Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Egyszerûûbb ha formázol és többet nem lesznek ilyen gondok..
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
Mit csinaljak?Formazason kivul.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
Még nem vittem végig,így sokmindent nem tudok írni.
Hát a grafika az vmi fantasztikus lett!
Végre normális PC-s kinézet,a 2 "fésüs" grafikájú rész után.Bár én 800x600-as felbontáson tudtam megfelelõ fps-t elérni,de legalább akkor fullon van minden,a simitás és a szûrés is.Gyönyörü.
Egyedül Sam bácsi feje furcsa egy kicsit,de mind1.
Az irányitás maradt amilyen volt,amennyire észrevettem,de az jó is így.
Az furcsa nekem kicsit,hogy séta közben elengedjük az irányitó billentyût akkor (ha épp úgy lép),felemelt lábbal áll meg 😊
Végre a hullák,leütött ellenfelek nem érnek bele a falakba,tárgyakba.
Eddig ennyi,15 perc játék után.
Jöhet a full 😊
Azokhoz kérdés akik már végigjátszották a játékot: Egy pontnál picit megakadtam, ez a Shetland megölte a másik fazont, és elmenekül a helikopterrel! Van vmi ötletetek rá h oldjam meg h ne meneküljön el, kirohanok, senki sem vesz észre, de mire a közelébe érek elrepül...pls vki help 😊 😊
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na jó....jobb, de engem nem nagyon zavart 😊
ez jó? 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ki szeretném prószálni 😊
Majd írd meg, hogy hányas szerverre csatlakozzak
Látom, hogy az egyik "doboz"-ból hiányzik valami...nem azt kell megtalálni véletlenül és berakni?
Beszéltem vele, de semmi 😞
Beindítom a szervert azt leáll 😞
Ahogy nézem valami szart meg kell hozzá szerezni,de nem tom hol van? 😞
- Szóval mikor letöltötted a játékot akkor kicsomagolod és megkapod a lemezkép fájlt.
- Aztán felrakod a játékot (feltelepited) mert ugye a telepités az megy csak elinditást kell trükközni.
- Letöltöd a crack fix-et innen ez végülis egy no dvd crack ami most jött ki...
- Ki kell irni DVD-re a legujbabb Alcohol 120%-al a lemezképfájlt de az RPMS-t engedélyezni kell (ez egy emuláció...) aztán ezt bekapcsoljuk mikor kész és a StarForce Nightmare-el minden IDE kábelen lévõ optikai meghajtót letiltunk és a kiirt dvd-hez ez lesz a serial ami tuti mert igy csináltam én is 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
Állítólag így mûködik.
Hát nem tudom nekem nem indul el, ugyanúgy a Disc Key-el baszakszik, pedig ki van írva és usb-n keresztül olvasom...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Itt mit kell csinálni?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>