Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XP-be (ha azod van) van olyan, hogy FAT32->NTFS convert, tedd meg azt, nagyon gyorsan végez vele, talán 1 perc, és minden cuccod megmarad. És fordítva is mûködik

steam, origin: ACE_hun

zulur
Nagyjából semmit...barkózbázz.
Egyszerûûbb ha formázol és többet nem lesznek ilyen gondok..

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

DONGUBA
Tok jo most kijott ftp- egy verzio gondolom jo de nincs dvd-irom (MÉG) es nemtudom kicsomizni mert a fat32 nem tamogatja a 4 giganal nagyobb fajlokat😞(
Mit csinaljak?Formazason kivul.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atika :o)
Hat ha netan lehuzod es kiprobalod es ha megy akkor tudasd velunk is 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zulur
egy szaros próbát megér...legalább a crcackért😊 Talán bejön...BÁR túl gyanúsan néz ki..nem ez a szokott file méret a RELOADED-nál....

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

Lacc
A történet szerint elmenekül, nem tudsz mit csinálni vele. Szóval csak hagyd hogy menjen, aztán vissza kell menned a kezdõponthoz 😊
hát ez akkora kamu mint a geci, nforceon nincs is ilyen
Glpetyus
Na,végre volt idõm kipróbálni a demót.
Még nem vittem végig,így sokmindent nem tudok írni.
Hát a grafika az vmi fantasztikus lett!
Végre normális PC-s kinézet,a 2 "fésüs" grafikájú rész után.Bár én 800x600-as felbontáson tudtam megfelelõ fps-t elérni,de legalább akkor fullon van minden,a simitás és a szûrés is.Gyönyörü.
Egyedül Sam bácsi feje furcsa egy kicsit,de mind1.
Az irányitás maradt amilyen volt,amennyire észrevettem,de az jó is így.
Az furcsa nekem kicsit,hogy séta közben elengedjük az irányitó billentyût akkor (ha épp úgy lép),felemelt lábbal áll meg 😊
Végre a hullák,leütött ellenfelek nem érnek bele a falakba,tárgyakba.
Eddig ennyi,15 perc játék után.
Jöhet a full 😊

Sziasztok!

Azokhoz kérdés akik már végigjátszották a játékot: Egy pontnál picit megakadtam, ez a Shetland megölte a másik fazont, és elmenekül a helikopterrel! Van vmi ötletetek rá h oldjam meg h ne meneküljön el, kirohanok, senki sem vesz észre, de mire a közelébe érek elrepül...pls vki help 😊 😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

TDC Geronimo
Hát a BF2-höz nekem nagyon is kell majd 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hykao
Akkó' fejleszd vissza a gépedet...AA nélkül nem kell neked 6600... 😊))
TDC Geronimo
Háááááát 😛
Na jó....jobb, de engem nem nagyon zavart 😊

hykao
Há' jobb mint cakkosan nem??? 😊
TDC Geronimo
Nah
ez jó? 😊

TDC Geronimo
Jah......sztem is vinné.....engem mondjuk nem nagyon zavar, de bekapcsolom azt megnézem 😊

hykao
Konvertálás ide - konvertálás oda...de az élsimítást bekapcsolhatnád...ha az én 9800pro-m vitte 6x-os élsimítással, akkor talán a te 6600-asodon sem kéne ilyen cakkosnak lennie az éleknek... 😊
TDC Geronimo
ok...megbeszéltük 😉

ati2002
sehogy. fake.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Amse
Thx.Valahogy gondoltam, hogy a warez a fõ ág, de az nem érdekell.

Hmuda
Warez-warez-warez. (ami mellesleg nem mûködik)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Amse
Valaki összefoglalná mi volt az utóbbi 250 hsz-ben?

