Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
igyál fost -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

c a r b o n
pofázzál csak bazdmeg kinyírlak a kibaszott putris széjjelbaszott cigánykurva anyáddal együtt te elbaszott csökevényesagyú buzi rühes féreg, hogy döglene meg a buzi apád is veletek együtt, hogy basznád meg a zsidócigánykurva anyád te szar

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

LaszloLedzenyi
már megint a halottakkal jössz te elborult agyú rohadtpofájú tajpák tanyasi cigány nem érted te az evolúcó csödje vagy egy gyökér aki nem mellékesen még buzi is szóval. ja és a cigány tetves zsidó kurva anyád

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

c a r b o n
na idefigyelj te pudvás okádék fasszopó geci, te kezdtél a halattokról pofázni, te írtad a ravatalt te gecisseggû buzi fasz, hogy a ribanc cigánykurva anyád folytott volna meg amikor kiszart téged te leprás szétkúrt seggû cigány pöcsû, gecitõl szétrohadt agyú nyomorék fogyatékos geci

LaszloLedzenyi
BIztos ilyen becsökönyösödött ótvar rohadt csühüs tirpák vagy bazmeg azt a jo buzi románcigány kurva anyád hogy halottakal próbálkozol de az is lehet hogy törpefaszú vagy és csak csipesszel megy a pisálás is, de sebaj kellenek ilyen rohadt buzik is mint te . bazmeg a világ bánja azt a napot hogy anyádék otthon maradtak inkább mentek volna moziba vagy apádnak nem állt volna fel minthogy egy ilyen genetika kurvát hozzanak létre. egyébként meg neked bizony a jó kurva anyád

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Boconadi
csak a hullákat kaphatod meg. Arra gerjedsz <#idiota>
c a r b o n
na ittvagyok te geci, éppen anyádat ástam ki a sírjából bazdmeg, már jól szét volt rohadva a kibaszott kurva, de azért jól megbasztam a ribancot, te meg ásd ki apádat oszt bazd seggbe azt a tetves buzi gecit

Boconadi
dugja az anyád <#wink>
LaszloLedzenyi
Carbon geci hol van hogy baszná meg az annyát a ravatalán a mocsadék

Boconadi
én most inkább éhes vagyok
Drephis
éccesek vagytok.

help

Boconadi
aha, hogyne 😄
mama2
Ne engem, téged basszon meg a buzi apád, és lövejje a seggedbe az AIDS-es gecijét, te rohadt faszfej.
Bocandi: Te meg ne röhögjél, mert letépem a szádat, és kinyomom a szemedet, hogy baszna meg a halál!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Boconadi
AID:SAI😄S:AID:SAI😄S:
drumbass

mama2
ja, dömötör. Meg is látszik , mert olyan hájas vagy, hogy két ülés kell neked a buszon, meg ha a légy meg akar kerülni, kétszer kell tankolnia:/.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Boconadi
én meg dömötör
kulabácsi
amúgy tsa zolee vagyok -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Drephis
kussolsz, nem ugatsz

help

MikX
Ugyanez vonatkozik rádis...
Húzzá elinnen, azt csinálj egy normális logót, azt utána talán leszarom a fejed, ezt veheted megtiszteltetésnek is!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

c a r b o n
téged ki a kurva anyád hívott ide te senkiházi büdös féreg, takarodjál innen mert megbaszom anyád

Sadist
te ostoba szar

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kulabácsi
de ronda pofád van vazze

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Drephis

help

c a r b o n
nem vagyok olyan geci mint te hogy anyucival apucival vetetek motort te Yamahás köcsög buzi

Boconadi
mert apuci anyuci megveszi neked panelgeci <#wink>
c a r b o n
dolgoztok ugyanmár <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2> segélyen éltek mert mocskos cigányok vagytok ti gecik, amúgy nézd meg az aláírásomban szereplõ gépet, utána pofázzál pénzrõl te senkiházi köcsög<#mf1><#mf2>

Boconadi
Anyám eleve nem szophatja a kukid, mert egész nap találkoztam vele, nem mellesleg a faszd se ér ki a lábad közül.

