10611
-
#10611 Valaki rajtam kívül érez még késztetést hogy versusozzon?
Nem sokan vannak fent, ott is kevés host van aki nem lagol. -
#10610 Hát van pár környezet ami ismerős, de biztos nem 1:1 másolat lesz a régi mapokból, mint a 2. és 3. rész között volt, mert itt 4 vagy 5 ember lesz egy csapatban. -
#10609 jól láttam? 1:17nél pandora tomorrowból ismert map is visszaköszön ? :o -
#10608 Hű ezt jó lenne majd kipróbálni (feltéve, ha elindul egyáltalán majd a gépemen, mert manapság már nem szoktak :S). -
#10607 http://www.ign.com/videos/2013/05/02/splinter-cell-blacklist-spies-vs-mercs-reveal-trailer
Blacklist SvM trailer -
#10606 Kilövi az ellenségeket is. -
#10605 Mi az isten az automata gépágyúnál az alsó opció? (Valami t.f.f. vagy f.f.i. kikapcsolása a magyar fordítással) -
#10604 Sikerült elindítanom, és meglepődtem, mert hatan vannak az egyik lobbyban, és egy ember tutira magyar :D -
#10603 Hali !
Vannak még emberek akik Coopoznának ? :) Kedvem szottyant hozzá, gondoltam fel rakom, de csak akkor ha van valaki akivel játszhatok :) -
#10602 SvM multi visszatér az új részben -
#10601 Ha eredetid van akkor lehet egy reloaded crack segít. -
#10600 " a gamet" sry ít elírásért :)
-
#10599 Üdv! feltettem a gépet win 7 64 bites ultimate megse mozdul... a youtube link pedig nem működik ötlet?
-
Novotsik #10598 Nem mert nem fut win 7 ultimate alatt (64bit)
http://www.youtube.com//watch?v=-rJZI_1d7hM
De itt van hozzá megoldás most már működik,akinek win 7-tel problémája van ez a vidi majd segít. -
#10597 Csak kíváncsi vagyok, ennek a játéknak is leállt már a hivatalos szervere? -
#10596 Ugyanúgy megy, mint XP alatt. -
Novotsik #10595 win 7 alatt hogy lehet működésre bírni? -
Ry0K3N #10594 remek =( -
#10593 A coop egy hulladék volt mindig is, nem nálatok van a hiba. -
Ry0K3N #10592 Ja és azt hozzátenném hogy Coopban, single normálisan fut. -
Ry0K3N #10591 Kérdés, hogy egy mai konfigon miért 12 az átlag FPS coopban? Irdatlanul alacsony a framerate akárhogy állítom be. -
#10590 Ez jó :) -
#10589 :D
-
#10588 Sikerült felrakni a játékot úgy ahogy az FAQ-ban van de nem indítja el hanem Runtime erroral kivág -
#10587 csak EU val próbáltam -
#10586 EU és USA patchnél is? -
#10585 üdv. az lenne a probléma hogy nem tudom felrakni a patchet hibaüzenetet ír ki :/ Error code -6002 a pontos hibát nem írja csak h hogy próbáljam megoldani -
#10584 ez van:) én nekem szinte az összes eredeti játékom crackelve van
Crack, de nemes cél érdekében :) -
simonl #10583 Köszi, de tudnál, tudnátok dobni egy linket a működő crack -hez?
Hangsúlyozom, hogy eredeti a játék....
És köszönöm Ubisoft újra, hogy egy eredeti játékommal csak úgy tudok játszani ha meg crack -lem. -
#10582 Crakkeld és az eltávolítja a starforce-t ugy menni fog Win7-en! (ugy todom) -
simonl #10581 Sziasztok,
Visszaolvastam szorgalmasan, megoldást mégsem találtam vagy valahol mindig hibázok.
Egy lehetőség van még, hogy update -lem a Starforce -t....
Megírom az eredményt.....vagy nem.....ti sem válaszoltatok:)
Költői kérdés: most tényleg ezért rakjam fel az XP -t a jó kis Windows 7 helyett??
-
simonl #10580 Sziasztok,
Le tudná nekem írni valaki lépésenként - aki Windows 7 64bit -en játszik - hogyan telepítette és bírta működésre a játékot?
Eredeti játékom van, 1.05 EUR -ra pathelném de a magyarítás nem érdekel..
Köszönöm
-
Konti #10579 sziasztok.
egy olyan problémám van hogy mikor a 4. küldetésbe (ahol nem lehet megölni senkit) az axe tábláról át kell csúszni a túl oldalra és mindig leesik a figura úgy a kötél negyedénél.nem tudom ez miért van. tudna vki segíteni?
előre is köszi,
Konti -
#10578 Próbáld meg a magyarítás készítőjét megkeresni, ő tud segíteni ezügyben. -
fatmax #10577 Sziasztok!
A magyarítás telepítésénél van gondom. Miután kijelölöm a dynamic-pc.umd fájlt a következő hibaüzenetet kapom:Error extracting dynamic-pc.umd - UMOD file is corrupt (size does not match). A FAQ-ban is írt 600mb szabad hely bőven megvan! Mit lehet kezdeni ezzel? -
#10576 Nem sok helyen lehet megcsinálni.
Odaállsz egy falhoz, úgy, hogy ne szembe álljál a falhoz képest, hanem mellette, ugrasz és amikor kb. az ugrás tetején vagy akkor még egyszer megnyomod az ugrást. -
kr1szmester #10575 Mármint versusban -
kr1szmester #10574 terpeszugrást hogy lehet csinálni? -
RAMyMamy #10573 így valahogy néz ki
egyébként olvass vissza pár hsz-t és rájössz -
Novotsik #10572 Mert? Amúgy nem az,leagalábbis nincs feltüntetve rajta tehát gondolom h nem az.