Hi!Nem tudjátok hogy mûködik e ez a file? Splinter Cell 3 No-CD/Fixed Image ?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Hmuda
Bocsi, hogy csak most, eddig SWAT4 multiztam. Szóval max akkor jöhet össze, ha te csinálsz szervert, de majd szeritnem a hatos lobbyban talizzunk, csak küldj privit egyeztetésre, hogy mikor.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tigeroo
vaszki, ebbõl vásárlás lesz😊)
TDC Geronimo
Hmuda nem jössz velem kipróbálni a coop-ot? 😊
Ki szeretném prószálni 😊
Majd írd meg, hogy hányas szerverre csatlakozzak

TDC Geronimo
Sikerült!!! 1000 hála <#worship>

TDC Geronimo
aham köszi kipróbálom 😊

Hmuda
Nem. Ha mindent jól dumáltál meg az öreggel, akkor beáll Dvorak egyik végébe, te beindítod Dvorakot, beállsz a másik végébe és termál módban nézed, hogy ép melyik csõ hevül túl. Ezek alapján szépen sorban megpiszkálod a csöveket úgy, hogy elsõt te, aztán az öreg egyet, aztán te egyet, és így tovább.

TDC Geronimo
De semmi értelmeset nem mond!
Látom, hogy az egyik "doboz"-ból hiányzik valami...nem azt kell megtalálni véletlenül és berakni?

Hmuda
Beszélgess vele tovább.

TDC Geronimo
Hülye 😊
Beszéltem vele, de semmi 😞
Beindítom a szervert azt leáll 😞
Ahogy nézem valami szart meg kell hozzá szerezni,de nem tom hol van? 😞

Hmuda
Beszélj az öreggel, õ majd segít.

Dave000
Akinek van USB-s Rack-je és DVD-romot rá birja kötni akkor az a következõket teheti: (sima RACK-hez is lehet venni USB kábelt)

- Szóval mikor letöltötted a játékot akkor kicsomagolod és megkapod a lemezkép fájlt.
- Aztán felrakod a játékot (feltelepited) mert ugye a telepités az megy csak elinditást kell trükközni.
- Letöltöd a crack fix-et innen ez végülis egy no dvd crack ami most jött ki...
- Ki kell irni DVD-re a legujbabb Alcohol 120%-al a lemezképfájlt de az RPMS-t engedélyezni kell (ez egy emuláció...) aztán ezt bekapcsoljuk mikor kész és a StarForce Nightmare-el minden IDE kábelen lévõ optikai meghajtót letiltunk és a kiirt dvd-hez ez lesz a serial ami tuti mert igy csináltam én is 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F

Állítólag így mûködik.
Hát nem tudom nekem nem indul el, ugyanúgy a Disc Key-el baszakszik, pedig ki van írva és usb-n keresztül olvasom...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

TDC Geronimo
Minden highon van, de mivel le van kicsinyítve meg jpeg-be átkonvertálva azért néz így ki.....amúgy meg help kell! 😞

Dave000
gondolom lekicsinyítette a képet, hogy ne egy órán át kelljen tölteni... Nem hiszem h így nézne ki rajta.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ati2002
Bocsi, nem azért, de így néz ki a 6600-as konfigodon? Ez ultralow beállításnak tûnik....

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

jóvan 1x kilehet próbálni

TDC Geronimo
Valaki segítsen plííz (pl Humda 😉)
Itt mit kell csinálni?

<#lama><#lama><#lama>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

fitutufi
<#lama>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

úgyértem másolt...

bon
Ha lenne tört verzió akkor nem kellen bemountolni az SP3-at. Jelenleg még töréssel nem rendelkezõ verzió van csak

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Most olvastam, hogy a total commanerhez van egy plug-in ami bemountolja a cd/dvd képeket, állítólag a totalcommander.hu-n van. Lehet hogy "ez ellen nem véd" <#nyes> a starforce 3. Chekkoljátok már le akinek megvan a tört sp3!

Danman
Nem vagyok egyre hülyébb csak valaki kérdezte.hogy hogy kell krekkelnia GTR-t!!!!!!!!!#3400

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Jo kis oldal en is azt hasznalom 😊 csak az a baj hogy ehhez a jatekhoz meg nincs semmi 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

itt van egy cím astalavista.box.sk ha valakinek kell crack valamihez, de nagyon vigyázzatok vele, mert rengeteg víros érkezik innen.

threeman
hát ez az! mondjuk depo.hu-n találtam olcsóbbat (5600ft)

Duddits
Te most egyre hülyébb leszel! GTR-es cuccnak mi köze ehez????

DayWalker
ment válasz 😊