
#2015 hehe.
közel keleti missziókból legalább kevesebb van..?
az egy a "környezet" miatt jobban bejött..
ha dzsungel(2), akkor azt haggyuk rambóra:)) -
bitubo #2014 nem értem miért kérnek ezekér a játékokér 10 ezreket,az egésznek a legyártása kb benne van 500 forintba nekik,rohadék szemetek jol megszedik magukat! -
#2013 Csináltam egy kis topicot a hivatalos fórumon az eltúlzott reklámok miatt és jó volt látni, hogy nem csak engem idegesítettek. Meg lehetne oldani a reklámokat úgy is, hogy ne szúrja a szemünket, de amit az airwaves-el csináltak az maga a szánalom. Minden egyes videóban ott figyel minimum egy rágóreklám (vagy Sam rágózik (már itt rossz érzésem volt), vagy ott pihen egy bontatlan csomag a rádió mellett, amit másodpercekig mutatnak anélkül, hogy bármi is történne az átvezetőben, vagy a rusnya rágóreklám NY-ban, mikor lelövik az áramszolgáltatást, stb). Azzal semmi gondom nem lenne, ha jól helyeznék el őket (axe a fürdőszobában, coca-cola egy üditőgépen, meg ilyesmik), de hogy a pofámba eröltetik minden videóban, az már tulzás. Tönkreteszi az egész játékélményt (még jó, hogy maga a játék baormi jó, csak a videók ilyen alpáriak, bár a játékban meg minden második számítógép teljesen véletlenül ADM logós képernyőkímélőt használ :P). -
#2012 jól látom,hogy jár hozzá ungárise manual?ha igen és van vkinek rá érkezése tálalhatna nekünk vmi faxa kis pdf-et belőle,vagy legalább skan képeket -
#2011 ez van sajna...spórolás van 1000L... -
#2010 egyetértek -
#2009 öhm, nekem is ilyen a szitu...
a szüleim nem látnak semmi értelmet egy 10.000Ft-os játékban
[a péz megvan] -
#2008 nem igaz h nem tudják már felnyomni... -
bitubo #2007 ha amerikai burzsuj geci én lennék tuti megvenném,sőt minden játékot eredetibe vennék meg,csak a helyzet nem ez sajnos... -
#2006 má megy az oldal, de apám nem engedi -
#2005 Adj Uram türelmet - de azonnal! : ) -