Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
akkor ez azt jelenti,hogy nincs feltörve???
vafgyishogy hiába szednénkle????

DE akkor mért van fölrakva torrentre??????

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hmuda
"Splinter CellChaos Theory _DVD_US_NOCRACK"

Figyelj mit linkelsz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fitutufi
hmmm

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Duddits
Hmuda
Próbáld meg emberi méretben belinkelni és tanuld meg az Enter kezelésének rejtelmeit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ja, hogy itt kel nézni? <#wow1>
Szerintem ezaz USB-s verzió. Majdha fenn van NFOrcon. Akkor kell igazán örülni. (Kivéve ápr 1.)
Ma2ska
Az ilyen megállapitásokra jó kis vs topikok vannak, itt nem reagálnék rá.<#smile>

Az a Pandora Tomorrow
Danman
A Phazeddl honlapján (www.phazeddl.com)rajta van pár Splinter Cell-es letöltés csak nem tom hogy kell tõteni!!nem tud valaki segíteni?<#confused><#conf><#help>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

CalebJoe
Nem járok Peep Showba és a Kék Osztrigába járok!<#idiota><#buck><#beka2>
Bucser
Akiben a dicsõ kapitalzmus kialakította sikeresen a birtoklási vágyat adott termékk iránt az igenis megfogja venni azt a játéot amivel sokat játszik. (lásd nálam az Il-2 sorozatot) Ez embertõl függ, hogy ki mire ad ki pénzt. Te Peep showban költöd el én nem járok oda így én meg játékra<#beka2><#vigyor3><#vigyor5>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CalebJoe
Nehogy úgy tegyen már itt bárki is mint a becsületes gamer aki bemegy a boltba és megveszi a játékokat.
Ezért b***** a csõrõmet az egyre gyakoribb Starforce védelem mert a végén minden játékon ez lesz oszt várhatunk rá heteket mire feltörik, de én akkor sem dobok ki egy játékért se pénzt.
Micsoda együttérzés...<#bee1>

Amugy nem tudom,elõbb utóbb valamilyen használható formában ugyis feltörik (valószinû),onnantól a Starfoce-ra kiadott pénz,kidobott pénz a részükrõl.
Amugy szerintem egy játék eladhatóságát ugysem a rátett védelem határozza meg.A Sims,Doom 3,vagy egy Fifa 2005 ugyan milyen védelmet látott?Mégis hetekig ott voltak az eladási listák élén.És nem azért,mert aki elment érte a boltba,az nem tölthette volna le a töredékért...
Valószinû ez a játék is ott lesz,de nem a Starforce 3 miatt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ForRedGlory
"Protection: Starforce 3 - anyátokat"

Miért is? Mert megpróbálják védeni valamilyen szinten? Te örülnél, ha lopnák a szoftvered? Nem hiszem.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

CalebJoe
Az nforce fórumon volt és a véleményem.

Release folder name: Splinter.Cell.Chaos.Theory.DVD.Clone.TLF
NFO file: *NOT YET*
Protection: Starforce 3 - anyátokat
Multilanguage: *UNKNOWN*
News article/s: Splinter Cell Chaos Theory Soundtrack Revealed, Splinter Cell Chaos Theory Multiplayer Modes
Preview: Gamezone, *N/A*
Review: Gamespot, 8.6/10 - anyátok
XboX review: , 8.6/10 - anyátok
Gamespot community rating: 9.2/10 - ez már nem rossz
Demo (ENGLISH!): Gamershell
Benchmark: *UNKNOWN*
SDK, mod utils: *UNKNOWN*
Screenshots: Gamershell
Trailer: Gamershell
Hmuda
Szerintem meg elsõ nekifutásra csináljuk úgy ahogy sikerül, aztán ha van kedved hozzá, akkor mindegyiket megcsináljuk 100-100%-osra.

Lacc
Ja, elég nagy hentelést csaptunk, de azért fun volt 😄 Majd az utolsó missiont már majd szerintem próbáljuk meg tényleg profi módra befejezni <#vigyor2>
Hmuda
Na ma is volt coop. Végigmészároltuk magunkat a chemical bunkeren. Én persze "véletlenül" fejbelõttem minden eszméletlenül fekvõ embert és emiatt 4%-os lett az én értékelésem (Laccé asszem 21%). 😛

rossz topic...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

berczy
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan kell a splinter cell egy ben bekapcsilni a feliratokat amikor beszélgetnek egymással az emberek? Nagyon jó lenne, mert nem értem...
Elõre is köszi!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

zulur
Illetve konzolig nem sokan süllyednek...<#vigyor2>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

Sadist
Mert XBoxon nincs Starforce 3-as védelem 😊 Abban egy chipcsere megoldja az ilyen gondokat 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

de xboxra mé van már a kiadás elõtt feltörve?

na jó már fáradt vagyok beszélek itt minden hülyesgéet az álnevemmel együtt

zulur
erre no comment dogboj....

