97204
Szóld le az elötted írót!
-
puding -
szottyadtlábú -
szájbergyerek -
kurva anyádnak pofázz te buzi geci -
a kibaszott kurva anyádat bazd meg te fostalicska cigányfattyű -
pöts -
féreg -
Myron #88302 rohadjelgeci -
szánalomgeci -
Myron #88300 nincs alregem, ez az egyetlen és eredeti regem te holdkóros paranoiás vadbarom kretén pöcs -
alreggeci -
Myron #88298 kicsontozlak te féreg
(a féregnek nincs csontja, de te csontos féreg vagy) -
na hogy ti mekkora barmok vagytok... Fasznak jöttök ide ha ennyire hisztiztek tőle??!
Ribancok vagytok vagy mi?
kussoljatok inkább akkor mindenkinek jobb!
szóval szarosok:
KUSS -
igyatok, míg van mivel gecik
-
kussoljál mert olyat rádrúgok nem kelsz fel többet -
Azt a büdös, román cigátyfattyú kurva anyád te rákos buzeráns féreg -
Myron #88293 folytál volna le anyád torkán a sarkon -
én? :D
csak nevetek hogy milyen szánalmasan próbálod kimagyarázni magad mindenből :D
ja kockulok is te meg mennyél aludni holnap 10től tanulás vár utána anyukádnak is fel kell mondani, nagy nap vár rád -
am jó ez a topik lefogadom tommygeci má veri szét a billentyűzetet idegességében
-
nesze bazdmeg meg olvass vissza 3-at te geci
utoljára mondom el te elbaszott nyomorék írtad h itt már ki lett beszélve, de te zsidó geci ha szerkeszted bazdmeg azért nem láttam te nyomorék, de le szarlak itt hagylak a gecibe kockulj hajnali 4- ig a gép előtt te balfasz -
ugyan ez volt timbonak válaszoltam és kész, csak előjöttek ennek a szerencsétlennek a kényszerképzetei -
n3whous3 #88288 szádba szarás INDUL -
hát bazdmeg egy fogyatékost tényleg nehezen lehet megérteni... na de mind1 most se értem hogy mi okom lett volna azt a hsz-t átszerkeszteni nem is neked írtam semmi közöd nem volt a hsz-hez semmi, kezeltesd magad -
azt már nem tom de h nem az az biztos bazdmeg
engem nem érdekel, ez a fasz kezte az egészet
leszarom ezt a csicska tommygecit
-
n3whous3 #88285 és mi volt eredetileg
és ki a faszt érdekel -
nem használok f5-öt max total commanderbe
-

-
#88249 ezt szerkesztetted mert először nem ezt írtad, ha így se érted meg akkor nálad komoly gondok vannak te idegbeteg cigány geci -
f5-ről meg vedd má le az ujjad bazdmeg -
ne jópofizzál mert szájbabaszlak -
DE MI LETT ÁTSZERKESZTVE AZON HOGY MA MÁR KI LETT BESZÉLVE A TOMMY GEAR-OS TÉMA?? MI MI MI?? MONDJAD MÁR BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!! SEMMIT NEM SZERKESZTETTEM MA ÁT EBBEN A TOPIKBAN BAZDMEG ANYÁD -

-
n3whous3 #88277 jó látni mikor már brutálnagyban mennek az üzik :D -
APÁDNAK RENDESEN FÉLREMENT A GECIJE, VAGY HÚGGYAL KEVEREDETT, KI FOGLALKOZIK VELED? LE SE SZARLAK TE SZÁNALOM HOGY BASSZAMSZÁJBA A RÜHES KURVA ANYÁD, LESZAROM HA SZERKESZTED TE OKÁDÉK DE AKKOR NE ÍRJAD LE TE FOSTALICSKA GECI HOGY MÁR KI LETT TÁRGYALVA TE RÁKOS ELBASZOTT ZSIDÓ CIGÁNY FÉREG, AZTÁN SZERKESZTETTED TE BALFASZ CIGÁNY GECI, ADATLAPODAT MEG LESZAROM HOGY ANYÁD NE SÍRASSON MEG A RAVATALON TE ROMÁN ZSIDÓ CIGÁNYFATTYÚ
-
miben van igazad te szar?? persze hogy szerkesztem a hsz-eket ha ezzel kibaszhatok veled!
nagyon el vagy te itt tévedbe, nem neked való ez a topik
am meg mit foglalkozol velem ennyire hogy mikor szerkesztem a hsz-eket MI A FASZT FIGYELSZ MÁR MEGINT ENGEM???? ADATLAPOM NEM AKAROD MÉG NÉZEGETNI?
szánalmas kocka vagy abban éled ki örömöd ha itt beszólhastz valakinek -
ezzel beismerted hogy igazam van, ezt direkt 4 perc után írtam mert képes vagy rá hogy ezt is átszerkeszted -
jó mondjad a magadét, te sem tudod miről beszélsz te szerencsétlen nincs nekem erre időm -
kurva anyád te írtad hogy szánalom geci, de bazdmeg minden hsz-t elolvastam de azt nem láttam mert átírtad ennyi fail te zsidó geci -
kurva gyorsan fejezd be mi ez a 2 hsz te cigány miről beszélsz, úgy is nekem van igazam -
megint szerkeszteni fogod mert elbasztad a kép berakást te szánalom