10
  • Tetsuo
    #10
    :-) Ti má' Lmontátok a lényeget..
    meg amúgy is, most üres az agyam.
  • Nenrandil
    #9
    LOL
  • peterke
    #5
    munkahelyen olyan 1,5-2 óránként csekkolom a fontosabb híreket (index, sg, ph, kretén, totlcar). otthon hétvégén kicsit elfoglaltabb vagyok ;) csak naponta 4-5ször. emellett hetente, kéthetente, havonta frissülő internetes magazinok (pl. matula). néha játékhírek (mondjuk gs).
    ha valamiért véletlenül látok egy tévés híradót, mindig vagy röhögő, vagy sírógörcsöt kapok, mert egyrészt már unalomig hallottam az összest hírt, másrészt felháborítóan túlozva hallom vissza őket... (mondjuk néha ez a neten is előfordul)
    emellett ugyan miért vennék újságot?
    régen azt szokták mondani, hogy mert azt a wc-n is lehet olvasni. én most már úgy vagyok vele, hogy a mellékhelyiségbe pihenni járok, ott már nem akarok megtudni semmit... :DDD
  • FtranX
    #4
    ezzel én is így vagyok, viszont az újságoknak megvan az az előnye, hogy órán is lehet őket olvasni. :)
  • Lacc
    #2
    Egyetértek. Mióta van netem (ami azt jelenti elég régóta :)), egy darab újságot nem vettem. A világ híreit naprakészen megtalálom neten, a technikai jellegűeket szintúgy.
    Gyakran előfordul, hogy ha néha megbámulom az újságosánál a sok színes borítós giccses magazin fedlapját, olyan híreket és cikkeket (legalábbis azok címét) látok, amiről már 2 hete olvastam online.
  • Flashy
    #1
    a nyomtatott sajtot nem a mobiltelefonok hanem az internetes sajto veszelyezteti.