97204
Szóld le az elötted írót!
  • kulabácsi
    :DDDDDDD
    hát este valszeg folytatódik tovább, de remélem nem ilyen színten
  • dzsonesz
    ehh passzmek a tej csak megfosat meg jot tesz belfloradnak?!:) inkabb vegye sort 1 kis tequilaval masnap tutira nem fogod magad kerdore vonni h miert vannak rajtad kek foltok es vajon miert rokaztal egesz ejszaka:)
    btw en sztem majd holnap leszek ki de az meg messze vagyon
  • kulabácsi
    mert nincs itthon pia, csak tejjel kúrálom magam:D
    de kivok ma tényleg:(
  • dzsonesz
    szarja gecit te paty mie nem iszol oszt nem leszel masnapos? enis ezen melozok eppen
  • kulabácsi
    basszátok meg a kurva anyátokat h szombaton mindíg tetű másnaposan kell h felkelljek!!!
  • Fido4life
    ne ismételd magad..
  • PíszLávJuniti
    anyádban te buzi
  • Fido4life
    hol a kakukktojás ?
  • Fido4life
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááé
  • SHADOWEYES7
  • dzsonesz
    egyet kell ertsek veled teljes mertekben bar ez nem old fel az alol h valojaban 1 hulyebuzi vagy
  • dzsonesz
    pontosan melik is a 3 kopzul?
  • Fido4life
    o my godness
  • dzsonesz
    nyaljatok rugos nyalokat jah es kvajot fingtam
  • Fido4life
  • Speedbreaker
    Sry shadow, akkor -fav (ennyit tudok érted tenni) és nem zaklatlak többé. Én nem gondoltam komolyan, sőtt semmit sem gondoltam komolyan miket itt írok. Ez nem egy olyan topik (szerintem). Nekem is mondhatnád hogy nemtommi, nem sértődnék meg, mert ide írod. sőtt, ha bármelyik gumiszobában írnád akkor sem, mert tudom hogy msn-en, más topikokban más vagy és nem rossz. Szerintem sokat beszéltünk eggyütt, nevettünk ha neked egy hülyetopikon és pár hülye beszóláson múlik a "barátságunk", akkor nem tok mit mondani. Te meg ezen gondolkozz el, ide nem írok többet. Bye all

Ja és a kurva anyátok
  • SHADOWEYES7
  • lord nihilus
    cijjjjjjjjjasztok!
  • Speedbreaker
    leszarlak...
  • SHADOWEYES7
  • Speedbreaker
    láma
  • SHADOWEYES7
    jó a fotód kutya!!
  • Fido4life
  • Kontrakcio
    Jóreggelt!
  • DJ YAYO
    sziasztok
  • Fido4life
    reggelt !
  • SHADOWEYES7
    jóreggelt
  • Fido4life
    KURVA APÁMAT SZAR ÓRÁJA MIATT 8-KOR KELTEM FÖL !
  • Kontrakcio
    szavakat nem tok kifejezni az igazadra! szal csak annyit h : riszpekt!!! kitartunk melletted!
  • Kontrakcio
    kb. csak azt tom mondani h te 5 láb mélyen a sirgödörben álloda meg a helyed te kis maradaék!!!! ne haragudj de ez több a soknál!
  • 5w0rdf15h
    jogos
  • PíszLávJuniti
    kurva anyád.
  • SHADOWEYES7
    ----"nem kocsmázok mint te. egész nap bevagy baszva, csak mostanra józanodsz"--
    na ezzel be telt a pohár!
    Én kisfiam soha nem kocsmáztam,van eggy aranyos családom akiket szeretek,36 éves létemre elég sokat dolgoztam ahhoz hogy tudjam miről szól az élet,és nem fogja nekem eggy kis faszkalap kioktatva elmondani,hogy én mijen életvitelt fojtatok.
    Meg fogadtam már soha -de soha nem szólok hozzád a köcsög ,sértő megjegyzéseid miatt,de ma be tette a kaput,mert ez túllőtt a célon most,és túllött a poén határain belül is,mert mások is mondják nekem de te már többször meg bántottál.
    Nem a sértődött vén faszt játszom,mert láthatod elvagyok veletek jókat hölyülünk,de tőled ezt nem vártam ,mert tettem már nem csak érted hanem mások érdekében is lépéseket itt az SG-n,(jó értelemben)tudod te azt.
    Részemről ennyi,kicsit forduljál magadba,és gondolkozzál el az itt történtekről,meg arról is ,hogy 2 hete még a moderátoroknak rinyáltál a topik bezárásáról ,most meg itt vígan vered magad mindenki előtt mintha mi sem történt volna.
    De a többiek ha elolvassák ezt ,kiváncsi leszek a véleményükre,hogy csak én reagálum túl ,vagy tényleg ilyen köcsög vagy!!!!!!!!!
  • Speedbreaker
    nem kocsmázok mint te. egész nap bevagy baszva, csak mostanra józanodsz.

Na jó éjtt, további jó forumozást, tékelést, leszóllást, stb.

KURVA ANYÁTOKAT!!!!
  • Zadeus
    jó van pcösök engem ... meek aludni na pááá jó 8 all
  • SHADOWEYES7
    te rohadék,alig vártad mér mi?
    lehet rá is rántottál közben!
  • Speedbreaker
    na mostmár aztán a jóbuzi kocsmaribanc anyádat.!
  • SHADOWEYES7
  • Zadeus
    lol :D
  • SHADOWEYES7