97204
Szóld le az elötted írót!
-
a vén kurva anyád cigány fejét lövöd te szét te buzi -
elképzelem ahogy megyek hozzá sörétessel, családját már kiírtottam ő persze semmit nem hallott mert fülén az 500 forintos fülhallgató amiben hallgatja a mama2 zenéket, én meg csak rárúgom az ajtót elkezd habzani a szája a félelemtől én meg csak egyszerűen szétlövöm a fejét és büszkén távozok -
magyar vs cigány polgárháború jólenne
mennénk bandába carbonhoz -
forradalom ték -
romákok -
mint mindenem -
anyád vette-e? -
nekem csak ittvan a szobámba a tv te szar, nem putriba élek mint te -
Megyek híradót nézni, amit te nem sűrűn teszel meg te iskolázatlan cigány -
oké
de a másik kettő regemet is bannoltasd már akkor thx -
menjél aludni kiészített ez a nap már úgylátom -
lol 

oda már szöveg se kell
jah amikor kértem már akkor vagy 3 éve regelve voltam oda
-
Félnék a helyedben, jövő hétfőn téged lőnek halálra álmodban, te büdös cigány, majd meglátod... vagyis nem látod mert alszol, de mikor a pokolra jutsz, rájössz miért -
cigány vagy -
ja amikor átbasztam a fejed hogy küldök 

igen megvan már :)
hát ott te semmit nem fogsz elérni ezzel a szöveggel sajnos -
Azért haragudtatok meg talán, mert nem ismertek, hogy mit, miért írok és hogyan... -
legalább próbáltam segíteni az életeden, annak miértelme hogy bejelentkezel ms-re és van 2 partnered? akikkel nem is beszélsz mert magadra haragítod őket szokásodhoz híven -
segítek amire egyszer meghívót kértem h kibasszak veled -
Mit a kurva anyád te szar? Állandóan behívtál valami faszom konferencia beszélgetésbe a faszszopó haverjaiddal és szétszpammeltétek rezgéssel meg minden szarral, hát azért tényleg bizony ajó kurva anyátokat -
"van egy másik oldal nemmondom meg melyik"
életkor azért meglátszik
-
én írtam rád te szánalom? értelmes szavad nemvolt akármit írt az ember mondom neked h cső, válasz kurva anyád, hát töröltelek is azonnal a gecibe nem vagy méltó az életre -
majd a fail az lesz amit utána kapni fogsz, van egy másik oldal nemmondom meg melyik de faszse tudja hányszor nézed meg 1 nap na te onnan fogsz elhúzni de mondom tommygeci sokmindent nem tudsz még te elbaszott kis okádék geci jah és ez a szaros sg lófasz ahhoz képest -
Gondolod hogy érdekel a faszságod mi? Akkor is érdekelt, mikor folyamat rámírtál MSNen te büdös csicska... -
nem, de én ezt látom -
Ezt nem te döntöd el -
szánalmas vagy
te nem vagy férfi csak egy sírós kislány -
Ennyi, gyenge vagy és mihaszna -
jó leszarlak csicska vagy és kész -
csak nem lesz fordított eset
ki mondta hogy egyedül veszem meg? szefó team fogja összedobni a pénzt, nagy fail lesz neked -
fordított esetben szerinted nem így lenne? te lennél az első akit kibasznék innen a faszba
am neked erre nincs pénzed vagyis anyádnak nincs
-
Nincs közöd hozzá miért nem sgztem 2 hónapig te cigány -
Nem volt poén, max az elején, de már akkor se mert igazából semmi irónia, vicc vagy paródia nincs benne, csak úgy jött valahogy és ezen lovagolni (kreativitás hiányában) bizony a te gyengeséged te tetves miskolci legalja cigány -
am sg-t megvenném tudjad h azonnal permbannolnám mindkét carbon reged
ezt csak úgy leírtam most -
igen az én gyengeségem hogy te megsértődtél egy poénon, hát te tényleg egy idióta fasz vagy -
én meg azzal értek egyet h valaki írt neked faszom tudja mit és elhúztál 2 hónapra te elmebeteg, megsértődtél mint egy 10 éves kis ribanckurva -
Sokminden mástól nem sírtam be, de ez már kurvára unalmas volt és gyenge... ennyi alapján ha ezt vonod le, akkor az csakis a te gyengeséged jellemzi -
mit ugyan azt? megsértődtél mert lüszinek hívtak, hát kurvára erős jellem vagy ha ettől besírsz -
nemhát -
Nem sértődtem meg, csak meguntam h ugyanazt szajkóztátok és már kurvára nem volt vicces -
kibaszott sok mindent nem tudsz még te tommygeci