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

megoldható, de ahoz szét kell szedni fater gépét 😊

jú de nagy baromság volt ez bocs... 😞(((

nem, arról nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most akkor usbs vinyóról is megy? merha igen akkor nagyon gyorsan paolják felfele😊

hykao
Ehh, elmúlt már Április elseje...😞
Atika :o)
Nekem inkabb egy mukodokepes jatek kellene 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Aha az a howto az nekem meg nem volt meg 😊

nemtom segít e vmit de nekem van egy nfo-m 😊

ÛßßßÛ
BW! ÛÛ ß Û
Ûß ÜÛ Û
ßßßßÛÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛ ßßßßÛÛÛÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß
ÛÛÛ ÛÛ ßßßßÛÛÛ ßßÛÛÛ ÛÛÛ ßßÛÛÛ ßßßßßß ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛÛ ßÛÛÛß ßÛ ßßÛÛÛßßßßÛÛÛßßßßÛÛÛ
ÛÛÛÜÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛßßß ÛÛÛ ÛÛÛ ÜÜÜÜ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ²² ÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ²² ÛÛÛ
ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ±± ÛÛÛ
ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ±± ÛÛÛ
ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ °° ÛÛÛ
ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ °° ÛÛÛ
ÛÛÛ °° ÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ÛÛÛ
Ûß S I N C E 1 9 9 3 ßÛ
Ü ²ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲ Ü

Splinter.Cell.Chaos.Theory
.:.........................................................................:.
^ ^
Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 03/2005
Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SafeDisc 4
Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 1

^ ^
Game info:

In a ferocious Arctic storm, distress signals are sent from a mysterious
Russian whaler. As leading Coast Guard veteran Tom Hansen, you board to
investigate – and discover unthinkable horrors lurking beneath the
ship’s bloodstained decks.

Brave dangerous waters: Rocked by huge breakers, you must steady your
nerves – and aim – to evade a watery grave. Keep your bearings:
Battle against increasingly mutated enemies in treacherous, unstable
environments. Unleash a torrent of weapons: Create fatal traps and use
shotguns, flame throwers, or any object you can find to survive.

^ ^
Install:

1. Unrar
2. Burn or mount
3. Install
4. Use the crack in the HOODLUM directory
5. Play!

^ ^
Greetings:
To all 'da old skool' elites everywhere

.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________\///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \ \\/ // | ||\/\| ||::.::.:::.Site Scripts V1.2:|
`--\_______________/---------\___//--|_||\//|_||---------\_________________/'

Lacc
Minden le van ott irva, felraktam egy howto-t a githez.
zulur
Azért egy próbát megér nem............??<#gun>

Mondjuk vicces, hogy most még csak 1 peer van😊 szemben 1700 leecherrel szemben😊)<#violent>

Azt a GTI-t hogy kell beallitani?

na akkor ha megkérné õket vki hogy közöljék már az elég korrekt vóna

a m ultiban milyen gombal lehet eltunni vagy lathatatlan lenni???

pedig ezek usb-sek de mind1...

leslieboy
ja elfelejtettem!Nem fake!!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
Nem,ezek olyan releasek,amit nem hajlandóak kirakni,és tesztelni se!
MIÉRT??!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Sadist
Na nekem most megint zavaros lett. Ezek azok a releasek, amik csak USB-s eszközön mûködnek?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

leslieboy
2 válltozat kint van az nforce fórumon,de se nfo róla se infó!Miért nem rakják már ki?
linkek:
splinter chaos link 1
splinter chaos link 2

Sil3nt
huhh már alig várom, hogy valami reloaded-os törésben viszont lássam az nforcon... ezek a lopakodós játékok nagyon bejönnek nekem....már alig bírok magammal

Sadist
Csak az a baj vele, hogy
1. francia
2. nem lehet tudni, hogy ez nem-e csak a CloneDVD-s verzió (ami csak USB -s DVD rommal mûxik)
Még egy .nfo fájl sincs benne.

Duddits
Ha nem vettel volna észre!! felvan törve! Nem hogy linkeltem egyett lejjebb??!

Lord AnonymouS
Feljönnél msn-re?

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

nem mivel csak usb driverol megy ez a specko "törés"...

Lacc
De most az is jó lenne nektek nem? (:
hát ez a speckó törés oylan mint a mini iamge aminek semmi köze a feltöréshez egyszerüen találtak a védelemben egy bugot... 😞