Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akinek fent van a patch nem tud játszani azzal akinek nincs nálatok
Ti,hogy szoktatok játszani van olyan szerver ahol csak magyarok vannak?
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
PES4 PC Ultimate Patch -nel az ML nalam mindig kifagy.Van ra valami megoldas?Elore koszi!
Nem tudjátok, honnan lehet letölteni a Premiership 2004/2005-ös hivatalos zenéjét? Vagy a pontos címét meg tudnátok adni? Elõre is köszi!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Ezt õ lõtte:
Ezt meg én fejeltem:
CSAK a Fradi
de arra ráis kérdez
de olyan nincs hogy nem talál semmi automatikusan bekerül a hostoló címe miután megnyomod a gombot.
A keresés nem számit annak igazából nemis látom értelmét még sohase talált semmit.
Próbálkoztam a We8 multival, beléptem a hongkong szobába, de nem nagyon ment. Kikerestem egy hostot joinoltam, elinditotta a játékot. rámentem, hogy online, client, kicsit keresett, de végül nem talált semmit. Kell vmi extrát állítani?
Forza Italia OoO Forza Juventus
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mit lehet elrontani egy pes4launcheren? PPPPPPP
annyit kell beállítani we8 aztán mehet, hülyebiztos :-)
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
csak nem jó fórumban kérdezted
most hagytuk abba
rakd fel a pes4launchert azzal egyszerûbb és megtalálsz minket a Hong-Kong szobában
Sok magyar nincs vmiért.
Biztos félnek a statisztikától P
Multizik még vki? Én szeretnék, csak az a baj, hogy nemtom hogy kell. Addig megvan, hogy ip cím kell, de hol tok beszélgetni ilyen emberkékkel. Úgy tom, hogy irc-n voltatok, de azt hogy kell használni? Segít vki? Thanx.
köszi.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
segítség kéne. ma raktam fel a játékot délután. egész jó de egy idõ után mindig szétesik a kép,és resetelnem kell a gépet. mi a baj? volt ilyen másnál is ?
Stephen(Sing Chi) Chow forever