Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vafgyishogy hiába szednénkle????
DE akkor mért van fölrakva torrentre??????
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Figyelj mit linkelsz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szerintem ezaz USB-s verzió. Majdha fenn van NFOrcon. Akkor kell igazán örülni. (Kivéve ápr 1.)
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezért b***** a csõrõmet az egyre gyakoribb Starforce védelem mert a végén minden játékon ez lesz oszt várhatunk rá heteket mire feltörik, de én akkor sem dobok ki egy játékért se pénzt.
Amugy nem tudom,elõbb utóbb valamilyen használható formában ugyis feltörik (valószinû),onnantól a Starfoce-ra kiadott pénz,kidobott pénz a részükrõl.
Amugy szerintem egy játék eladhatóságát ugysem a rátett védelem határozza meg.A Sims,Doom 3,vagy egy Fifa 2005 ugyan milyen védelmet látott?Mégis hetekig ott voltak az eladási listák élén.És nem azért,mert aki elment érte a boltba,az nem tölthette volna le a töredékért...
Valószinû ez a játék is ott lesz,de nem a Starforce 3 miatt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Miért is? Mert megpróbálják védeni valamilyen szinten? Te örülnél, ha lopnák a szoftvered? Nem hiszem.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Release folder name: Splinter.Cell.Chaos.Theory.DVD.Clone.TLF
NFO file: *NOT YET*
Protection: Starforce 3 - anyátokat
Multilanguage: *UNKNOWN*
News article/s: Splinter Cell Chaos Theory Soundtrack Revealed, Splinter Cell Chaos Theory Multiplayer Modes
Preview: Gamezone, *N/A*
Review: Gamespot, 8.6/10 - anyátok
XboX review: , 8.6/10 - anyátok
Gamespot community rating: 9.2/10 - ez már nem rossz
Demo (ENGLISH!): Gamershell
Benchmark: *UNKNOWN*
SDK, mod utils: *UNKNOWN*
Screenshots: Gamershell
Trailer: Gamershell
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elõre is köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ÛßßßÛ
BW! ÛÛ ß Û
Ûß ÜÛ Û
ßßßßÛÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛ ßßßßÛÛÛÛßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß
ÛÛÛ ÛÛ ßßßßÛÛÛ ßßÛÛÛ ÛÛÛ ßßÛÛÛ ßßßßßß ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛÛ ßÛÛÛß ßÛ ßßÛÛÛßßßßÛÛÛßßßßÛÛÛ
ÛÛÛÜÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛßßß ÛÛÛ ÛÛÛ ÜÜÜÜ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ²² ÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ²² ÛÛÛ
ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ² ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ±± ÛÛÛ
ÛÛÛ ²² ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ± ÛÛÛ ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ±± ÛÛÛ
ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ °° ÛÛÛ
ÛÛÛ ±± ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ ° ÛÛÛ ÛÛÛ °° ÛÛÛ °° ÛÛÛ
ÛÛÛ °° ÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛÜÜÜÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ ÛÛÛ
ÛÛÛ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ÛÛÛ
Ûß S I N C E 1 9 9 3 ßÛ
Ü ²ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲ Ü
Splinter.Cell.Chaos.Theory
.:.........................................................................:.
^ ^
Supplied by ....: HOODLUM Release Date ..: 03/2005
Cracked by .....: HOODLUM Protection ....: SafeDisc 4
Packaged by ....: HOODLUM CD/DVD Count ..: 1
^ ^
Game info:
In a ferocious Arctic storm, distress signals are sent from a mysterious
Russian whaler. As leading Coast Guard veteran Tom Hansen, you board to
investigate – and discover unthinkable horrors lurking beneath the
ship’s bloodstained decks.
Brave dangerous waters: Rocked by huge breakers, you must steady your
nerves – and aim – to evade a watery grave. Keep your bearings:
Battle against increasingly mutated enemies in treacherous, unstable
environments. Unleash a torrent of weapons: Create fatal traps and use
shotguns, flame throwers, or any object you can find to survive.
^ ^
Install:
1. Unrar
2. Burn or mount
3. Install
4. Use the crack in the HOODLUM directory
5. Play!
^ ^
Greetings:
To all 'da old skool' elites everywhere
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________\///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \ \\/ // | ||\/\| ||::.::.:::.Site Scripts V1.2:|
`--\_______________/---------\___//--|_||\//|_||---------\_________________/'
Mondjuk vicces, hogy most még csak 1 peer van😊 szemben 1700 leecherrel szemben😊)<#violent>#violent>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
MIÉRT??!!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
linkek:
splinter chaos link 1
splinter chaos link 2
1. francia
2. nem lehet tudni, hogy ez nem-e csak a CloneDVD-s verzió (ami csak USB -s DVD rommal mûxik)
Még egy .nfo fájl sincs benne.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000