Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a pandora tomorrow fórumba írtam, ha tud valaki segítsen pleeaseeee!

Atika :o)
Abbol mar majdnem megveszed a jatekot is es azzal nem kell szarakodni se 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Danman
Akkor vegye meg valaki vagy próbálja meg,mert addig én nem költöm el a drága pénzemet!!<#idiota><#vigyor5>

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

threeman
mennie kellene, és nem is olyan drága egy usb-s rack (5ezer)

Danman
Most akkkor a mobilrackkel nem megy???

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

threeman
USB 2.0-IDE átalakító kábel 8600 Ft
egy szolnoki bolt árlistáján találtam, hát nem olcsó
http://www.wininvestor.hu/arlistatotalmax.htm

Csutka a videókarid, az nyom a latba, hiába az 500 Mhz-es Ram, meg 3.6 Athlon...

steam, origin: ACE_hun

Danman
MEg amúgy úgy értettem a gtr-s crackelést hogy úgy is próbáltam a SCCT-t de nem megy.GTR-féle crackelés:

GTR - Real Racing - Alcohol

-------------------------------

No-CD method:
In order to play without swapping the original CD-Rom all the time you need to do the following...

1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.

2. Install GTR.

3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.

4. Start up your computer.

5. Open your Computer Management then go to> Device Manager> System Devices.

If you have Alcohol installed you should see "Plug and Play BIOS Extension" and if you have Daemon Tools you should see "PnP BIOS Extension". If you have both installed you have to do the following for both.

6. Right click "Plug and Play BIOS Extension" or "PnP BIOS Extension" and go to Properties.

7. On the Details tab you can select "Device Instance ID". Looks like ROOT\SYSTEM\0003. Remember or write down the last numbers.

8. Now you go to> Start> Run> Now you type: regedit

WARNING! You are now about to edit the registry. Errors in the registry can cause errors in your system. If you do exactly what's described here it won't go wrong. You are responsible for your own actions.

9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\R oot\SYSTEM

10. Under the system folder you see the number(s) as you found in step 7.

11. Right click the number(s) and select "Permissions"

12. Click on the System group and set "Read" to "Deny"

13. Close regedit

14. Mount the .mds from this package

15. Start the game and use this serial: no-can-do - we know it is required to use the image...

NOTE: This serial will only work with the .mds included.

16. Start the game and enjoy!

When you update Alcohol or Daemon you need to follow these steps again.

------------------------------------

Thanks Simbin for making an excellent game!!

When GTR comes available in your country make sure you buy your legal copy!
This will invest in future titles.

------------------------------------

Sjediek

Danman
MSOt akkor ez a mobilrack nem megy???

Lacc
Kiváncsi vagyok fog-e menni ez az usb-s dolog 😊
Hat igen legnagyobb gaz az iranyitas az egyszeruen pocsek aztan akad meg mas hiba is amit mar lattam hogy felsoroltak de hat ha meg tenyleg nincs kint hivatalossan akkor lehet hogy a begen meg megoldjak a problemakat kivancsi vagyok raaa.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Sok sikert.
Seth
csak kérdeztem.....

PSN ID.: Beegabor

zulur
szted ha nem lenne, szaroznék vele?

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

Seth
és van usb-s meghajtód??? mert ha nincs akkor felesleges vele szarozni....

PSN ID.: Beegabor

zulur
Ért valaki a ehhez a tetves Alcohol 120%-hoz? Mert itt a mûködõ USB-s megoldás...Valaki aki vágja dobhatna egy privátüzit...

This is not a mini-image, mini-images dosn't work with Splinter Cell 3.

It is just a .MDS wich inludes the DPM.

Do the following to get a working backup:

1. Get the latest version of Alcohol 120%

2. Do a Full Image of your DVD (European Version) without DPM

3. Replace your .MDS with mine

4. Burn a backup using RMPS

5. Activate RMPS emulation

6. Diable all IDE CD/DVD drives

7. Insert your backup into a USB 2.0 CD/DVD Drive and play!!

Thats the one and only solution at the moment!!!

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

hykao
Na én ezért ódzkodom, hogy lecseréljem a 9800pro-mat egy 6600-ra...még ha olyan fenejó is az ára... 😊
Amugy az a durva valahogy az nvidia logos gamek mintha meg bugosabbak lennenek az atlagnal. (thief3, evil genius, ez, stb.) Neha visszasirom az atimat.
tenyleg hihetetlenul lassu nvidiumon
hykao
Nem lenne olyan rossz, ha nem lenne annyira túlbonyolítva az irányítás...meg akad még ott pár bug is, mint pl. az árnyék elõbb mozdul, mint az ember...na meg annak ellenére, hogy nvidia logo ott is fel van tûntetve, az nvidiásoknak általában hihetetlenül lassan fut... 😊