Apám faszát pedig mégúgy sem szophattam mert dolgozni van.

Tudod nálunk munka van, nem segélyen élünk ;-D
c a r b o n
azt tudom hogy anyád szereti a faszt, mert egésznap az én faszomat szopja te mocskos geci, te meg egy rohadt buzi vagy aki állandóan az apja faszát szopja meg szétkurja a szaros seggét te okádek retkes féreg

Boconadi
anyám nem kurva csak jól keres és szereti a faszt. Akár csak te 😄
c a r b o n
a kibaszott kurva anyádnak is ezt mondtam mielött kinyírtam volna a ribanc kurva öreganyáddal együtt te szétkúrt seggû fasszopó buzi

Boconadi
hogy a szarházi kurva anyádba mondhatsz ilyet egy nõnek? <#wow3> fõgyökér...
predator1982
tényleg??? meghalt??? nem mondod, akkor kénytelen vagyok én elintézni téged, hulladék<#gun>

pred

c a r b o n
hitler megdöglött te geci miután kinyírta a kibaszott kurva anyádat te gecizábáló köcsög, hogy szakadtál volna félig anyádnak a retkes picsájába

predator1982
mindenki magából ingul ki, szóval te cigó vagy???hogy Hitler édesgetne a keblére! rohadj meg faszkalap....

pred

kulabácsi
köcsög skizofrén <#szomoru1>

mesteruur
tE TETVES ROHADT KÖCSÖT SZAZABÁLÓ BÜDÖS PARASZT

Mezőgép - BN

mesteruur
és hol a gond?? én írtam magam elõtt nem???

Mezőgép - BN

c a r b o n
veled meg mi a fasz van bevagy baszva hogy magadat szidod bazdmeg

mesteruur
ma megbaysztál egy kecskét... én láttam!!!!!!!
KECSKEHOMORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!

Mezőgép - BN

mesteruur
bazd meg!!

Mezőgép - BN

mesteruur
már megint beszóltál te gecievõ????
A KURVA JÓÉDES ANYÁDAT!!!!!!!!!

Mezőgép - BN

mesteruur
te vagy a falu legnagyobb parasztja te kis GECI

Mezőgép - BN

mesteruur
Ne ugassál te kis majom.... mi a faszra vagy magaddal.... kapjad be a faszopmat teeeeee kis fasszopó majom geci banános joe...

Mezőgép - BN

c a r b o n
na idefigyelj te kibaszott kurva isten fasza, véres faszt te szoptál, amiután véresre baszam a kibaszott retkes picsádat te rohadt cigánykurva, húzzál innen oszt nyald ki a kibaszott cigánykurva anyád szétrohadt büdös retkes picsáját te féreg

mesteruur
amúgy meg mi a faszt ugatsz te kis köcsög.... nekem ne szóljál be, mert szétbaszom azt a retkes traktoros szádat te bütös suttyó paraszt. Biztos egész nap gumicsizmában ülsz a trágyadomb közepén te kis faszkalap.
Apádon múlt az egész te kis genyó... ha jobbak a reflexei most egy büdös retkes disznószarszagú parasztal kevesebb lenne a földön... de nem voltak... õ is olyan trágyzabáló kis balfasz volt mint te... tõle örökölted mi??? ROHADJ MEG DÖGÖLJ MEG GANÉ!!!!!!!!!!!!

Mezőgép - BN

mesteruur
ülj le egyes kisköcsög... apád nem tanított meg szépen beszélni???

Mezőgép - BN

predator1982
mi van birkózószõnyegen aludtál?? kurvára megijedtem ám......amúgy meg a te kurva anyádról beszéltünk eddig.... bekaphatod tövig a véres faszt ám, addig sem ugatsz

pred

c a r b o n
a kurva anyádat én basztam meg úgyhogy a pofádat befogod kibaszott ribanc, kussoljál bazdmeg mert szétverlek te kibaszott picsa

predator1982
ahhoz ember kell szálas, nem ilyen nyálas.....kurva neked anyád az a telibebaszott....

pred