97204
Szóld le az elötted írót!
-
Bármennyire is gáz, de ezzel egyetértek -
hát veled szemben jóhogy az vagyok, egy selejtes kis sértődős picsa vagy semmi több -
kussolj már különcfattyú -
am te nemtudom mire vered itt magad, éled az életed a gép előtt, sg-n beírsz 3-4 gumitopikba mert máshova nem mersz, figyeled ki mikor írt valahova, nézegeted az adatlapokat, enyémet is megnézted ma már 5x, figyelsz másokat mi vagy te? vagy ki? egy szánalmas fasszopó semmi több -
Nem megyek sehova, neked nem kellene itt lenned, nem véletlen kaptál perm bant a tommyg-re te büdös csicska, egy hazug senki vagy és kétszínű is, ráadásul provokátor is, a mocskos kurva anyád, kussolj te büdös cigány -
AM TIMBÓGECI IS ELHÚZOTT MÁR CSAK NEKED KELL ELTAKARODNOD A FASZBA INNEN -
húzzál már innen megint el
mindenki elfelejtette a létezésed is amíg nemvoltál akkora egy nímand 0 kaliber vagy hogy az lehetetlen
takarodj innen lehjatott fejjel -
És akkor mi a fasz van ha elhúztam 2 hónapra te büdös cigány? Szard le te csicska, énis azt teszem -
Leszarom a bajodat, mindkettőtöket leszarlak mert nímand gecik vagytok, alkalmatlanok az életre, mi lesz ha a kruva anyátok nem fizeti a neteteket, kajátokat? Éhenpusztultok, mert olyan dagadékok vagytok h nem tudtok felállni a székből -
IDEGBETEG VAGY MÚLTKOR IS ELHÚZTÁL 2 HÓNAPRA -

jólvan jáccad csak a fejed :D érdekel engem szted egy ban? megoldom ha kapok
anyádat megbaszom akkor is azt a vén cigánykurvát -
DE AZ A VICC BAZDMEG H MONDOM NEKI H BANOLTATOM A FASZBA ÉS EGYBŐL BESZART MÉG EL IS HITTE A KIS SZAR EGYBŐL MONDJA H AKKOR ÉN IS RÁBASZOK ÉS NEKI ÁLL ITT MINDEN SZART KITALÁLNI RÓLAM 

-
még az a jó -
Nem ismersz te engem te cigányfattyú -
kussolj te kívülről jáccom a keményet belülről meg egy érzékeny csaj vagyok ember -
ja ennyi a válasz ha befostál mi? :D
na helyes is húzd meg magad én mondom -
NA ILYET VÉGKÉPP NE HAZUDJ MERT ELTAKARODSZ INNEN VÉGLEG TE GECI -
JÓL VAN HAZUDOZZ MÉG TE ELBASZOTT NYOMORÉK -
Miért mutogatsz másokra te miskolci cigány? -
MI A KURVA ANYÁD ZAJLIK LE A REGEMMEL TE SZÁNALOM 

ELMEBETEG VAGY AZ BIZTOS -
max carbon tudná ő törte fel nem 1x mama2t és rengeteg régi reget kockazoneal -
Tsol #96303 Téked volt gyomorék! -
Enyém nem tudod feltörni, túl könnyű a jelszavam te senki -
ja és nehogy azt hidd hogy a regfeltörési sorozatodról kockazone-al és egyéb dolgaidról nem tudok, rábasznál te mégjobban ha engem bárkinek is bemártanál tudod jól, nagyon jól tudod, de pont te pofázol a legtöbbet amikor neked kéne a legjobban sg-n meghúznia magát -
Mi van te gumiszobaszánalom? Ki a fenét érdekelsz, éld ki magad máshol. -
igen küldheted a paintos képeid
de még azt mondja:
"TUDJAM MIRŐL IS BESZÉLSZ MILYEN ELBASZOTT CIGÁNY TOPIKRÓL MA DÉLUTÁN MEGNÉZTEM"
tudom hogy ottvan neked favba te szerencsétlen és olvasod állandóan csak írni nem mersz bazdmeg, sok dolog lezajlik a te regeddel amíg te alszol -
NEM ONNAN LOPTAM TE GECI, DE HOGY TUDJAM MIRŐL IS BESZÉLSZ MILYEN ELBASZOTT CIGÁNY TOPIKRÓL MA DÉLUTÁN MEGNÉZTEM ÉS NAGYON KI TUDNÉK VELED MOST BASZNI MERT ÉPPEN TE ÍRTAD OTT A LEGUTOLSÓ 2 HSZ-T ÉS MEG NYOMTAM RÁ EGY PRINT SCREEN-T GONDOLOM BELEEGYEZEL H KŰGGYEM A HAVERODNAK PMBE -
lüszi a neved -
Leszarjuk te büdös cigány -
Vlala #96295 Statisztikák szerint a mai káromkodások 63%-ában van benne a "cigány" szó.
Bocs az offért. -
Kussolj már, kurva anyád -
inkább hogy egy sértődős kis picsa vagy lüszike -
Kiderült h nem vagyok annyira retardált mint ti -
szefó teamból lopja a rohadék, nem bírja feldolgozni hogy még a hülyék is kinézik mint különcgecit -
a büdös kurva anyádért kell ezeket a kurvanagy betűket használni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,, -
Tapsvihar a retardált faszszopónak -
16:41 Különc: nem tudzs kimenni labádzni Fray? xD
16:41 Különc: *labdáni
16:42 Különc: 2x is elbaszom, hihetetlen
-
KUSSOLJ CIGÁNYFATTYÚ -
Kussolj már te román kurva -
CIGÁNY VAGY TE GECI