Mellesleg megjegyzem, hogy hivatalosan még nem jelent meg a játék, mert ha jól olvastam: elapadtak a források a projekt befejezése elõtt...amúgy ha sikerül befejezniük a projektet a hibák kijavításával, akkor még akár jó is lehet! 😊
tényleg ennyire gagyi a stolen?
hat az eleg szar jatek bizony 😊 en is lehuztam de ki is dobtam amint meglattam. Hat igazan feltorhetnek mar a jatekot orulnek neki de szerintem meg sok mas ember 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

hykao
Ne nekem magyarázd lol 😊))
Sil3nt
hát ez a Stolen game egy mekkora rakás fos. És képes voltam egy dvd-ét letölteni...azt hittem hogy múlik az inger a splinter felé, de csak feldühített és mégjobban kell <#mf1><#mf1>

Sil3nt
szívroham jön rám TEEEEEEE...olvass...ápr1 😄DD --> ezt azt jelenti hogy nuked:yes

hykao
Na ne mondd, tényleg??? Ha nem mondod, hülyén halunk meg! 😛PPPPPPPPPPPPPPP
Makkmag
az nforce-on ezt írják...

Splinter Cell Chaos Theory (c) UBISOFT

Group: HOODLUM
Section: PC Game ISOs
Nuked: Yes
Reason: 1st Of April 😄
Rls Date: 2005-04-01
Size: 94x50

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

zulur
registry tiltogatást hogy csináltad?

daniman: nekem megy a GTR starforce nightmare és registry tiltogatással is.

dogjoy: Én ezt adamII kollégának írtam, örülj neki, ha jó géped van.

Hát igen a jóöreg ÉN, aki már kb. egy hete ezt pedzegeti, de seniki sem foglakozik vele!!!! Meg hogy nekem megvan ami kell hozzá, csak nem fizetek feleslegesen érte, és seniki sem akarja önszántából megosztani, de hát ha neketek nem kell a teszt, akkor nem kell...

ati2002
<#lama>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Danman
Ezt írták az egyik fórumon:
"Köztudot ,hogy van mostanában egy olyan játék a neten ami csak külsõ USB-s DVD vel lehet nyomni ! A trükk a következõ van ugyebár egy mobilrack amit rálehet kötni a gépre USB keresztül is. A mobilrackbe bekötni egy DVD olvasót azt annyi ! Ez csak elmélet ,gondolatfutatás ha valakinek vannak ilyen cuccai probálja ki ,hátha bejön!!!!Ha bejön ide írjatok mert akkor én is leszedem,meg veszek mobil racket!!!! " LEHETSÉGES???ÉS EZT A MOBILRACKET HOGY TUDOM BESZEREZNI??

Danman
NEm megy ezzel se legalábbis nekem.......GTR-es töréssel sem megy.(regeditben tiltogatni)A flash fórumon viszont az egyik emberkének állítolag elindult de nem képes válaszolni.hogy hogyan..(hhmmmmm nem kamu szagú?)Én asszem várok a törésekre és addig fennt hagyom a gammát..Legalább megvan😛

Hmuda
Nem is telepítésnél kéri, telepítés alapból le kellene mennie és elsõ indításkor kérnie a kulcsot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

"Mit veszíthetsz, ha késõbb jáccol vele, addíg inkább vegyé' új gépet, arra költsé, hogy fusson is " erre válaszoltam, hogy ne aggódjon megy.
Nem vagivagivagi... <#mf2>

zulur
Ezt értem, ebben az aktiválásban igazad van, de csak a telepítésnél kéne kérnie nem...?sztem igen.

Dave000
Na, mind1 majd holnap visszanézek hátha vkinek sikerült vmit alkotnia...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Hmuda
Kulcsot mindenképpen kérnie kell, az SF feltörése csak a lemez állandó ellenörzését lövi ki (kulcsal magát a játékot aktiválod, nem az SF-ot).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zulur
szerintem ha jól lenne törve az SF, nem kérne semmit, mert a Protection progi nem szenvedne az DVD és a Kód ellenõrzésével....bár nem tudom...

Hmuda
CD-kulcs az már eléggé univerzális kifejezés. De még mindig a kulcs miatt rinyál és nem a lemez miatt. Majd ha beírtál egy megfelelõ kulcsot, amjd azután lesz gondod az SF-el.

Dave000
Itt nincs cd-kulcs, annyit ír mint lentebb írtam hogy Disc, ami lehet CD=Compact Disc, meg DVD=Digital Video Disc

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
Ha átküldöd megnézem, torrentrõl nem tudok szedni 😞

Hmuda
Ha az SF maitt toporzékolna akkor a DVD-t kérné és nem a CD-kulcsot.

alph4
Elegem van már a mini image-ból! 😄DD

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

zulur
Szerintem meg egyszerûen nem jól "tört" ( azaz nem tört ) az SF3....ennyi.
nálam is ez a baj
<#schmoll2>

Duddits
Hmuda
Mert gondolom ez EU-s cd kulcs, te meg másik verzióval próbálkozol.

grebber
NINCSEN MÉG!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Dave000
Hát ez az hogy mi van vele...: The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key.

Ezt kapom erre a kulcsra.