10611
-
#6301 hol melyik?????????????????
akkor azzal nem kell szarakodni?
-
kokesz92 #6300 MEGJELENT A FELTÖRT VERZIÓ! VÉÉÉGREEEE -
#6299 Ez mit jelent???
DE PCI Controller Drivers MUST be OS STANDARD IDE PCI Drivers. -
#6298 UBIsoft -sok feltétlenül. A többi kiadó nem ennyire vérmes. -
#6297 Azért ennyi mindent nem. Egyedül a start.bat- ot és a nightmare -t kell elindítani, de azt is lehet egy *.bat file -ba rakni és kattintásra indul. De természetesen ez már bonyolult, inkább valóban várj a soha el nem jövő crack -re.- -
#6296 most minden uj játék iyen buzi startforce-os lesz? -
#6295 2 napig kibírod nem? kb addíg tart nyugisan végigjátszani -
#6294 akkor ez igy szar majdcsak lessz crack hozzá -
#6293 igen -
#6292 ha netán sikerül igy elinditani akkor minden játékkezdésnél el kell ezt játszani? -
Glasses #6291 Igy tényleg műkszik ez a verzió épp most tölttöm? -
#6290 1. sfcure01/!setup.bat
2. reboot
3. Alcohol-ba bemount felinstallal, aztan nem reboot!
4. sfdrvup.exe elindit es most reboot.
5. sfcure01/!start.bat
6. SFNightmare disable cd, disable node
fizikailag nem kell lehuzni a kabelt!!!!!
a progi hozzá -
abonyitomz #6289 MŰKÖDIK! -
Pardon22 #6288 WANADOOn fent vaan!!!!!!!!!!!!! -
Alien1024 #6287 Tom Clancy s Splinter Cell Chaos Theory READNFO MULTILANGUAGE CLONECD-iTWINS tehát ez a verzió müködik valakinek
-
#6286 lamernek beszélhetsz.
mindenhova beírja.
-
#6285 Alig lehet elindítani, a multi meg egyátalán nem megy... -
abonyitomz #6284 tökéletesen működik!!!!!!! a bannerben lévő " nincs még tört verziót törölhetitek" -
zoltang #6283 Az európai javítás kellett mégis. A magyarosítás rontott el valamit, mindent újrarakva simán megy magyarul a progi. -
#6282 illetékes ill hozzáértő nem csinálna FAQ-ot?
(persze én vágom elindítást, de másoknak nagy help lenne)
köszi -
#6281 Mind jó ami clone CD-DVD.
Ezt a nincs még olyan tört szöveget nem kell komolyan venni. Pár ember képtelen belátni. -
#6280 Tom Clancy s Splinter Cell Chaos Theory READNFO MULTILANGUAGE CLONECD-iTWINS
Na ez meg milyen verzió?????? -
sorted #6279 remélem ez jó verizó most látom egyik oldalon -
zoltang #6278 A d2d patch sem jó. Az automata is az európait szedi (újrainsatll után :( ). -
Maksi #6277 Splinter.Cell.Chaos.Theory-Multi.5(ENG-ITA-GER-FRE-SPA).BY.MAGIX.rar
Ez a verzió működik? Vagy csak a Snake-s? Vagy a törés jó ehhez is, amit beírtam? -
zoltang #6276 Most ehhez a snake verzióhoz melyik javítás kell?
Splinter Cell: Choas Theory v1.00 to v1.04 Patch [Retail DVD Version] [83.1 MB]
Ennek az amerikai változata nem ment fel, de az európai felment de a progi exe hibával kilép (az ellenőrzés előtte simán lefut).
Már csak ezt látom:
Splinter Cell: Choas Theory v1.00 to v1.04 Patch [D2D Download Version] [33.7 MB]
-
Pardon22 #6275 nekem nem csatlakozik! :( -
#6274 Hát ha jön akkor no para.
Végre ma csináltam helyet azt feltettem megpecsceltem legfrissebre azt tolom vele csak menni kell melozni :( -
#6273 kösz a torrentspy-os ajánlásodt Newfront!
így már mindjárt más, 170-nel repeszt lefele :-))))
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS -
Newfronter #6272 nekem a Latest vvan bejelölve és a games, megnéztem jött lefele a cucc. Igaz error-os a tracker, de valami olyasmi van oda írva, hogy read the FAQ. De ha jön gondolom nincs gáz vagy mégis? -
#6271 Hát ha a legfelsőre gondolsz akkor azt nem lehet szedni mivel a tracker reges és asszem oda már nincsen reg. -
Newfronter #6270 Na aki játszani akar vele nézze meg a torrentspy oldalt, mert van egy friss torrent és elég jó arányokkal! -
#6269 Hát akinek feltétlenül kell a multi mert nélküle az élet elképzelhetetlen hát vegye meg.
Amugy kurvára nem meacerás ha ez neked az akkor te nem foglalkoztál még macerás dolgokkal. -
MatrixTM #6268 Azt tény hogy az sfcure01 -el iszonyat macerás elindítani a gamét... én már inkább hibernálom az egész gépet esténként, mert a t*m tele van a (letiltásmindenre és mindenkor+csekk 5 perc aztán nem jó aztán megint ugyanaz, majd nagy nehezen elindul)típusu játék indítással...
az tény hogy az UBI elött le a kalappal, mert nagyon beszívatták a népet és ha jól sejtem ez csak fokozódni fog... -
#6267 Starforce 3.3 topic #327. -
#6266 majd talán a daemon V4 :S -
DioSr50 #6265 valaki leirná, hogy kell elinditani!!!
megköszöném!!!
köccek csáó
-
Pardon22 #6264 én is leszedtem akkor, csak töröltem is mert nem működött! utólag már bánom! :( -
#6263 Remélem nem baj hogy csináltam egy Splinter Cell 4 topikot. Csakhogy nem itt keveredjen el a sok infó, hanem amott gyüljön inkább össze. -
#6262 Hát jah majd jobb minőségben.