Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
azt hogy kurvaanyád?

>:C

Drephis
majd én neked.

help

kulabácsi
mondtam már h kurvaanyád?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Boconadi
azér' hogy felhúzd magad <#puszis>
faszé kell a szmájli a végére? vanyádat.

Boconadi
akinek nem inge nem veszi magára <#wink>
Sadist
Unalmas kis szarcsimbókok vagytok. Semmi kreativitás nincs bennetek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Boconadi
:-|
Drephis
vipes szarjani :-D

help

Drephis
ték

help

Drephis
<#unalmas>

help

predator1982
ez itt nem a novellairos topic te faszkalap, a hosszabb lehelletû dolgokat, hagyd oda....

pred

mama2
Na jó elegem van. HUZZATOK A RETKES KURVA ANYÁTOK GECIS PINÁJÁBA, TI SZAREVÕ FASZKALAPOK. HOGY NE SZARTAK VOLNA TITEKET A VILÁGRA! AMIKOR AZ ORVOSOK MEGLÁTTAK TITEKET, LESZIDTÁK APÁTOKAT, HOGY MI A RETKES SZÁRAZ GECIÉRT NEM HUZOTT KOTONT, MERT KRVA NAGY FÁRADTSÁG LETT VOLNA ABBOL A RETKES FIÓKBÓL KIVENNI EGY GECIS KOTONT, ÉS RÁHÚZNI APÁTOK PICSABASZÓ FASZÁRA, TI SZAROSOK! MENNYEN ÁT RAJTATOK EGY ÚTHENGER ÉS AZ A KURVA ANYÁTOK DÖGÖLJÖN MEG A SÍRÁSBA, ÉS ÁRASSZA EL A KÖNNYÉVEL EZT A TETVES SZAR ORSZÁGOT GECIK! REMÉLEM ÉRTHETÕ VOLTAM KAPJÁTOKBE TÖVIG, DE ÚGY, HOGY MÉG AZT IS KIHÁNYJÁTOK, AMGIT MÉG MEG SE ETTETEK.AMÚGY MEG, HA KIHÁNYÁÁTOK, AKKOR MEG NEKEM MEG EGYÉTEK, MERT NEM AZÉRT VETTE AZ ANYÁTOK, HOGY ITTEN KIHÁNNYÁTOK ÉS KÁRBA VESSZEN. HALJATOK MEG TÜDÕRÁKBA:@. UTÁLLAK TITEKET GECIK!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Boconadi
aha
LaszloLedzenyi
és egyenek szét a tetvek amik beleköltöztek te buzi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

mama2
Fulladj bele anyád szõrös pinájába!

Boconadi
pipicsed
Super Saiyan
a faszomat

LaszloLedzenyi
SZopkodjátok ki

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Super Saiyan
te meg buzi

Drephis
szar vagy...

help

kulabácsi te mi a szart szarakodsz ezen a szar szaron te szar. ne a másik szart szarozzad le hanem a szarodat. érted.

kulabácsi
mindenki neked szól be mert te csak egy kis 12 éves gecihulladék vagy, akinek semmi keresnivalója itt
szvsz TAKARODJ!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mama2
Nem nekem kéne beszólni ti hülyék, mert én is írtam. Amúgy Kula geci: Predi arcát fogod életedbe utoljára látni, ha tökön rug. Le szakad a tököd, és elvérzel(nem kár érted).

kulabácsi
alig várom már, de utána lesz egy kis ungabunga -.-

c a r b o n
anyádnak majd ha jól megbaszom, te kibaszott gecikurva

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

predator1982
ok majd meglátjuk kinek fog jobban fájni....

pred

mama2
Pofád befogod geci!

kulabácsi
gyere bébi várlak szeretettel -.-

predator1982
nem , de téged még jól tökön rúghatlak ám, ha nem fogod be a pofádat....

pred

kulabácsi
miért már leszoptad? 😮

predator1982
én igazán nem veszek fel semmit, de te már szánalmasan undoritó vagy bazd meg......

pred

predator1982
<#puszi>

pred

kulabácsi
neked már megvolt <#szomoru1>

Sadist
Ócska kis buzik vagytok, hogy farkallna meg titeket a Jacko.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kulabácsi
köcsögök

Boconadi
Ujreg lázadás <#wilting>
c a r b o n
nekem ne pofázzál te óvodás buzi geci hogy az isten basszon szájba, különben megmondjam ki a NULLA te geci? a kibaszott kurva öreganyád a NULLA mert hagyta magát megbaszatni a fasszopó buzi gecispofájú öregapáddal te rühes féreg, ha ez nem történik meg akkor anyád sincs hogy kiszarjon téged te elmebeteg elbaszottagyú nyomorék fogyatékos gecissegû buzi cigány féreg

mama2
Te meg nem nulla hanem -1 vagy te geci. Nem is tudom hogy lehet, hogy az a kurva anyád nem vetetett el, amí alkalma volt rá:/. Hát már az ultra hang képeibõl is sütött az, hogy kurva ronda vagy(szó szernit, mert bántottad az orvos szemét), meg buzi, mert már amikor nézték anyád hasát, már ott verted a faszod, pedig még nem is volt. És evvel az a relytély is megoldódot, hogy mért fájt anyád hassa az elsõ 5 hónapba: Mert olyan ronda vagy, hogy már anyád hasa is tiltakozott. Úgy hogy huzzá vissza anyád rühes pinájába!

Drephis
te cigány céda kurva, baszod egy nulla vagy. NULLA te geci!

help

c a r b o n
a kibaszott sírásó vén kurva öreganyád 12 éves te szájbabaszott buzi féreg, szólj apádnak hogy kurja szét a szaros segged te buzi

MikX
Gondolom azért ajánlod nekik, mert neked bejött, nemdebár?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Mekkora egy buzi vagy? Ez költõi kérdés csakhogy tudd!
Ti mind 12 éves kis pedofilkák vagytok,basszatok meg egy lapátot azt menjetek verjétek ki anyátoknak

mama2
Gyenge a kurva anyád az, mert tegnap úgy megbasztam, hogy nem tudott ma reggel felkelni.

c a r b o n
mivan már az ovodában is van internet? takarodjál aludni te kis retkes puhapöcsû buzi geci, döglöttél volna meg a kibaszott szétkúrtpicsájú zsidócigánykurva anyádba te rohadt féreg

Boconadi
gyenge !
mama2
Hadjátok már abba a rühes kurva anyátok retkes pináját, ti szar agyú fosadékok!!! Elegem van abbol, hogy benézek ide, erre ez a retkescigány Carbon, meg ez a buzifaszúgeci LaszloLedzenyi szidja egymást. Tudom rég volt már, de mesteruur: Ha még egyszer olyat csinálsz, hogy magadnak írogatsz, akkor letépem a kezedet, és letolom a torkodon te faszfej hülye! Remélem érthetõ voltam. De hogy az elõttem írót is leszidjam: Drephis ne legyél már depis, inkább öld meg magad!

Drephis
ne ugass bunkó geci.

help

LaszloLedzenyi
ls nyeljél gecit

c a r b o n
te meg egyél szart kibaszott köcsög