Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
he he ez jo otlet 😄

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Hmuda
A kezdõképernyõt szúrd be, amin a te acc neved van. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Evogordon
Na mondjad mijet csináljak?

Netrol nemnehez kepeket szerezni <#nyes><#nyes>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

fitutufi
<#ticking>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Evogordon
Én már rég nyomatom a játékot nemsokára beszúrok egy pár képet.

Evogordon
Na itt vagyok 😄 Mi is a téma??

En nem tudom hogy mit hisznek az ilyen emberek hogy ettol nagyobb arcok lesznek hat csinaljak magukbol csinalnak hulyet 😊
Nekem a tesom 2 eves kisfia hacker mar szetort par jatekot 😄

Strike16
ja nem is mondtam még hogy nekem hacker a nagymamám... <#idiota><#guluszem1>

ja, végülis tök igazad van!

Hmuda
Csak irritál, hogy itt adta az arcosgyereket, de mikor észreveszi, hogy hülyét csinált magából inkább meghúzza magát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

inkább ne emlegesd! 😊

Hmuda
Hm, érdekes módon a "hacker" haveros gyerekrõl már nem hallottunk pár napja. 😛PP

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Glpetyus
😊))))))))

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nincs kedve valakinek LAN hálóban kipróbálni a Coop módot? GIT progival nekem már sok ilyen játékkal összejött, gyorsan be lehet állítani, ha valaki még nem használta volna...

steam, origin: ACE_hun

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddd

sazl : c

Strike16
csak rövid...

Strike16
nem is rossz <#ravasz1>

magus755
nagyon állat!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Lacc
k8bal
ez igaz!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Strike16
szerintem ha rajta lennének már feltörték volna...<#szomoru1>

hát nemtom, de -egy korábbi hozzászólót idézve- elég régen tört fel már gamet a RELOADED csapat (ápr.20)... lehet h erõteljesen a SPCTre hangolódtak?!?!?

fitutufi
nem kéne lezárni a tápikot? ha kijön nforcen akkor meg megnyitjuk! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

téves, nem mindenki vette meg! Csak minek szajkózzuk ugyanazt a témát (h nincs crack) amíg nincs semmi megoldás a láthatáron!<#rinya>

k8bal
Egy hét alatt "csak" 173 új hozzászólás lett! A múltkor egy hétvége alatt több lett! <#idiota> Mióta megvette mindenki már senki nem jár ide! <#shakehead>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

robotnyk
kiugrás, érfelvágás, minen hsz egy újabb ötlet 😄
Shep
azért írtam én is, egyébként ilyen alapon a filmeket is be lehetne tiltani meg minden egyebet, aki hajlamos rá, meg még szellemileg nem érte el a szintet az simán kárt tehet magában másokban egy filmben vagy akármiben látott jelenet miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fitutufi
<#vigyor1>

Sadist
A modern szelekció: aki hülye, haljon meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

alph4
Legalább utána rájöttek, hogy tévedtek<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Strike16
egyébként egyesek a dragon ball miatt azért is kiugrottak az emeletrõl mert azt hitték tudnak repülni...<#wow1><#zavart2>

😊)))

Életfogytiglant kapok felbujtásért, mert tippeket adtam...

Nem de most tényleg, végignyomtam az elsõ 2-õt, nagyon tetszett, egyedi játékélmény, de engem csak a single érdekel, ami szerintem 15-20 óra, azért nem fogok kiadni 10 ezer ft-ot, egyéni vélemény, de nem fogok minden másnap ide beirogatni, hogy van e tört verzió, meg ez mûködik e stb, vagy felvágni az ereimet, mert nem tudok vele játszani....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
majd ha leugranak páran jól betiltják mint a dragonballt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Strike16
Így van... <#idiota><#guluszem1>

Érdekes dolog, hogy azt amit nem játszhat az ember mennyire görcsösen várja, vagy esetleg megveszi csak hogy végignyomja, mert ha nem belehal, néha ellátogatok ebbe atopicba, hátha van tört verzió, de az a vélemnényem, nagyon szívesen végignyomtam volna egyszer single-be, de ha nem hát nem, akkor nem játszok vele, majd egyszer, jóhogy már nem ugranak itt le egyesek a 10-edikrõl, mert nincs tört verzió, vagy nincs pénze esetleg megvenni, aki meg annyira akarja és nem veszi meg az ugorjon...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

grebber
Már nagyon régi ez kalap sz.r-t sem ér.

Next PC upgrade: 2022

magus755
Hello srácok lehet lesz remény annak aki nem tudott jáccani eddig a játékkal most találtam ezt: Splinter Cell Chaos Theory PC (Reloaded)

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Duddits
Vagy õ maga. <#nyes>

Hmuda
Szerintem a "hacker" haverod... 😛

dikki*yysw
ja vhogy így vagyok vele, sokáig jó volt röhögni, de már átment szánalomba amit érzek itt egyesek iránt.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Evogordon
Majd meglátjuk kinevet a végén...

robotnyk
komolyan, amit itt egyesek lejátszanak, az már zéró szánalom, egyszer még jó röhögni, de hosszú távon irritál.
Adam II
Ez már topic a javából😊)

dikki*yysw
lol

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Evogordon
Én ma megyek egy hacker haveromhoz és megcsinálja nekem mert õ magának megcsinálta és mûködik is neki<#crazya>

Nemigaz, már mindkét lábam kétszer leborotváltam, de mégsem mûxik <#banplz>