Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Bocandi: Te meg ne röhögjél, mert letépem a szádat, és kinyomom a szemedet, hogy baszna meg a halál!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Húzzá elinnen, azt csinálj egy normális logót, azt utána talán leszarom a fejed, ezt veheted megtiszteltetésnek is!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Apám faszát pedig mégúgy sem szophattam mert dolgozni van.
Tudod nálunk munka van, nem segélyen élünk ;-D
pred
pred
Mezőgép - BN
Apádon múlt az egész te kis genyó... ha jobbak a reflexei most egy büdös retkes disznószarszagú parasztal kevesebb lenne a földön... de nem voltak... õ is olyan trágyzabáló kis balfasz volt mint te... tõle örökölted mi??? ROHADJ MEG DÖGÖLJ MEG GANÉ!!!!!!!!!!!!
Mezőgép - BN
pred